[size=12]Bu programda Can Dündarin "Mustafa" filmine deginildi. Sunucu filmin elestirisinin hakli oldugunu savundu, fakat Nihat Genc bu konuda acik ve net bir cevap vermedi. Aceba gercekden Can Dündarin arkadasi oldugundanmi elestiremedi yoksa filmi gercekden yerinde buldugu icinmi elestirmedi.
Nihat abiyi uzun süredir dinliyorum, hatta kendisiyle trabzonda bir halk konserinde resim cektirdim. Vatan millet sevgisi bagimsizlik sevgisi cok muhtesem bir insan, bagimsizlik sevdalisi diyebilirim. fakat bagimsizligi insa eden atatürkün elestirilmesine bukadar acik olmasi sizlerce dogrumudur. Veya benim bir türlü cözemedigim, Atatürke hangi gözle bakiyor kemalist degilim diyor ama bagimsizliga tapiyor. Bu konudaki düsüncelerinizi merak ediyorum.
Ha bide bu programda nedense ilk kez Türk kelimesini sikca kullandi, buda ayriyetten hosuma gitti.
Ben almanyada dogup büyüdüm ve almanyada yasiyorum, olaylara türkiyedekiler kadar yakin olmayabilirim, veya söylenenleri sizler kadar dogru anlamayabilirim, ama yinede basit bir dille bu konu hakkindaki düsünceleriniizi yazarsaniz memnun olurum.
Karam....[/size]