Video Sitelerinden Videoları İndirmek (flv formatında)

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Video Sitelerinden Videoları İndirmek (flv formatında)

İletigönderen TurkGladio » Cum May 09, 2008 16:34

Genelde pek çok video sitesinde indirmek istediğimiz videolar oluyor ve indiremediğimiz için sinir oluyoruz. :D Bu sitede de yüklenen videolar direk izlenme linkli oluyor bazen download sitelerine yükleyemiyorlar zamandan dolayı. Şimdi bu video sitelerinden nasıl video indirileceğini göstereyim. İnşallah videolar rapid yerine video sitelerine yüklenirde videoyu bütün halde hemen indirebiliriz. :lol: Üstelik daha az mb'a

Programı burdan indirin;

http://uploaded.to/?id=3sdlh0

Resim

[img]http://img361.imageshack.us/img361/9881/63532286tr6.jpg[/img]

Resim

Videolar video sitelerine yüklensin artık.... :lol: :lol:
Kullanıcı küçük betizi
TurkGladio
Üye
Üye

İletiler: 168

İletigönderen tuba » Cmt May 10, 2008 1:52

TürkGladio, çok teşekkürler bunun için. Nasıl da makbule geçti...Sanırım bu program sadece videolar için. Rica etsem acaba internet üzerinden canlı yayın yapan televizyonlardan kayıt yapabilmek için de bir program tavsiye edebilir misin -tabii eğer biliyorsan? Alıcam ama birkaç tane buldum ve hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum :uzgun: Teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen TurkGladio » Cmt May 10, 2008 11:37

tuba yazdı:TürkGladio, çok teşekkürler bunun için. Nasıl da makbule geçti...Sanırım bu program sadece videolar için. Rica etsem acaba internet üzerinden canlı yayın yapan televizyonlardan kayıt yapabilmek için de bir program tavsiye edebilir misin -tabii eğer biliyorsan? Alıcam ama birkaç tane buldum ve hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum :uzgun: Teşekkürler...

Sanırım onun için ekrandaki görüntüyü kaydeden bir program kullanman gerekir. Ama seside kaydetmen gerekecek onunda ayarlanması gerekir. O yüzden araştırmak gerekir.
Kullanıcı küçük betizi
TurkGladio
Üye
Üye

İletiler: 168

İletigönderen tuba » Cmt May 10, 2008 13:44

Yine de sağ ol, TürkGladio. Söylediğin gibi birkaç program bulmuştum zaten. Eee artık birini seçeceğiz ;-) ;-) ;-)
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen Adsız » Pzt Eyl 01, 2008 17:56

Programın linkini yeniden yükleyebilir misiniz?
Kullanıcı küçük betizi
Adsız
Üye
Üye

İletiler: 175

İletigönderen lozan 2005 » Sal Kas 11, 2008 1:48

evet Program linki ücretlimi ?
Yikilsin Agalik
Yasasin Cumhuriyet
Kullanıcı küçük betizi
lozan 2005
Üye