veryansin 01.11.2008 Nihat Genc "Mustafa" Filmi hakkinda ne düsün

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

veryansin 01.11.2008 Nihat Genc "Mustafa" Filmi ha

İletigönderen xkaramx » Cum Mar 27, 2009 3:56

[size=12]Bu programda Can Dündarin "Mustafa" filmine deginildi. Sunucu filmin elestirisinin hakli oldugunu savundu, fakat Nihat Genc bu konuda acik ve net bir cevap vermedi. Aceba gercekden Can Dündarin arkadasi oldugundanmi elestiremedi yoksa filmi gercekden yerinde buldugu icinmi elestirmedi.

Nihat abiyi uzun süredir dinliyorum, hatta kendisiyle trabzonda bir halk konserinde resim cektirdim. Vatan millet sevgisi bagimsizlik sevgisi cok muhtesem bir insan, bagimsizlik sevdalisi diyebilirim. fakat bagimsizligi insa eden atatürkün elestirilmesine bukadar acik olmasi sizlerce dogrumudur. Veya benim bir türlü cözemedigim, Atatürke hangi gözle bakiyor kemalist degilim diyor ama bagimsizliga tapiyor. Bu konudaki düsüncelerinizi merak ediyorum.

Ha bide bu programda nedense ilk kez Türk kelimesini sikca kullandi, buda ayriyetten hosuma gitti.

Ben almanyada dogup büyüdüm ve almanyada yasiyorum, olaylara türkiyedekiler kadar yakin olmayabilirim, veya söylenenleri sizler kadar dogru anlamayabilirim, ama yinede basit bir dille bu konu hakkindaki düsünceleriniizi yazarsaniz memnun olurum.

Karam....
[/size]
Kullanıcı küçük betizi
xkaramx
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 27, 2009 8:30

Burada -> http://www.guncelmeydan.com/forum/ahlak ... 16959.html ayrintili tartisilmistir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x