Umumi Muhabbet

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Panzehir » Cum Şub 08, 2008 13:12

Gilda, şimdi bir dakika.. Orada dur bakalım... Bakalım vereceğin cevapla ben de iyi olabilecek miyim seni gördüğüme... :twisted: Ne oldu, bulabildin mi temiz, güzel, dürüst birisini? :twisted:

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 08, 2008 13:15

Mehmet.., Ankara'ya döndün mü? Ne haberi, merak ettim :roll: Insallah bekledigin gibi hayirli haberler alirsin :)

Gilda, sen nasilsin uykucu kilciksiz hamsi? :mrgreen:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Panzehir » Cum Şub 08, 2008 13:23

Türk-Kan, yok, henüz dönmedim. Haber okul ile alakalı, eğer beklediğim gibi olmazsa okuldan bir dönem kadar uzak kalabilirim. :roll: :) Ve tabi bu durumda beklenmedik hareketler içinde olacağım. :twisted:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 08, 2008 13:26

Mehmet.., :? :roll: :| Insallah hayirli haberler alirsin canim :| Ben simdi merak ederim, haberdar et beni :| Senden her an icin beklenmedik harektler bekliyorum ben :twisted: Bu arada, Nihat Genc'i Almanya'ya davet etme fikri olustu. Siz baglantiyi nasil kurmustunuz? :roll:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Cum Şub 08, 2008 13:28

Bazıları bizi rüyasında despot olarak görüyor bizi... Adımız çıkmış, iner mi ki sekize¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Panzehir » Cum Şub 08, 2008 13:34

Türk-Kan, bakalım, hayırlısı. Büyük bir aksilik çıkacağını pek sanmıyorum ama olabilme ihtimali de var tabi. Ben de bekliyorum bakalım. :)

Abla Nihat Genç ile sınıftan bir arkadaşın samimi olduğu hoca ile irtibata geçmiştik. Bu irtibat mevzusuna pek yakın değilim, olayın içinde değilim ama eğer böyle bir düşünce varsa belki telefon numarasına ulaşılabilir. Benim bildiğim fakültedeki Tarih hocası aracılığıyla irtibata geçildiği.

Ram, valla, ben de inanamadım ama herkese iyi laf yetiştirdiğini söyleyebilirim. Pat pat pat yazıyordun, cevap yazma makinesi gibi.. :twisted: Sen nasılsın, bi hal - hatırlaşalım gel buyur? :)

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Ram » Cum Şub 08, 2008 13:39

Eee... Okur-yazarlık böyle bir şey olsa gerek. :twisted:

Sen bırak beni de, söyler misin hazan nedir¿? :twisted:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Panzehir » Cum Şub 08, 2008 13:46

Ram, bilsem sormam herhalde. :twisted: Dedim bi değişiklik olsun. :twisted: Seni bırakınca nolduğunu görüyoruyuz. :twisted: Hadi siteyi anladık, rüyayı neden işgal ediyorsun, hayret bişey! :mrgreen: Bu arada şu düşündüğün şeyi ne zaman yoluna koyacaksın? :)

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Ram » Cum Şub 08, 2008 13:50

Sen bilmesen de ben biliyorum. :twisted: Hangi düşündüğüm şeyi, ne yoluna koyacağım¿?

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Panzehir » Cum Şub 08, 2008 13:58

Tamam o zaman bildiğin şeyi söyleki, ne bildiğini bileyim. :twisted: Yahu, en alt konudaki düşüncenden bahsediyorum. :) :twisted:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 08, 2008 14:02

Mehmet.., düsünce var. Telefon numarasi veya email adresine ulasma imkani olursa süper olur :)

Ram, hos gelmissiniz mirim, afiyettesinizdir insallah :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Cum Şub 08, 2008 14:07

MHM, bugüne kadar çok bilmece çözdüm, çok mânâlı ince sözleri anında algıladım, çok cümle kriptoladım, ama hâlâ senin bir konudaki "gizli anlatım dilini" çözemedim. :roll:

Türk-Kan, mirim hamdolsun. Sizi de iyi gördüm maaşallah. :) Afiyet dedin de, bir şeyler mi yesem ne... :roll:

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 08, 2008 14:13

Ram, iyi diyelim, iyi olalim mirim. Yemek iyi fikir de, yiyecek birseyler olmayinca kötü oluyor :| Aksami bekliyorum dört gözle :mrgreen: Afiyet olsun sana :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Panzehir » Cum Şub 08, 2008 14:13

Ram, o da benim özelliğim. :twisted: Hayret, gerçekten anlayamaman beni şaşırtı.. :hmm: Açlıktan mı acaba? :hmm: Neyse, salla o zaman. :) Bu arada son cümlene katılmamak elde değil. :mrgreen:

Türk-Kan, abla, bir arkadaşa mesaj attım, eğer olumlu cevap gelirse sana bildireceğim.

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Gilda » Cum Şub 08, 2008 16:21

Türk-Kan, bir daha hamsi bugulama yok mirim sensiz gilciklari pek batiyo bogazima :mrgreen:
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x