Verdiğimiz Şehitlerin Nedeni AKP'dir Çünkü:

Verdiğimiz Şehitlerin Nedeni AKP'dir Çünkü:

İletigönderen Erhan Sandıkçı » Pzr Eyl 25, 2011 1:27

Resim

Verdiğimiz şehitlerin nedeni AKP'dir çünkü AKP 2009 yılında başlattığı saçılımla terörsitleri azdırmıştır.

Çünkü elinde silah olan kanlı çetenin "önderi" olan bebek katili ile AKP masaya oturup "yeni anayasa" pazarlığına girmiştir!

Çünkü Tayyip Erdoğan 14 Ocak 2000'de Avusturalya'nın SBS radyosunda yaptığı konuşmada bebek katiline "Sayın", şehitlerimize "kelle" demiştir. Bebek katilini "saygınlaştıran" bu anlayış, iktidara geldiğinde terörü bitirmek için değil, teröristi "memnun" etmek için çabalamıştır.

Çünkü 23. dönem AKP milletvekili İhsan Arslan "Kürd Soruşturması" isimli kitabına bu milletin hayatını karartan katil çetesi için "Zulme karşı verdiği mücadele sonunda halkın mazlumiyeti yanında ve onun yegane koruyucu ve destekçisi konumuna giren gerilla hareketi, bu imajı ile bölge halkının gözünde muteber bir kişiliğe sahip olmuştur" demiştir.

Çünkü 24. dönem AKP milletvekili Galip Ensarioğlu "Kürt sorunun çözümünde muhatap Öcalan ve PKK'dır" demiştir.

Çünkü AKP, Kürt kökenli Türk vatandaşlarından "yeni bir millet yaratma" projesinin adımlarını adım adım uygulamıştır. Kürtçe yayın yapan televizyon kanalı kurulmuştur. Diyanet İşleri Başkanı Diyarbakır'da Kürtçe mevlit okumuştur.

Çünkü AKP'nin koruyup kolladığı, yalaka, gerici, bölücü, satılmış medya sürekli "Öcalan'a ev hapsi", "PKK'lılara genel af" tartışmış; hatta 23. dönem AKP milletvekili Özlem Türk(?)öne'nin eşi, 24. dönem AKP milletvekili aday adayı Mümtaz(?)er(?) Türk(?)öne bebek katilini "paşa yapmayı" önermiştir.

Çünkü Tayyip Erdoğan, 34 PKK'lı teröristin Habur sınır kapısında davul zurna ile kahraman gibi karşılanması üzerine " bu güzel görüntüleri görüp umutlanmamak elde mi?" demiştir.

Çünkü AKP eli kanlı teröristleri dağdan indirip halkın arasına sürmüştür. Dağdan inen teröristler halkı galeyana getirip PKK'nın halk üzerinde sempatizan toplamasına neden olmuştur.

Çünkü Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şeref madalyalı komutanları içeri tıkılırken, 56 amiralden 26'sı tutuklu olacak kadar ileri gidilmişken Adalet Bakanlığı açık açık PKK sözcülüğü yapan milletvekili maskeli teröristlere dava açmaktansa sözde "ılımlı", özde "tavizkâr" tavrını sürdürmüştür.

Çünkü Tayyip Erdoğan 12 Ekim 2008'de "PKK bizim için düşman değil, suçludur. Demokrasinin gereği biz böyle düşünüyoruz" diyerek düşmanı olmadığı teröristleri halka sevdirmeye çalışmıştır.

Çünkü Tayyip Erdoğan 30 yıldır Türkiye'nin en büyük sorunu olan terör örgütü PKK'ya karşı silahlı mücadele yapmamıştır.

Çünkü AKP, PKK'nın koruyucusu Mesut Barzani'yi kırmızı halılarda karşılamış; Dışişleri bakanı Ahmet Davud-oğlu Barzani'ye "Kak" yani Kürtçe "ağabey" diye seslenmiştir.

Çünkü Bülent Arınç "Öcalan ne derse ona göre adım atılır" demiştir.

Çünkü AKP Antalya milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, 26 Haziran 2008'de Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nde kabul edilen ve "Türk ordusu 'kürdistan'da ve Kıbrıs'ta işgalcidir" diyen karar tasarısına 3 Ermeni ve 1 Rum milletvekili ile birlikte imza atmıştır.

Çünkü Tayyip Erdoğan Türkiye topraklarını kapsayan, PKK'nın da amacı olan "Büyük Kürdistan" kurmayı amaçlayan Büyük Ortadoğu Projesinin Eşbaşkanı olduğunu onlarca kez dile getirmiştir.

