Xp Speeder 1.80

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Xp Speeder 1.80

İletigönderen senisevenyyg » Cmt Eyl 01, 2007 12:17

PROGRAM İŞLETİM SİSTEMİNİZİ,İNTERNET HIZINIZI DELİ Bİ ŞEKİLDE HIZLANDIRIR VE KONTROLÜ KAYBEDEBİLİRSİNİZ. EN DÜŞÜK SİSTEM PERFORMANSINDA BİLE XP Yİ UÇURUR.PROGRAMDAKİ ÇUBUKTAN BUNU YAPABİLİRSİNİZ.

1-DOWNLOAD ESNASINDA DELİ GİBİ İNDİRİR.NE OLDUĞUNUDA ANLAMAZSINIZ.
2-SMİLELER,İCONLAR,HAREKETLİ AVATARLAR O KADAR HIZLANIR Kİ AFALLARSINIZ.
3-HIZDAN DOLAYI MSN E GİRENİ ÇIKANI GÖREMEZSİNİZ.
4-PC OYUNLARINI OYNARKEN BİLE OYUN İÇİNDEKİ SÜRATE ŞAŞIRACAKSINIZ.
5-MSNDEN DOSYA TRANSFERİ YAPARKEN JET HIZIYLA KARŞI TARAFA GİDER.HEPTEN ŞOK OLURSUNUZ
6-İNTERNET SAYFALARI ÇOK HIZLI AÇILIP KAPANIR ÖYLE Kİ BUTONA BASTIĞINIZ SALİSE, WEB SAYFALARI AÇILIR.
7-PC Yİ HIZLA KAPATIR,HIZLA AÇAR
8-PC DEKİ HAREKETLİ HERŞEY ÇOK HIZLANIR.MESELA SİTELERDEKİ HAREKETLİ REKLAMLAR.
9-HERŞEY ÇILDIRIR VE EN SON SİZDE ÇILDIRMAYA BAŞLARSINIZ.KALP ATIŞLARINIZ HIZLANMAYA BAŞLAR.

İşletim Sistemi:Windows 95/98/Me/NT/2000/XP

Dosya Boyutu:803 Kb

Lisans: SHAREWARE

(ALINTIDIR) link silinmisdir [ PRENS ]
Kullanıcı küçük betizi
senisevenyyg
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen Trip » Cmt Eyl 01, 2007 14:04

Kim inanır buna ? Kadir İnanır gibi bir soğuk espri yapmak geldi bir anda içimden. :lol: Büyük bir ihtimal alıntı yaptığın yerde bunu başkasının bilgisayarına girebilmek için koydular.Keyloger olabilir. :) Ayrıca özelliklerine de bayıldım. :mrgreen: Gerçekten böyle bir program olsa da kullansam. :)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Trip
Üye
Üye

İletiler: 311

İletigönderen |Cansu| » Cmt Eyl 01, 2007 14:12

HERŞEY ÇILDIRIR VE EN SON SİZDE ÇILDIRMAYA BAŞLARSINIZ.KALP ATIŞLARINIZ HIZLANMAYA BAŞLAR

zaten burda açık vermiş çıldırırsınızz die :P :P

soğuk espiride güzelmişş :kikirik: :kikirik:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen DrunK » Cmt Eyl 01, 2007 14:14

Trip yazdı:Kim inanır buna ? Kadir İnanır gibi bir soğuk espri yapmak geldi bir anda içimden. :lol: Büyük bir ihtimal alıntı yaptığın yerde bunu başkasının bilgisayarına girebilmek için koydular.Keyloger olabilir. :) Ayrıca özelliklerine de bayıldım. :mrgreen: Gerçekten böyle bir program olsa da kullansam. :)

Locked + Cöp
Kullanıcı küçük betizi
DrunK
acımasız hayat
acımasız hayat

İletiler: 1312

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x