Voleybol Milli Takımının yıldız oyuncusu, tesettüre girerek

Genel & Güncel Konular

Voleybol Milli Takımının yıldız oyuncusu, tesettüre girerek

İletigönderen Çetin Taş » Prş May 15, 2008 19:14

Filenin Sultanları'na şok

Voleybol Milli Takımının yıldız oyuncusu, tesettüre girerek kapandı.

Star TV'nin haberine göre, Milli voleybolcu Aysun Özbek Çamlıca'da bir grup kara çarşaflı bayanla tanıştı. Aysun bu grupla görüşmeye devam etti ve bir müddet sonra kapanma kararı verdi. Kapandıktan sonra eşiyle de arası açılan milli sporcu Yeşilköy'de bulunan evini de Ataşehir'e taşıdı.

Volaybol camiasında şok etkisi yaratan olayla ilgili soruları yanıtlamak istemeyen Özbek, kararına saygı gösterilmesini istedi.

Özbek'in bu kararından sonra voleybolu borakıp bırakmayacağı merak ediliyor. Ünlü sporcu devam etme kararı verirse Mısır Milli Takamındaki sporcular gibi türbanla ve uzun şortla müsabakalara katılma olasılığı ortaya çıkacak.

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8953467.asp?gid=229&sz=72650

Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen atiktacı » Prş May 15, 2008 20:17

eeeeeeee,yani,bundan bizene,milletin tercihinden bize ne,ha tabi burdan da irtica hortlayabilir,ya satılık medyanın gündemde tutmak istewdiği konuy bak,bizim asıl konumuz bu mu,ya bırak ne giyerse giyer,bana veya başkasına tehdit olarak algılamak bu konuyu paranoyaklıktan ötürü başka bişi olmaz..
Kullanıcı küçük betizi
atiktacı
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen Çetin Taş » Cum May 16, 2008 18:31

atiktacı ne zaman oldun atikta?
İran'da ki solcular da böyle diyordu.Şah'ın en güçlü rakibi komünistlerdi.Dediler Humeyni'yi getirelim ve onların da yardımıyla Şah'ı devirelim.Öyle de oldu.Ama Humeyni 2 milyon solcuyu astı.
Senin gibi saf arkadaşlar ben üniversitedeyken de vardı.Türbanlı kızlarla arkadaşlık yaparlardı.Sanki türbanlı kızlar türbanı çıkarıp sosyalist olacakmış sanırlardı.
Sen böyle düşünmeye devam et arkadaşım.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen shadow39 » Cum May 16, 2008 18:56

Çetin Taş, arkadas su anda duyamaz seni :mrgreen:
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Çetin Taş » Cum May 16, 2008 19:25

Vay be.Demek ışınlandı.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Pınar » Cmt May 17, 2008 14:16

Çetin Taş, klonlanır gelir yüzsüz.

Aysun neredeyse takımın bel kemiğiydi. aynı zamanda vakıfbank güneş sigortanın 31 yaşındaki tecrübeli takım kaptanıydı. Eğer voleybolu bırakırsa yokluğunun dolması zaman alır. Dünya çapında bu kadar başarılı olan milli takımımız ve vakıfbank güneş sigorta adına üzücü...

Filede ‘tesettür’ jübilesi

Voleybol Milli Takımı’nın yıldız oyuncusu Özbek’in tesettüre girmesi camiayı şoke etti.

Voleybol Milli Takımı’nın ve Vakıfbank Güneş Sigorta’nın yıldız oyuncusu Aysun Özbek’in tesettüre girdiği ve voleybolu bıraktğı yolundaki haber camiayı şoke etti.

Bayan Voleybol Milli Takımı’nın ve Vakıfbank Güneş Sigorta’nın yıldız oyuncusu Aysun Özbek’in tesettüre girdiği yolundaki haber voleybol camiasında soğuk duş etkisi yarattı.

Star TV’de yer alan habere göre Çamlıca’da bir süre önce çarşaflı kadınlarla tanışan ve bu grupla ilişkisini ilişkiyi ilerlettikten sonra tesettüre giren 31 yaşındaki oyuncu, eşiyle de arası açıldığı için Yeşilköy’den Ataşehir’e taşındı.

Farklı konuştu

Aysun Özbek’in haberin yayınlanmasının ardından büyük şaşkınlık yaşadığı ve basın mensuplarıyla görüşmek istemediği bildirildi. Vakıfbanklı yöneticilerin telefonla ulaştığı Aysun’un büyük moral bozukluğu yaşadığını söylediği kaydedildi. Özbek’in görüşmede, voleybolu bırakma konusunda kesin bir kararının olmadığını, ancak haberden sonra ciddi ciddi düşünmeye başladığını ifade ettiği kaydedildi.

Aysun’un görüşmede, oruç tutup, namaz kıldığını herkesin bildiğini de vurguladığı, hacca gitmeyi ise voleybolu bıraktıktan sonra düşündüğünü ilettiği belirtildi. Aysun’un ayrıca haberde sözü edilen grupla görüştüğü iddiasını reddettiği, evini de Ataşehir’e 3 yıl önce taşıdığını vurguladığı ifade edildi.

