Vadim o kadar kurtluydu ki...

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Veled » Cum May 25, 2007 16:33

Rivayete göre Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, Kutlar Vadisi’nin “karizmatik” lideri Polat Alemdar’ı (Necati Şaşmaz) milletvekili adaylığına davet etmiş. Şaşmaz’ın avukatı ise yaptığı basın açıklamasında, konunun tamamen gerçekdışı olduğunu bildirmiş.

Haberin yalan ya da gerçek olması bir şeyi değiştirmiyor aslında. Burada önemli olan, Necati Şaşmaz adının siyaset arenasında telaffuz edilmesi... Eski Yeşilçam aktörlerinin “kötü adam” diye sokakta saldırılara uğradığını, halkın “film ile gerçeği” nasıl da birbirine karıştırdığını anlatıp güleriz ya... Necati Şaşmaz örneği, bu anlayışın bugün de devam ettiğinin en çarpıcı ispatıdır.

Gerçekten de Şaşmaz bugün bir siyasi konuma talip olsa, arkasından milyonları sürükleyebilir. Yani televizyon dizisinde canlandırdığı “fantastik” kahraman, Şaşmaz’ı Meclis’e taşıyabilir. Fakat ben bir parti lideri olsam (bir o eksikti!) Şaşmaz’la yetinmem. Özcan Deniz ve Alişan’ı da listeye alırım ve parti şarkımı da Kıraç’a yaptırırım... İddia ediyorum, bu kadronun önünde kimse duramaz. Totalde birinci, AB’de beşinci olmazsa ben de Sevim değilim!

kaynak:AKSAM
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x