Yahoo'da büyük terbiyesizlik

Genel & Güncel Konular

Yahoo'da büyük terbiyesizlik

İletigönderen MedceziR » Cmt Haz 16, 2007 13:59

[img]http://image.haber3.com/haber/27051.jpg[/img]
Yahoo’nun hava raporu İstanbul’u Bizans yaptı...

İnternetin en çok ziyaret edilen sitelerinden Yahoo’nun hava durumu sayfasında İstanbul’un hava durumunu öğrenmek için İstanbul yazdığınızda karşınıza "Bizans, TR" sözcükleri çıkıyor.

Bizans’ı Türkiye’nin data bilgilerine İstanbul’un adı olarak kaydeden Yahoo’ya Türklerden de büyük tepki yükseldi. ABD’deki Türkler Yahoo’nun sitesine girdiklerinde karşılaştıkları bu durumu terbiyesizlik olarak niteliyorlar. Berk Sevinç isimli bir Yahoo kullanıcısı tepkisini şu şekilde dile getirdi. "Ne zaman ki İstanbul yazdım, karşıma "Byzantion,TR" yazısı çıktı. Bazı insanlara tarihi tekrar öğretmek mi lazım. Bilemem ama gerekli adımları atmanızı, internet üzerinden bir protestoya ön ayak olmanızı istiyorum."

KaynaK

Yüzyıllardır süren kuyruk acıları dinmemişi anlaşılan.
Az önce baktım bizans yazısını düzeltmişler İstanbul olarak. Anlaşılan bizim hackerlardan fıstılar...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Veled » Cmt Haz 16, 2007 14:01

MedceziR, alıştık artık bunlara senin de dediğin gibi kardesim kuyruk acısı işte paylaştığın için sağol :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen AlpereN » Cmt Haz 16, 2007 14:27

bu tür şeyler sıklıkla olmaya başladı özellikle bu yıl içinde google earthtte diyarbakırın kürdistanda gösterilmesi,felan filan acaba ne yapmak istiyolar :!:
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Veled » Cmt Haz 16, 2007 14:37

AlpereN, dünya kamuoyunu bu fikirlere alıştırmak istiyorlar kardesim emperyalist güçler dünya üzerindeki herkesi kürt devletine bizansın yeniden dirildiğine filan inandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar olay bundan ibarettir
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Haz 16, 2007 21:02

Ben böyle durumlarda direk sinkaflı küfürlerle dolu bir e-postayı yolluyorum ilgili web sitesine.Yine öyle yapacağım.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Veled » Pzr Haz 17, 2007 0:17

Çetin Taş, :mrgreen: iyi yapıyorsun çetin abi bunlar laftan anlamıyorlar ki :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x