Yazıcıoğlu hangi hakla Başbuğ'u anıyor ?

Tartışma Alanı

Yazıcıoğlu hangi hakla Başbuğ'u anıyor ?

İletigönderen |Kuralsız| » Cmt Nis 07, 2007 14:58

Resim

Alparslan Türkeş'e karşısında parti kurarak, Başbuğa karşı muhalafet ve ihaneti resmileştiren tek insan olan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Alparslan Türkeş'in vefatının 10. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

--------------------------------------------------------------------------------

Kurduğu BBP ile Alparslan Türkeş'e karşı oynanan oyunların bir piyonu olan, Alparslan Türkeş'e karşı parti kurarak O'na karşı ihanetin ilk ve tek resmi temsilcisi olan ve Alparslan Türkeş hakkında edep ve ahlaka uymayan kelimeler sarfeden Muhsin Yazıcıoğlu bugün hangi hakla Alparslan Türkeş'i anma mesajı yayımlıyor?

Son günlerde MHP ve ülkücülere karşı oynanan oyunlarda sık sık ismi geçen Yazıcıoğlu, mesajında Türkeş'i ölümünün 10. yıldönümünde rahmetle andığını belirterek şöyle dedi:

"Onun, önderlik ve öğretmenlik yaparak yetiştirdiği milliyetçi, maneviyatçı ve ülkücü kadrolar, Türk milletinin zor günlerinin güvencesi olmaya devam etmektedir. Türk milletinin bağımsızlığının ve tüm değerleriyle yeniden inşasının teminatı olan bu gençlik, Alparslan Türkeş'e hiç şüphesiz ki çok şey borçludur. Ona karşı bu borcunu, milletimiz için daha büyük fedakarlıklar yaparak ödemeye çalışacaktır. Ailesine, tüm ülküdaşlarıma ve sevenlerine bir kere daha başsağlığı ve metanet temennisiyle, kendisine Allah'tan rahmet diliyorum."





Zat-ın geçmişte Söyledikleri...


Alparslan Türkeş, karar alma becerisini kaybetmiştir...

Türkeş, gençlerin önünü açmıyor...

Türkeş, parti başkanlığını bırakmlıdır...

Türkeş, partiyi KEMALİST bir çizgiye çekti.

Türkeş, ÜLKÜCÜLÜKTEN UZAKLAŞTI...


Başbuğ sözü kutsaldır... herkes ağzına ALAMAZ!!!
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye
 
İletiler: 2244
Kayıt: Pzr Şub 25, 2007 13:25
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x