Çünkü eski Başbakan, Dışişleri Bakanı ve mevcut Cumhurbaşkanımız olan ABDullah Gül, eski Amerikan Dışişleri Bakanı Colin Powell'la yaptığı 2 sayfa 9 maddelik anlaşmada,
- Irak'taki ve yurtiçindeki PKK teröristlerine af getirileceğini ve BDP'li belediyelerde istihdam edilerek, özerk bölgenin milis kuvveti oluşturulacağını

- Bölücü Hareketin BM'e başvurup, İkiz Sözleşmeler'in birinci maddesine göre, Türkiye'den ayrılıp, Irak'taki Barzani ile birleşmek üzere "Kendi Kaderlerini Tayin Hakkı" için plebisit isteyeceklerini kabul etmiştir.

Çünkü Tayyip Erdoğan her zaman her yerde insanlara hitap ederken "Kürt, Laz, Çerkez, Arap, Boşnak, Pomak" diye insanların etnik özelliklerini öne çıkarmış; milli ve birleştirici adımız "Türk"ü hiç ağzına almamıştır.

Çünkü AKP, PKK Türkiye topraklarında kimlik kontrôlü yapar hâle gelmişken kılını kıpırdatmamıştır.

Çünkü AKP bebek katili ile masaya oturmuş siyaset pazarlığı yaparken, PKK sokaklarda terör estirirken, her gün Mehmetçikler şehit olurken medyaya "bunları haber yapmayın" direktifi vermiş ve insanların ülkenin bölünmenin eşiğine geldiğinden habersiz olmasını sağlamıştır.

Çünkü PKK'ya karşı melek kesilen Tayyip Erdoğan, şehit babası Ahmet Kömür'e "Vatan sağolsun, bir oğlum daha var onun da canı bu vatana feda olsun, Türklüğünden utanan Başbakan utansın" sözünden dolayı dava açmış ve 11 ay hapis cezası almasına neden olmuştur.

Vatan uğruna can veren Mehmetçiklerin, yaralanan, sakat kalan kahraman askerlerin nedeni AKP'dir. Tayyip Erdoğan ve saz arkadaşlarıdır. Büyük Ortadoğu Projesi eşbaşkanıdır. Şehide "kelle", bebek katiline "sayın" deyip halkı uyutanlardır.

Bu konunun özü tamamen budur. Ötesi de yalandır!

Erhan SANDIKÇI
İki Mustafa Kemâl vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemâl... İkinci Mustafa Kemâl, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemâl sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemâl odur!
Kullanıcı küçük betizi
Erhan Sandıkçı
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 142
Kayıt: Cmt Şub 19, 2011 21:34

Re: Verdiğimiz Şehitlerin Nedeni AKP'dir Çünkü:

İletigönderen usta » Pzr Eyl 25, 2011 16:09

Başbakan gerilla hareketinin sonladırılması için çabalamıştır muhalefet Parti önerileri ne ise tartışılsın Terör bitirilcekse ve Kan vermeyi durdurcak adımlar tek taraflı olmadı şimdiye kadar bundan sonra'da olmaz.BDP kapatılırsa muhatap kalmaz yurt dışında ki pkk Üst Yöneticilerinle hangi takvimle neler görüşülüyor ve ne tavizler veriliyor önemli burada Abdullah Öcallan tecrit edilmesi çözüm getirmez tekrar yargılanması huzursuz ortamı daha gerer onun için ABD zaten teslim etti.Abdullah Öcallan dışında muhataplar olacaksa ki oluyor terör bitirilebilir mi bunun garantisini MİT verebilir mi?


:alkolik:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR
Kullanıcı küçük betizi
usta
Üye
Üye
 
İletiler: 34
Kayıt: Çrş May 26, 2010 23:13

Re: Verdiğimiz Şehitlerin Nedeni AKP'dir Çünkü:

İletigönderen holosko.cihan » Pzr Eyl 25, 2011 16:18

Gerilla, 'özgürlük mücadelesi veren birlikler' olarak bilinir. Pkk'yı tanımlarken 'terör örgütü' dersen doğru olur.
"Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur."
Mustafa Kemal Atatürk
Gazi Paşa Atatürk
Büyük Önder Atatürk
Başbuğ Atatürk
Kullanıcı küçük betizi
holosko.cihan
Üye
Üye
 
İletiler: 27
Kayıt: Cum Haz 04, 2010 14:23


Şu dizine dön: Erhan SANDIKÇI

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x