Unakıtan babalar gibi satıyor!

Genel & Güncel Konular

Unakıtan babalar gibi satıyor!

İletigönderen MedceziR » Sal Haz 26, 2007 12:42

[img]http://image.haber3.com/haber/97738.jpg[/img]
Maliye bakanı Unakıtan sonunda TRT ve PTT'yi de özelleştirmeye karar verdi.

Kemal Unakıtan, özelleştirmenin devlet ekonomiden çekilinceye kadar devam edeceğini söyledi. Büyük özelleştirme kalemlerinin hâlâ mevcut olduğunu ifade eden Unakıtan, ''Özelleştirecek o kadar çok yer var ki, hiç merak etmeyin. Halk bankası'nın yüzde 75' i var. Ziraat bankası, otoyollar duruyor. Türk Telekom'un yüzde 45'i var. Botaş'ın, hatta PTT'den TRT'ye kadar özelleştirilmesi lazım'' dedi.

KaynaK
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Türk-Kan » Sal Haz 26, 2007 13:08

''Özelleştirecek o kadar çok yer var ki, hiç merak etmeyin. Halk bankası'nın yüzde 75' i var. Ziraat bankası, otoyollar duruyor. Türk Telekom'un yüzde 45'i var. Botaş'ın, hatta PTT'den TRT'ye kadar özelleştirilmesi lazım''

vah yaziiiik, 5 senede hepsini satamadilar tabii :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 13:10

MedceziR, haber için sağol bu adamın hemşerim olmasından utanıyorum yazıklar olsuın bütün yurt topraklarını ona buna sattılar hala doymadılar :x
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Kronik Cadı » Sal Haz 26, 2007 13:49

MedceziR, Paylaşımın için sağol .Valla bu şerefsizler bütün kitleiletişim araçlarını satacaklar.Görünürde bunlar ama aslında başkalrı yönetecek.Kitleiletişim araçları ile yayınladıkları şeyler bizim bilinçaltımıza girecek.Zaten adamların istediği de bu.Yazıkk.
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletiler: 503

İletigönderen reisbey » Sal Haz 26, 2007 13:58

Adamlar yakında türkiyeyi parselleyip satacaklar.Bunlarda ne allah nede kitap var.Az bucuk namusu olsa oğlunun ve kendisinin villası olmaz oğlunun fabrikası olmazdı...Çalıyorsun bari belli etme bizim yedi cettini andırma ama bunlar kaşınıyor küfür yemek hoşlarına gidiyor :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen pQlly@nn@ » Sal Haz 26, 2007 14:19

yerinden türkiyeyi satarak kazandığı paralardan , gıcık gıcık sırıtmasının nedenini anlamak pek de zor değildir. "onu satıcam, ekonomiye katıcam" (sanki babasının malını satıyor) dedikçe hayır dualarımızı alıyo, alsın bakalım n'olacak sonunda. :evil:

cıvık yumurtaya vergi indirimi yaparken ayıp olur şimdi alacaklılara indirim yapmaması... yakında peşin fiyatına %10 indirim de yapar bu ...... :!:
Oysa sevmek, en fazla, neyi sevdiğini fark etmek demektir ve seven biraz da neyi sevdiğini bilendir.....

[img]http://img180.imageshack.us/img180/1148/tatsumasathedragonsringiw3.jpg[/img]
Kullanıcı küçük betizi
pQlly@nn@
Üye
Üye

İletiler: 195

İletigönderen apollo » Sal Haz 26, 2007 18:39

MedceziR, haber için sağol ...Sat sat nereye kadar satacaklar merak ediyorum...
Resim
Kullanıcı küçük betizi
apollo
Üye
Üye

İletiler: 25

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 18:43

sattılar satacakları kadar küresel sermaya gücü artık ülkemizin her yerinde ve istediklerini yaptırır duruma geldiler artık uyuyun bakalım satacaklar ve diyecekler bunu vatan millet için yapıyoruz sonra da seçim çadırlarında halka hangi yüzle bana oy at diyorlar merak ediyorum misal bugün tekirdağda gördüm arkadaşlar maddi anlamda sıkıntı yaşayan bireylere erzak dağıtıyorlar ve insanlara kim olursa olsun birşeyler dağıtıyorlar ve insanımızda bu adamlar nedir ne değildir demeden ihtiyaçları varya oraya gidior yazıklar olsun ah bana gel akp ye oy at diyen çıkmaz ki :twisted: :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Ram » Sal Haz 26, 2007 19:33

Vay yımırtacı vay.

Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 19:58

Ram, :mrgreen: :kikirik: artı rep sağol abi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen MedceziR » Çrş Haz 27, 2007 0:42

Yorumlarınız için hepiniz sağolun arkadaşlar.

Ram, youtubeci sende sağol :D 8)
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Çetin Taş » Cum Haz 29, 2007 18:56

Merak etmeyin hükümetin ömrü yetmez TRT ve PTT'yi özelleştirmeye.
22 Temmuz'da biz onları satalım...Anasını satayım 8)
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x