Yabancı uyruklu öğrencilere ücretsiz ulaşım sağlamıştı! AKP’li belediyeden açıklama

Genel & Güncel Konular

Yabancı uyruklu öğrencilere ücretsiz ulaşım sağlamıştı! AKP’li belediyeden açıklama

İletigönderen İlteriş Kağan » Cum Nis 29, 2022 2:57

AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi farklı ülkelerden kentte eğitim görmeye gelen yabancı uyruklu öğrencilere toplu ulaşımdan ücretsiz faydalanmalarını sağlarken, Türk öğrenciler bu uygulamadan muaf tuttuğu ortaya çıkmıştı. AKP’li belediye tepki çeken uygulamasına ilişkin açıklamada bulundu.

Konya'da, AKP'li Büyükşehir Belediyesi'nin yabancı uyruklu ve Türk öğrencilere şehir içi toplu ulaşımda uyguladığı ayrım tepki çekmişti.

TBMM'de konuşan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, farklı ülkelerden kentte eğitim görmeye gelen yabancı uyruklu öğrencilere şehir içi toplu ulaşımdan ücretsiz faydalanmalarının sağlanmasına rağmen Türk öğrencilerin bu uygulamadan muaf tutulduğunu açıklayarak, uygulamadan Türk öğrencilerin de faydalanması çağrısında bulunmuştu.

TEPKİLERİN ARDINDAN AKP'Lİ BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ
Birçok sosyal medya kullanıcısının AKP'li belediyenin uygulamasına tepki göstermesinin ardından AKP'li Konya Büyükşehir Belediyesi'nden konuya ilişkin yazılı açıklama yapıldı. “BU İMKANDAN 2 BİN 800 ÖĞRENCİ FAYDALANIYOR”
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x