USB Sihirbazı LCD Monitör

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

USB Sihirbazı LCD Monitör

İletigönderen ACD » Cum Mar 23, 2007 9:38

[img]http://www.teknolatte.com/fs/MDcwMzIw/res/828_07032111470342.jpg[/img]

USB Sihirbazı LCD Monitör

Samsung UbiSync, USB bağlantısı ile grafik kartına gerek olmadan bilgisayara bağlanıyor ve dört monitörün daha bağlanabildiği bir USB hub olarak çalışıyor.


Samsung, USB ile bağlanan ve grafik kartı kullanmaya gereksinim duymayan bir LCD monitör üretti.

UbiSync adındaki 19 inçlik monitör, USB 2.0 aracılığı ile bilgisayara bağlandığında bilgisayara grafik adaptörü yazılımını yüklüyor. 1280x1024 ekran çözünürlüğü olan monitör bağlı olduğu PC üzerindeki yazılımı ve kendi üzerindeki video yongasını kullanarak görüntü sağlıyor. Samsung, bu şekilde çalışan monitörün 32-bit renk ve DVD kalitesinde video gösterimini desteklediğini belirtiyor.

UbiSync, fazladan VGA ve DVI yuvasına gerek duymadan üzerinde bulunan dört girişli hub sayesinde görüntünün aynı anda beş monitörden izlenmesini destekliyor.

Mayıs ayında 678 dolar fiyatla satışa sunulacakolan yeni monitörün özellikle yüksek görüntü kalitesi aramayan profesyonellerin iki veya daha fazla monitör ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor.
Mevzubahis VATAN ise gerisi TEFERRUATTIR...!
Kullanıcı küçük betizi
ACD
Üye
Üye
 
İletiler: 1137
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:58

Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x