Utanç Yüzyılı

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Utanç Yüzyılı

İletigönderen MİLLİ KURT ATILIMI ! » Cmt Şub 10, 2024 10:37



11 Eylül 2001 yalanı ve tiyatrosu ile başlatılan Haçlı Seferlerine politik ve askeri cevap veremedik. Bir utanç yüzyılı içinde yaşıyoruz. Türkiye'yi de bölmek için can atan, her an İran'ı da bombalayabilecek Haçlılara karşı Ak Parti ve Erdoğan aracılığı ile köle statüsünde tutuluyoruz.

Bu Haçlı Seferlerine karşı Batı'nın korkusu olan Türk-Rus işbirliği ile Batı'nın karşısına dikilmiş olmamız gerekirdi 20 sene önce. Bu sefer de Ak Parti ve Erdoğan kullanılarak köleleştirildik. Bir utanç yüzyılında yaşıyoruz.

İsrail'in temellerini attığı yapı, her an Avrupa ve Amerika'dan göçler alarak genişletilebilir. İkinci İsrail, Kürdistan her an sınırlarımız içine genişletilebilir, ve kendimizi büyük bir iç savaşın eşiğinde bulabiliriz.

Buna karşı yapılması gereken Asya ile birlikte büyük bir güç inşa etmektir. Savaş başladı ve devam ediyor, ama bizler savaşmıyoruz. Bir utanç yüzyılında tutuluyor Türk Milleti.

II. Bir Anadolu İhtilali ile Kemalist anlayışa geri dönmek gerekiyor. Beyinler yıkanarak, ruhlar satın alınarak büyük bir tutsaklık içinde tutuluyor Türk Milleti.

Allah köleleşenleri sevmez, köleliğe karşıdır, ve kölelik bir bahane değildir.

Büyük bir utanç yüzyılında yaşıyoruz.


Kullanıcı küçük betizi
MİLLİ KURT ATILIMI !
Üye
Üye
 
İletiler: 311
Kayıt: Çrş Kas 03, 2021 12:10

Re: Utanç Yüzyılı

İletigönderen MİLLİ KURT ATILIMI ! » Cmt Şub 10, 2024 11:16



ABD Askeri ve İstihbarat aygıtının İsrail'in soykırımının arkasında olduğu yeterince belgelenmiştir. Korgeneral Richard Clark'ın sözleriyle :

Amerikalı Birlikler “Yahudi Devleti için ölmeye hazır”.

Bu açıklamadan anlaşılması gereken, ABD ve İsrail'in uzun süredir devam eden bir Askeri “Ortaklığının ” yanı sıra İsrail'in Gazze saldırısına ilişkin (Jerusalem Post) bir “İmzalanmış” (gizli) Askeri Anlaşmaya da sahip olduğudur.

Teğmen General Richard Clark, ABD Silahlı Kuvvetlerindeki en yüksek rütbeli subaylar arasında yer alan ABD Üçüncü Hava Kuvvetleri Komutanı'dır. Juniper Cobra'dan "neredeyse on yıldır yürütülen ortak bir askeri tatbikat" olarak söz ederken, açıklaması İsrail ile çok daha geniş bir "imzalanmış" (gizli) askeri-istihbarat anlaşmasına işaret ediyor; bu anlaşma şüphesiz İsrail'in askeri tatbikatının genişletilmesini de içeriyor . -ABD'nin Gazze'yi bombalayarak Orta Doğu'nun geneline yayılması.

Bu sözde "imzalanmış" askeri anlaşma gizli kalsa da (kamuya açık olmasa da), Biden'ın bu şeytani askeri gündemin faillerinin emirlerine uyduğu görülüyor.

Başkan Biden'ın (İsrail ile imzalanan bu "İmzalanan" Anlaşma kapsamında) Filistinli çocuklar da dahil olmak üzere masum sivillerin hayatlarını kurtarma yetkisi var mı:

Soru (Duyulmuyor) Gazze'de ateşkes mi var Sayın Başkan?

BAŞKAN: Pardon?

Soru: Gazze'de ateşkes ihtimali nedir?

BAŞKAN: Yok. Mümkün değil.

Beyaz Saray Basın Toplantısı , 9 Kasım 2023

Teğmen General Clark şunu doğruluyor:

"ABD askerleri savaş alanında İsrailli komutanların emrine verilebilir" , bu da soykırımın ABD adına Netanyahu tarafından uygulandığını akla getiriyor.

Her şey, İsrail'in canice bombalamasının ve Gazze'yi işgalinin arkasında ABD ordusunun ve istihbarat aygıtının olduğunu gösteriyor.




https://www.globalresearch.ca/pre-empti ... an/5840256


Kullanıcı küçük betizi
MİLLİ KURT ATILIMI !
Üye
Üye
 
İletiler: 311
Kayıt: Çrş Kas 03, 2021 12:10


Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

cron

x