Vatikan Yeni Papayla Yeni Bir Haçlı Savaşına Girişecek! / Banu AVAR

Banu AVAR haftalık yazıları ile yaşanan gelişmelere, gündeme ışık tutuyor.

Vatikan Yeni Papayla Yeni Bir Haçlı Savaşına Girişecek! / Banu AVAR

İletigönderen Güncel Meydan » Sal Şub 12, 2013 14:01

Vatikan Yeni Papayla Yeni Bir Haçlı Savaşına Girişecek!

2005’de seçilen Alman Kardinal Ratzinger 8. yılda Tanrısına istifa dilekçesini verdi. Bu Vatikan’da 600 yıl sonra tekrar eden bir ilk. 1415’ten beri görevinden istifa eden bir başka papa olmamıştı..

Ratzinger, Papalık koltuğuna oturduğunda Vatikan'a bağlı din adamları hakkında 4550 çocuk tacizi davası vardı.. Ayrıca Vatikan birçok yolsuzluk, kara para aklama davasının da muhatabıydı. 2012'de Papa’nın özel yardımcısının bazı gizli evrakları basına sızdırdığı ve evraklar içinde bol miktarda kara para aklama belgeleri ve yolsuzluk iddiaları olduğu haberleri basını sardı. Dünyanın en zengin şirketi Vatikan finansal skandallarla sarsılırken 8 yılda cinsel taciz davalarının sayısı da ikiye üçe katlanmıştı.. 2012 Mayıs'ında Papa’nın istifası gündeme getirildi ve 2013’de Papa Benedikt ‘tanrı’ tarafından verilen görevden istifa edeceğini basına açıkladı.. Küresel çeteler kararı ‘saygıyla’ karşıladı!

Vatikan sözcüsü Lombardi’ye göre yeni papa seçimi Mart'ta yapılacak. Ve Kardinaller Koleji adı verilen, İtalya ve ABD ağırlıklı toplam 118 kişilik seçme yetkisine sahip Kardinal yeni Papa’yı Katoliklerin başına oturtacak. Dünyanın en zengin şirketinin başına yeni bir CEO gelecek ve gizli faaliyetleri yeni bir yön alacak!

2007’de Vatikan’da Sınırlar arasında bölümünü çekmiş ve Vatikan’a sahtekarlık davası açmış Luigi Cascioli ile görüşmüştüm. Bana dünyanın en büyük şirket ve bankalarının hisselerini elinde tutan Vatikan’ın Mussolini ve Hitler sayesinde dünyanın en zengin şirketi haline geliş hikayesini anlatmıştı. Opus Dei adlı örgütün Vatikan’a bağlı çalışan gizli örgütlerden sadece biri olduğunu hatırlatmıştı. Opus Dei, onlarca ülkede darbe, suikast, ayaklanma gerçekleştirmiş mason, mafya ve terör örgütleri ile küresel çeteyi buluşturan özel bir harekat çetesiydi!

Cascioli ‘dinlerarası diyalog’ ve din savaşlarından sözetmiş, ‘Kiliselerin İslam karşıtlığı katlanarak artacak. Kilise, İslam'a karşı başlattığı hareketi Türkiye’den başlatacak..!’ demişti.

Vatikan’ın gayrıresmi yayın organlarından Rome Report’un editörü Santiago de la Cierva da Avrupa’nın ekonomik bir birlik değil, ‘Kültürel bir bütün’ olduğunu ve bu bütünün mayasının KİLİSE/HRİSTİYANLIK olduğunun altını çizmişti..

Mason/mafya/terör örgütleri ile içiçe operasyonlar yapan ve NATO terör örgütü ile birlikte yeni ‘düşman’ İslam’a karşı harekat planlarını hızlandıracağı açıkça belli olan kilise örgütlenmesi ‘Hristiyanlık Küreselleşmenin ta kendisidir!’ diyor..

Papalık koltuğuna oturacak olan yeni ŞİRKET yöneticisi, başta Türkiye olmak üzere, tüm İslam alemine yeni bir haçlı savaşı için hazır ve nazır olacaktır.. Dikkatle izleyiniz..


Banu AVAR, 12 Şubat 2013
banuavar@superonline.com
Kullanıcı küçük betizi
Güncel Meydan
Üye
Üye
 
İletiler: 584
Kayıt: Pzr Eki 12, 2008 23:12

Şu dizine dön: Banu AVAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x