Yanındayız Azerbaycan demekle olmuyor

Genel & Güncel Konular

Yanındayız Azerbaycan demekle olmuyor

İletigönderen İlteriş Kağan » Cum Eki 02, 2020 1:43

Birisi sanki gündemde böyle birşey varmış gibi uyarıyor,"Ermenistan'a gösterilen tepki Türkiye'deki ermeni vatandaşlarımıza yönelmesin"
Öyle bir şey söz konusu değil.Onlar Lozan Anlaşması ile belirlenmiş azınlık statüsünde vatandaşlarımız.Zaten tehlikeli olanlar onlar değil.Türk,Kürt,Müslüman,Alevi kimliğine girmiş kripto ermeniler ve bunlar(devlet kademelerinde,siyasette ,basında) aramızda yaşıyorlar.
Hükümetin geçmişte yaptığı ermeni açılımı ile Türkiye'de oturma izni verilmiş veya kaçak çalışan ermeni vatandaşları varki resmi makamlar bunların 130 bin civarında olduğunu açıklamışlardı.Tavır konacaksa bunlar sınır dışı edilir memleketlerine gönderilir.

Ayrıca İstanbul-Erivan seferleri yapan otobüs ve uçak seferleri durdurulur.Ermenistan 'a ait otobüsler Anadolu yollarından defedilir.Ermenistan şirketlerine Türkiye'de ihale verilmez .
Yanındayız Azerbaycan demekle olmuyor.

Yönetim tüm dış politikasını olduğu gibi ermenistanla ilişkilerini yeniden gözden geçirmelidir.
Kimin ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız Mezarlarına giderseniz ne olduğunu da orada öğrenirsiniz... Herif, beş vakit namazını aksatmaz, cuma'yı kaçırmaz, oruçtu, kandildi her türlü ibadetini yapar, Ama öldükten sonra bir bakıyorsunuz ki, ya Musevi, ya Emeni, yada Hristiyan mezarlığınına defni yapılmıştır... İçimizde o kadar çok mahlukat varki bir adım ileri gidememizin sebebi işte bu kılık değiştiren " NE İDÜĞÜ BELİRSİZLERİN " sayesindedir...

- Prof.Dr.Erol Güngör diyor ki;
“İslâmcılık şimdiye kadar hep hâkim milliyete karşı hoşnutsuzluğunu doğrudan doğruya belirtemeyen etnik azınlıkların ideolojisi olmuştur." Bu azınlıklar "ayrılıkçı bir politika" takip edecek kadar kalabalık ve güçlü olduklarını hissettikleri an, kendi istikametlerinde bir milliyetçilik hareketi açıklamaktan hiç geri kalmazlar..

- Hüseyin Nihâl ATSIZ diyor ki;
"Bugün Türkiye'de Türklüğe ve dolayısı ile Türk bayrağına düşman üç zümre vardır: Moskofçular, kürtçüler ve siyasi ümmetçiler.''

- Necdet Sevinç diyor ki
Milliyetsiz-İslamcılar tarafından kuşatılan kirli siyasetin zaafı yüzünden devşirmenin "virüslü kanı" Türk Devletini çürütmektedir.

BUGÜN HERKES KONUŞSUN
Ama Ermenistan Açılımı döneminde - Türkiye-Ermenistan maçında Bursa Atatürk Stadında Azerbaycan bayraklarına el koyanlar sussun
Utanç verici manzara unutulmadı!
Azerbaycan ve KKTC bayraklarının şehir genelinde maç öncesi ve Ermeni kafilesinin Bursa'dan ayrılmasına kadar sokaklarda, statyum çevresinde açılmasına getirilen utanç verici yasağın acı hatırası - Yıl 2009, Türkiye ile Ermenistan arasında dönemin Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün insiyatifi ile başlatılan Ermeni açılımında Bursa'da 14 Ekim tarihinde oynan milli maçta yaşanan bayrak skandalının üstünden tam 11 yıl geçti.

Ermenistan Açılımı döneminde - Bursa da Azerbaycan Bayrağı Taşıyanlara Polis Dayağı, Türkiye* 14.10.09
Resim

Bayrağı Ermenistan yasaklattı! - 15.10.2009
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/bayr ... 24707h.htm
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x