Usame Bin Ladin Ölmedi!!! / Teoman ALİLİ

Usame Bin Ladin Ölmedi!!! / Teoman ALİLİ

İletigönderen Türk-Kan » Pzt May 02, 2011 21:18

Usame Bin Ladin Ölmedi!!!

TEOMAN ALİLİ

O bir günah keçisiydi, ABD’nin yarattığı uluslararası terör tanımının günah keçisi. Washington yaptığı her saldırının sonrasında Bin Ladin’i aradığını ve hedef aldığını söyledi. Hatta Pakistan ve Afganistan’daki köylerde yaşayan kadın ve çocukları bombalarken bile hep hedefinde Bin Ladin’in olduğunu açıkladı. Kendi beslediği, CIA’da eğittiği Bin Ladin’i avlarken hep karavana attı çoluk çocuk katletti. Belki beden olarak Ladin diye biri öldü ama o fikir? Terör eğer kadın, erkek, bebek demeden öldürmekse Amerikan Ordusu’nun öldürdüğü bebek sayısını yazmaya bu sayfalar yetmez.Vietnam’dan Libya’ya kadar tam 24 saldırı savaşı yürüttü Amerikan yönetimi. En büyük gelir kaynağı silah sanayii. Kendi politikalarına karşı çıkan ülkeleri hedef alan terör örgütlerini hep destekledi. Mesela, PKK’yı da hep besledi ve eğitti. Özel birlikleri Delta Force silahlı eğitim verirken para musluklarını açtı.

KADDAFİ’NİN TORUNLARI ÖLDÜ

1 Mayıs gecesi öldürülen bebekleri hatırlayalım. Onlar tanınmış bir kişinin torunları oldukları için öldüklerini bütün dünya öğrenebildi. Libya lideri, yani halkını sultan zulmünden kurtarmış, ülkesinin kaynaklarını yıllarca halkı için kullanmış, Bağlantısızlar Hareketi’ne dahil olarak Ne ABD Ne Rusya diyebilmiş Kaddafi’nin torunları ve 27 yaşındaki oğlu 1 Mayıs gecesi öldürüldü. Hem de paramparça edilerek, bombalarla!!! Uluslararası terör demişken, Usame Bin Ladin demişken, bebek katilleri demişken sormak gerekmiyor mu Usame Bin Ladin öldü mü, Libya saldırısı devam ederken uluslararası terör bitti mi?


TEOMAN ALİLİ, 2 Mayıs 2011
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Teoman ALİLİ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x