Vadim o kadar kurtluydu ki...
Rivayete göre Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, Kutlar Vadisinin karizmatik lideri Polat Alemdarı (Necati Şaşmaz) milletvekili adaylığına davet etmiş. Şaşmazın avukatı ise yaptığı basın açıklamasında, konunun tamamen gerçekdışı olduğunu bildirmiş.
Haberin yalan ya da gerçek olması bir şeyi değiştirmiyor aslında. Burada önemli olan, Necati Şaşmaz adının siyaset arenasında telaffuz edilmesi... Eski Yeşilçam aktörlerinin kötü adam diye sokakta saldırılara uğradığını, halkın film ile gerçeği nasıl da birbirine karıştırdığını anlatıp güleriz ya... Necati Şaşmaz örneği, bu anlayışın bugün de devam ettiğinin en çarpıcı ispatıdır.
Gerçekten de Şaşmaz bugün bir siyasi konuma talip olsa, arkasından milyonları sürükleyebilir. Yani televizyon dizisinde canlandırdığı fantastik kahraman, Şaşmazı Meclise taşıyabilir. Fakat ben bir parti lideri olsam (bir o eksikti!) Şaşmazla yetinmem. Özcan Deniz ve Alişanı da listeye alırım ve parti şarkımı da Kıraça yaptırırım... İddia ediyorum, bu kadronun önünde kimse duramaz. Totalde birinci, ABde beşinci olmazsa ben de Sevim değilim!
kaynak:AKSAM