Yaramazlık Bilen var mı?

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Kronik Cadı » Cum Haz 22, 2007 14:17

PRENS, Sen kime emzik veriyodun daha dün bezini değiştirdiğim çocuk kalkmış bana emzikten bahhsediyor :kikirik: :kikirik:
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletiler: 503

İletigönderen HayaLet » Cum Haz 22, 2007 14:17

Kronik Cadı, bana uyar. 8) :r
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletiler: 969

İletigönderen Hasta » Cum Haz 22, 2007 14:18

Kronik Cadı, kısım,ben dondurma,salıncak ve zırlama derken bambaşka ve şu an bu başlığa gelmeyen birinden söz ediyorum,kendimden değil....Bi yanlış anlama var... :twisted:

Peh NuNNi Bak Ne Hallere Düsdük Daha Dün Emziklerini Verirken

Simdi Bizle Kafa Buluyorlar...

Hiç ya....Cık cık cık... :olmaz:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen DrunK » Cum Haz 22, 2007 14:20

Kronik Cadı, Beni Birileriyle Karisdirmis Olmiyasin :islik:
Kullanıcı küçük betizi
DrunK
acımasız hayat
acımasız hayat

İletiler: 1312

İletigönderen Hasta » Cum Haz 22, 2007 14:22

PRENS, Sen kime emzik veriyodun daha dün bezini değiştirdiğim çocuk kalkmış bana emzikten bahhsediyor

Kronik Cadı, sen ne zaman büyüdün de o dediğini yapıyon?!... :shock: :wink: :twisted: :kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Kronik Cadı » Cum Haz 22, 2007 14:25

PRENS, Senin gibi birini başkaları ile karıştırmam çok zor karıştırmıyorum da
NuNNi, Mehmetten mi bahhsediyosun yoksa cumaliden mi yoksa türkhan abladan mı hangisi :kikirik: Aardanın bezini değiştirdim ya hatta üstüme işemişti unuttun mu?
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Cum Haz 22, 2007 14:28

Kronik Cadı, :twisted: söölemem,o kendini bilir... 8) :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen reisbey » Cum Haz 22, 2007 19:28

Ben yurtda üç kez girdim üç kez atıldım demiyelim ben istifa ettim :twisted: ...En son ayrılma sebebim ceza olarak akşam yemeğine girmeyecektim,dışardan yemek söyledim adamımız yangın merdiveninden bize yemek getirecekti yakalandık hem yemekten olduk hemde hemde hesabı biz ödedik.Gece yarısı herkes yattı ben ve 5 arkadaş dolabın içindeki demir askılı çıkartıp mutfaktaki küpe kilidi kıralım dedik kapı pimapendi kapı menteşelerinden kırıldı artık iş çığrından çıkmıştı girdik yendik sabahta yurt müdürünün yanına gitdim ben yaptım dedim.....
yurtta yapılacak en basit iş yüz boyamak....Yattak ıslatmak.... :twisted: Zatten bu saatten sonra yurtta kalamam allah kolaylık versin sana yagmur :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Kronik Cadı » Cum Haz 22, 2007 23:31

reisbey, Ya ben farklı şeyler arıyorumm aslında bende çok varda cesaretimi toplayıp yapamıyorum.Yoksa zamanında az futboll oynayıp yurdun camalrını kırmadık :kikirik:
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Cum Haz 22, 2007 23:36

Kronik Cadı, :) afferim...Valla şimdi ziyarete bile beni yurda almazlar...Zatten bu yurt bizim dershanenin yurdu..ramazandan önce girdim ramazan bitiminde ayrıldım..Kafam bozulunca gidiyorum sürülünce eve dönüyorum..Yurt canım sıkılıyor.Çıkıp dolaş bence... :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Kronik Cadı » Cum Haz 22, 2007 23:41

reisbey, Burda bir işim var bitsin gezecem haps oldum buraya kurtalacam.Bir keresinde yurdun müdürü kediye bahçede süt veriyorum diye kızmıştı bende kediyi aldım o odasında yokken koltuğuna oturttum va kapıyı kapatımm okula gitmiştim ama müdür anlamamıştı :kikirik: :kikirik: :kikirik:
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Cum Haz 22, 2007 23:52

Kedimi hmm yok bizde karşıda bi horaz var ikindi vakti ötüyor sabah yatıyor...kafaya koymuştuk kesicez diye ama...Ben yurttan kaçmadan önce kat sorumlusuna söylerdim yarın sabah kahvaltıya dışardayım merak etme diye...abimede haber verirdim arabayı kapının önüne bırakır anahtarıda bağada stetme(yedek lastiğin)altına koyardı ,yangın merdiveninden kaçardım...Valla yurt müdürü babamı aramaktan acizdi...Babamda gözünün önünde en azından gizli iş yapamadığım için göz yumardı.Hey gibi günler hey..Bu arada sen lise mi üni mi :?:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Kronik Cadı » Cmt Haz 23, 2007 11:11

reisbey, Lise ama bizim yurtt çok güzel eski günler daha güzeldi özlüyorum valla.Birkere saklambaç oynuyorduk kızları yere gmömmüşlerdi.Kızların biridekızların üstüne çıkmış bulmadık bulamadık diye tepiniyorladı.Sonra gömülen kızlardann bir tanesi elini çıkartmıştı.Bütün kızlar çığlık çığlığa bağırıyorlardı çok komikti.Güzel günlerdi ya.
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Cmt Haz 23, 2007 11:17

Ne zaman yaptınız yav bunu? :shock: Nie haberim olmadı?
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Kronik Cadı » Cmt Haz 23, 2007 11:21

NuNNi, Abla bunlar eski günler cansular falan olduğunda hani anlattım ya hatta mehmetler çok gülmüştü :kikirik:
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x