Burada hepinizle, beni seven ve sevmeyen herkesle birçok şeyi paylaştık. Eğlendik, güldük, gözlerimiz yaşlandı. Bir sürü duyguyu birlikte yaşadık. Ama her başlangıcın bir sonu olduğu gibi bu başlangıcında sonu oldu. Kelimeler kifayetsiz kalıyor burada yaşananları düşünüce o kadar güzel anılarımız vardı ki...
Ama bu maceradan önce herşey karanlıktı. Şubatın 18inde o karanlık aydınlandı ve temmuzun 30unda yine karanlık...
6 küsür ay boyunca spot ışıklar hep yandı, sahne hep aydınlıktı. 6 küsür ay sonunda ise karanlık çöktü.
Peki insan, insanlar ... Kimin nasıl biri olduğu, kimin ne olduğu, kimin adam gibi adam olduğunu, kimin ciğeri beş para etmez bir adam olduğunu gördük o spot ışıklar yandığı sürece...
Birçok arkadaşın burada olmasının bir nedeni olduğu gibi benimde burada olmamın bir nedeni vardı. Ama yalnızlığa kaçmak istiyorum. Spot ışıklar gözlerimi çok yordu benim arkadaşlar...Yalnızlığın yalnızlık olacağı bir yer mutlaka vardır ve ben şimdi oraya doğru yol alıyorum.
Hadi arkadaşlar sizinle bir adım atalım, ben gidiyorum, emin olun ki ayrı kalsakta kalmasakta hiç birşey düzelmeyecek, çünkü önce insanların düzelmesi lazım ben o tavşana dönüşen insalardan artık çok sıkıldım, gitsem de gitmesem de değişmeeyecek, düzelmeyecek. Ama olsun ben biraz gitmek istiyorum artık...
Sorumluluklarımı bırakmak, dinlenmek, tatilin keyfini çıkarmak, denize girmek, sahilde güneşlenmek, kitap okumak, festivallere ve konserlere gitmek istiyorum.
Kimin daha iyi olduğundan habersiz, artık en iyilerin olduğu bir yönetimin içinde değilde, en iyiyi almak istiyorum...
O spot ışıklar ben gitsemde yanmaya devam edecek. O spot ışıkları, alkışları, soruları ve cevapları size bırakıyorum. Tabii spot ışıklaırn altında kendini kaybedip, kişiliğini unutup, saygısızlaşıp, kendini bilmez bir şekilde birilerinin gözüne girmek için herşeyi yapacak olan tavşan olmadıysan..
Neyse...
Ben hep buralarda olacağım, size bakacağım, başkalarını alkışlamanızı, onları sevmenizi izleyeceğim, sizleri sevmeye devam edeceğim, mutlu olacağım...
Tercihlerimiz yolumuzu aydınlatır... Hepinizin tercihlerinize saygı duyuyorum ve ben yolumu aydınlatmaya gidiyorum.
Hoşçakalın...
Artık bu adamın devri sona eriyor..
Hepinize iyi uykular..."
Herşey için eyvallah, hepinizi özleyeceğim.

------