Yalçın Küçük'ün emniyetteki ifadesi

Genel & Güncel Konular

Yalçın Küçük'ün emniyetteki ifadesi

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 11, 2009 22:21

Küçük'ün emniyetteki ifadesi

Prof. Dr. Yalçın Küçük'ün, emniyetteki sorgusunun 21 saat sürdüğü öğrenildi.

Prof. Dr. Yalçın Küçük'e, daha çok 1998 yılından önceki faaliyetlerinin de sorulduğu ifade edildi.

4 kez Türk vatandaşı olup olmadığı sorulan Küçük'ün, yazılarında Kürtler'i övücü ifadeler kullandığı, Atatürk'e hakaret ettiği iddialarına da yanıt verdiği belirtildi.

Terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan ile çekilmiş fotoğrafları ve 1989 yılında yaptığı görüşme nedeniyle de sorgulandığı öğrenilen Küçük'ün ifadesinde, Doğu Perinçek ile 1979 yılından itibaren, İlhan Selçuk ile de 20 yıldır yüzyüze görüşmediğini söylediği kaydedildi.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Urumchi » Prş Şub 26, 2009 0:34

Yalcin kücüğü sempatik buluyorum ama malesef , Sabataycılık olayının cılkını cıkardı , nerdeyse
ben bile sabatay cikicam :) , ayrica Apo ile gorusmus olmasi ve Ataturk ile ilgili sozleri ona cok puan kaybettirdi, Icimizde bir acaba olustu..

Ana konuya gelince boyle solcu devrimci adamlari sağ bir orgutlenme olan gladyo icin
tutuklamaları ya da sorgulamalari eşyanın tabiyatına aykırı zaten bu adamların hayatı gladyo ile mucade ile gecmis ama turkiyede medya medya degil ki ....
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x