Yalçın Küçük: Epilepsi ile Orgazm | Mediko-Politik

Kitapları bu bölümde tanıtabilirsiniz.

Yalçın Küçük: Epilepsi ile Orgazm | Mediko-Politik

İletigönderen Türk-Kan » Cum Nis 18, 2008 0:09

Resim

Epilepsi ile Orgazm
Mediko-Politik

Üç ihaneti yaşıyoruz.

Bir, Kemalistlerin Kemalizme ihanetidir. Bu kitap, ihanet halinde Kemalistleri işaret etmektedir. Artık hedeftedirler.

İki, Müslümanların, İslama ihanet tarihindeyiz.

Üç, meslek ve/veya kariyer sahiplerinin mesleklerine ihanetini görüyoruz. Tıp, ihanet etmektedir ve o sebepten, bu çalışmam kesinlikle bir cinayettir. O halde Sara'ya göz yumanlara benim göz yummamı kimse benden beklememelidir; yaşamım hep hainlerle savaş halinde geçti ve aynı haldeyim.

- Yalçın Küçük

Her söylediği olay olan, gündemi belirleyen, tartışmalar yaratan Türkiye'nin en üretken yazarlarından Yalçın Küçük'ün merakla beklenen son kitabı Arkadaş'ta! Yalçın Küçük bu kitapta, AKP hükümetini ve plütökrasinin siyasi arenadaki yükselen etkisini inceliyor.

İki kitaptan oluşan Epilepsi ile Orgazm Mediko -Politik'in birinci kitabında, nedensel-bilimsel bir yaklaşımla epilepsi tıbbını derinlemesine inceleyip, ikinci kitapta ortaya koyduğu analiz ve yorumlar için bilimsel bir alt yapı oluşturuyor.

İkinci kitapta ise AKP hükümeti içinde olup bitenleri; hükümet, siyasiler ve plütokratlar arasındaki gizli ve karmaşık ilişkileri ortaya çıkarıyor. Bununla birlikte Erdoğan hakkında farklı bir kişilik analizi yapıyor.

Araştırıcı, sorgulayıcı yeni kitabı Epilepsi ile Orgazm Mediko -Politik ile Yalçın Küçük, siyasi ve entelektüel hayatımızda yine bir bomba etkisi yaratacağa benziyor.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen thamos » Cum Nis 18, 2008 7:31

Aldım bir solukta okudum,
Muhteşem ..
Ne denilebilir ki hocamız
yolumuza ışık tutuyor.
Bilgelerin dudakları,anlamayan kulaklara kapalıdır.
Kullanıcı küçük betizi
thamos
Üye
Üye

İletiler: 152

İletigönderen Pınar » Cum Nis 18, 2008 7:36

Mediko-Politik...

Kulağa çok hoş geliyor :wink:

Teşekkürler
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen orhunefe » Cum Nis 18, 2008 9:22

Halen okumaktayım ilk bölüm biraz ağır gidiyor. :)
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen Gölgeboran » Sal May 13, 2008 16:09

Bir tavsiye, kitaptan önce Yeniharman dergisi Nisan ve Mayıs sayısını okumak kitap için yol gösterici olacaktır. Okumayı düşünenlere önce yeniharman'da bahsedilen konuyu okumaları tavsiyemdir. :)
Kullanıcı küçük betizi
Gölgeboran
Üye
Üye

İletiler: 13

Şu dizine dön: Kitap Tanıtımları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x