Başkan aradı

Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ise Özbek’le telefonla görüşen diğer bir isim oldu. Karabıyık, Milliyet’e Özbek’in voleybolu kesinlikle bıraktığını açıkladı. Başkan, Özbek’le dün yaptığı konuşmayı şöyle anlattı:

“Kendi özel hayatı. Saygı duymaktan öte yapabilecek bir şeyimiz yok. Ama çok önemli bir sporcumuzdu. Son bir yılda takımın kaptanlığını yaptı. Ayrıca bir abla olarak takım içi organizasyonu da sağladı.

Haberin duyulmasının ardından telefon görüşmesi yaptım kendisiyle. Doğruluğunu sordum. ‘Yani seni artık bıraktı gibi mi düşünmemiz gerekir’ dedim. ‘Evet bıraktım başkanım. Kendi inancımı ve hayatımı yaşamak istiyorum artık’ diye yanıt verdi.”

İknaya çalışıyorlar

Vakıfbank Güneş Sigorta Voleybol Şube Sorumlusu Tayfun Özeren ise Aysun’u voleybolu bırakmaması konusunda ikna etmeye çalıştıklarını açıkladı. Özeren, Aysun ile yaptığı görüşmede, önemli bir kadro kurduklarını hatırlattığını söyledi, “Ona çok ihtiyacımız olduğunu söyledim. Ayrıca Türk voleybolunun da ona ihtiyacı var” dedi.

Aysun Özbek’in, eski bir basketbolcu olan eşi Hakan Özbek’in İngilizce öğretmenliği yaptığı belirtildi. Hakan Özbek’in eşiyle bu konuda fikir ayrılığına düştüğü kaydedildi. Hakan Özbek’in, eşinin tesettüre girmesine şiddetle karşı çıktığı, uyardığı ve vazgeçmemesi halinde 12 yıllık evliliklerini bitireceklerini ilettiği vurgulandı.

Milli voleybolcunun annesinin Mısırlı olduğu ve ailesinden birçok kişinin çarşaflı olduğu da ileri sürüldü. Aysun’un, annesinin alt katında oturan ve Üsküdar’da faaliyette bulunan bir tarikata üye olan kadından etkilendiği de iddia edildi.

KAYNAK

Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen ceviz ağacı » Cmt May 17, 2008 16:12

yüzsüzlük deyip konuyu şahsileştirmeden vazgeçerseniz kkonya gelelim bu insanın kapanması yada açılması ülke çıkarına ne zarar getirir yada hangi çıkarımız önünde bi zarardır ya da nesi faydalıdır sapla samnı ayırlım bence ha voletbol camisaı için kayıp olabilir ama bu da arkasından gelecewk gençlerin onun kadar yetenekli olamayacağı anlamına gelmez,biri gelir biri gider.. HAAA beni saflıkla suçlayanlar bilsinlerki mitinglerde satılık medya satılık aydın doğan diye sloganlar atıyodunuz ve bu haberi ülke gündemine düşüren ve tekrar tekrar yayına sokan önemli bişi miş gibi göstermeye çalışanda ne tesadüftirki aydın doğan medyası..acaba hangimiz saf,benmi yoksa insanları kutuplaştırmaya çalışan insanların ,medyanın görüşlerine değer veren sizler mi
Kullanıcı küçük betizi
ceviz ağacı
Üye
Üye

İletiler: 0

İletigönderen Efe » Cmt May 17, 2008 17:02

Çetin Taş, izninle ilk mesaja video ekledim

Konuya dönecek olursak, haberde söylendiğine göre kendi öz iradesi ile bu kararı vermiş ve saygı duyulmasını istemiş, bu kararı alırken bir baskı görmemiş isede saygı duyulamsı gerekir.

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen baragakal » Cmt May 17, 2008 18:59

2. eş olarak hakan şükür e yakisir! efendileri ayni, bi sorup danişsinlar.
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı

İletiler: 377

İletigönderen Çetin Taş » Cmt May 17, 2008 23:21

Gençler.Biz burada haberleri paylaşıyoruz.Ben de öyle yaptım.
Bunu yaparken kendi adıma amacım bana ilginç gelen haberleri yoğunluktan bu haberleri göremeyebilecek olan arkadaşlarımın okumalarını sağlamak.Haberler bazen yorumsuz sadece okunarak geçiliyor.Bazen de altlarına burada olduğu gibi yorum yazılıyor.Karşılıklı yorumlarla haber konusu ile ilgili düşüncelerimizi aktarıyoruz.Haber konusu kişi normal bir insan olsa zerre kadar umrumda olmazdı.Ama sözkonusu kişi milli bir sporcu.Yani ülkeyi ve milleti temsil eden bir kişi.Göz önünde olan bir kişi.Zaten bu yüzden onun böyle bir tercihi konusunda benim de aklıma ''vay be irticanın kat ettiği mesafeye bak''düşüncesinin gelmesinden daha doğal ne olabilir?Bu düşünceye katılıp katılmamak ayrı bir olay.Ama Doğan Medya'nın yayınladığı her haberde de maksat aramak mantıksız.Yorum katılmadan haberin analizini yapmak kişiye kalmış.Herkes haberden alacağını alır.Neticede böyle bir sporcu böyle bir değişiklik yapmış mı hayatında?Yapmış.Bu bir haberdir.Bitti.
ceviz ağacı.O mitinglerde attığımız sloganlar ütopik sosyalizm sloganlarından daha gerçekçi,daha ayakları yere basan sloganlardı.Aydın Doğan'ın kişiliği ve medyasından ben de en az senin kadar zevk almam.Ama akıl diye bir şey var be arkadaş.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x