Yasemin Göksu, türküsünü Limak'a vermedi: Aç kalırım daha iyi

Genel & Güncel Konular

Yasemin Göksu, türküsünü Limak'a vermedi: Aç kalırım daha iyi

İletigönderen İlteriş Kağan » Sal Mar 15, 2022 2:23

Sanatçı Yasemin Göksu, Mendilimin Yeşili türküsünü reklam için kullanmak isteyen Limak Holding'e tepki gösterdi.
Resim
Sanatçı Yasemin Göksu, Limak Holding'in '18 Mart Çanakkale Zaferi' videosu için Urumeli Hatırası albümündeki Mendilimin Yeşili türküsünü kullanmak istediğini ifade etti.

Twitter'dan paylaşım yapan Göksu, "Limak Holding için 18 Mart Çanakkale Zaferi videosu hazırlayacak olan bir şirket,Urumeli Hatırası albümündeki "Mendilimin Yeşili" türküsünü bedeli karşısında kullanmak istediğini söyledi. Bel kemiğime çivi battı sandım" dedi.

Göksu, "Bir kuruşları geçerse haram olsun bana. Aç kalırım daha iyi!" diyerek tepkisini dile getirdi.
Resim
"TÜRKÜYÜ TIP BAYRAMI DİYE DOKTORLARA İTHAFEN PAYLAŞACAKTİM"

Göksu, bir diğer paylaşımında da, "Bir düzeltme yapalım, böyle reklam yapıyor gibi olmasın lütfen. Hiç öyle bir niyetim yok zira. Bu konunun böyle algilanmasini hiç istemem. Benden türküyü doğrudan Limak Holding değil, onlar adına Çanakkale Zaferi için bir video hazırlamak isteyen bir şirket istedi" ifadelerine yer verdi.

Göksu devamında şu ifadeleri kullandı:
"Bugün Tıp Bayramı diye doktorlara ithafen paylaşacaktim türküyü aslında. Ama yazdığım twit birden çok sayıda rt edilince, reklam yaptığım düşünülmesin diye onu be paylaşmadım. Haber başladığının lütfen düzeltelim sevgili arkadaşlar."
Resim
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x