YAŞASIN DEMOKRATİK TERÖRİZM

YAŞASIN DEMOKRATİK TERÖRİZM

İletigönderen Selçuk Tınaz » Cum Nis 11, 2014 20:55

Dünya'da en çok Kürt öldüren silahlı örgüt olan PKK, can almaya devam ediyor ama, Batı ülkelerine taşeronluk yapan bu narko-terör örgütünün bütün marifetleri demokrasinin gereği olarak kabul edildiği için, haberi dahi yapılamıyor.

Eskiden, bir kişi bile zarar görse, PKK, çok anti-demokratik bir tepki ile karşılaşırdı. Neyse ki basınımız bu konuda artık normalleşti. Hem zaten, demokratikleşme yolunda otuz-kırk bin canın ne önemi olabilir ki ?

Eğer AKP, seçimden sonra da iktidarda kalabilirse, PKK terörü, insanların bebek halini de hiç sevmemesine rağmen öldürdüğü insan sayısının cılız kaldığı saldırılarda, yeteri kadar demokratikleştirme yapamadığı için kınanacak.

Aslında millet olarak ne kadar şanslı olduğumuzun farkında değiliz ; Bize saldıran bütün terör örgütleri, hep bizim iyiliğimizi istiyorlar.

Avrupalıların, Amerikalıların ve onların içimizdeki görevli veya gönüllü taraftarlarının söylediklerine bakınca, terörün bize ne büyük iyilikler yaptığını anlıyor insan.

100 yıl önce, Yunan İmparatorluğu kurma düşüncesinden kaynaklanan saldırılar sonucunda, Batı Trakya'da ve Girit gibi adalarda çok sayıda insan ve büyük miktarda toprak kaybedip, demokratikleştik.

EOKA terör örgütü de, Kıbrıs'a demokrasi getirmek istemişti. "En demokrat Türk, ölü Türktür" anlayışıyla soykırıma girişen bu demokratik terör örgütünün kıymetini hiç bilemedik ama, Batılı müttefiklerimiz, EOKA'nın kurduğu hükumeti meşru kabul ederek, bize demokrasi dersi verdiler.

Bugün o hatamızı düzeltmek niyetiyle, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni kapatıp, Kıbrıslı Türklerin Enosis ile sosis yapılmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Adadaki Türkleri demokratikleştirebilirlerse, Avrupalı ve Amerikalı dostlarımız çok rahatlayacaklar.

Onlar hep bizim iyiliğimizi istediklerinden, Ermeni Terör Örgütü Asala'nın saldırılarıyla da, Çanakkale'de, Musul'da, Erzurum'da bize yapılan tarihi demokratikleştirme hamlelerine karşı koymamızın hata olduğunu öğretmeyi amaçlamışlardı zaten.

Neyse ki, bütün uyumsuzluğumuza rağmen hiç vazgeçmiyor ve bize iyilik yapmaya ısrarla devam ediyorlar.

Şimdi de PKK sayesinde bütün Türkiye'yi demokratikleştirmeye çalışıyorlar çünkü biz, demokrasinin gelmesi için cinayet işlememiz gerektiğini bilmediğimizden, askerleri, polisleri, işçileri, memurları, öğretmenleri, doktorları, hemşireleri, kadınları ve bebekleri öldürmeyi akıl edemedik.

Belki PKK yeterli olmaz diye, Yahudi Kürdistanı'nı Akdeniz'e çıkaracak koridoru demokratikleştirmek için El-Kaide'yi yedekte tutan Batılı dostlarımızın iyilik terörü olmasaydı, biz ne yapardık ?

Karşılığında ne versek borcumuzu ödeyemeyiz ama, hiç olmazsa ; "Terörün böylesi, bütün müttefiklerimizin başına" diyelim bari.


Selçuk Tınaz
Kullanıcı küçük betizi
Selçuk Tınaz
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 101
Kayıt: Prş Oca 12, 2012 16:16

Şu dizine dön: Selçuk TINAZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x