Yazıklar Olsun Rüştü Reçber

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen ACD » Pzr Haz 17, 2007 18:00

Resim

Fenerbahçe`ye transfer olmadan önce Antalyaspor kalecisi iken Beşiktaş`a gidecektin. Beşiktaş ilgileniyordu seninle. O sırada şanssız bir trafik kazası geçirdin. Hastanede komada yattın.

Beşiktaş senin kaza geçirdiğin haberini alınca, transferden vazgeçti. Seni tanımadı bile.

İşte o an Türkiye`nin en büyük kulübü girdi devreye. Seni hastanede komada, kolun, bacağın kırıkken transfer etti.

Yalan mı Rüştü yalan mı? Söyle!

Bunun karşılığı bu mu olmalıydı?

Her defasında "Fenerbahçe`den ayrılırsam, Anadolu külüplerine giderim. 3 büyüklere gitmem. Ama Anadolu kulüplerine gidersem kimse tepki göstermez" dedin.

Bunu mu yapacaktın Fenerbahçeli taraftarlara? Fenerbahçe camiasına?

Sen Fenerbahçe`yle o kadar özleşmiştin ki taraftarlar çocuklarına "Rüştü Reçber" ismini verdi. Sen sakatlandığında "Fenerbahçeli Analar" senin için dualar okudu...

Karşılığı bu olmamalıydı Rüştü Reçber.

Sen Fenerbahçe taraftarı için çok değerliydin. Ama artık sen Fenerbahçe taraftarları için bir hiçsin.

Sebebi ne olursa olsun, senin gibi kaptana yakışmadı Rüştü.

Başarılar diliyoruz sana Rüştü Reçber, başarılar....
En son ACD tarafından Pzr Haz 17, 2007 18:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
ACD
Üye
Üye

İletiler: 1137

İletigönderen Veled » Pzr Haz 17, 2007 18:01

ACD, eyvallah kardes paylaştığın için sağol rüştüden beklemezdim bunu gerçekten yazık başarılar rüştü yazıklar olsun :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen shadow39 » Pzr Haz 17, 2007 21:42

Bence isteyen istedigi takima gidebilir
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Haz 17, 2007 22:11

senelerce FB'de oynadi iyiydi, simdi mi kötü oldu Rüstü? :roll:

Futbolcular takimlarin tapulu mallari degil ki... degisik takimlarda oynamalari futbolcularin kariyerleri icin önemli bence.

Hayirli olsun.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Veled » Pzr Haz 17, 2007 22:16

Türk-Kan, belki mantıklı düşündüğümüzde haklı olabilirsiniz abla ama gidiş şekli hiç de etik değildi rüştünün fenerbahçe taraftarlarının da tepkisini çekmesi bu yüzdendir rüştü rençber hizmetlerinin değeri ölçüsünde terk etmedi takımını 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen AlpereN » Pzr Haz 17, 2007 22:23

aslında Rüştü bunu yapmakta geç bile kaldı o gün arabada taraftarların FB yöneticilerinden aldığı emirler Rüştüyü dövdüğünü unutmadık ama sonuçta bu bir spor bu Rüştü için bu meslek ekmek kapısı Anadolu takımı kaç para verir,BJK kaç para verir fark çoktur 8)
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Veled » Pzr Haz 17, 2007 22:32

AlpereN, futbolu sürekli endüstri para olarak görmek biliyorum günümüz şartlarında takım aşkı forma aşkı bunlar gereksiz komik sözcükler ama gerçek taraftar için öyle değildir yani rüştüyü ben yöneticilerin dövdürdüğüne de inanmak istemiyorum oldu ise bile kendini bilmez bir yönetici yapmıştır bence bütün kulübe mal etmek pek de doğru olmayacaktır benim kanaatim rüştü adı gibi kariyeri gibi gitmedi fenerbahçeden
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen AlpereN » Pzr Haz 17, 2007 22:42

Semih R.Cabalar, hmm kardeş doğru tabiki kulüpe değil yöneticileri sorumlu tutuyorum ama olaya fanatizm açısından bakarsak bence bu hep yanlış olur diye düşünüyorum :wink:
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzr Haz 17, 2007 22:54

AlpereN, haklısın aslında iş tamamen para olmuş artık tümer fenere o kadar küfür etti sonra bize geldi takım için o kadar kıritik goller attığı yetmezmiş gibi kaç kez eski takım arkadaşları ile tartıştı beşiktaş maçlarında iş para meselesi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen AlpereN » Pzr Haz 17, 2007 22:56

Semih R.Cabalar, aynen öyle kardeş heleki Sergen Yalçın dolaşmadığı takım kalmadı :D :wink:
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzr Haz 17, 2007 22:58

AlpereN, sergen ayrı bir vaka zaten kendi yeteneğini kullanmasını bilmeyen ender salaklardan birisidir bence sergen dört takım dolacağına bugün real madrid de olabilirdi bir zidan kadar teknik var ama akıl yok adamda :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen yakup_cemil » Pzt Haz 18, 2007 0:01

bence artık Türkiye'de taraftar bu gibi şeyLeri aşmaLı !!!

ama bunun için bir 10 yıL daha bekLemeLiyiz herhaLde...

Rüştü'ye geLince bir zamanLar dünyanın en iyi fiLe bekçisiydi

ama BarceLona'ya gidince kendisini tanıyamaz oLduk !!!

Fenerbahçe'ye döndü eski günLerini arattı !!!

MiLLi maçta yediği goLLer de meçhuL !!!

ayrıca Fenerbahçe taraftarı Rüştü'ye ne kadar sahip çıktı o da tartışıLır !!!

kendi kuLübünün taraftarından dayak yiyen kaç tane futboLcu var Türkiye'de...
Resim

уαкυρ_¢ємιℓ® --»» (αℓтıη νυяυş уαρтıм нαуαℓℓєяιмє)--»» (вєкℓє νє göя)
Kullanıcı küçük betizi
yakup_cemil
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen Veled » Pzt Haz 18, 2007 0:08

yakup_cemil, onlara taraftar denmez kardesim ben sana katılmıyorum bence rüştünün kendisi ile sorunları var ve gidiş şekli çok yanlış
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Tsigalko » Pzt Haz 18, 2007 0:53

Aziz Yıldırım bu adamı hiç sevmedi ve sevmeyecekdi de.
*Arabada dayak attırma
*Şampiyonluk gecesine çağırmama (http://paylasimboard.net/forum/ali-en-r ... t6416.html)
*Soyunma odasında en rütbeli olan eski kaptanı diğer arkadaşları önünde azarlama
ve bizimde bilmediğimiz daha nice rezillikler.
Tebrikler Rüştü febeye 100 yılın golünü attın biraz geç oldu ama(Bu kaleci nasıl gol atacaksa :lol: )
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen MedceziR » Pzt Haz 18, 2007 9:31

Tümer'in Fener'e gidişi çok mu etikde Rüştü'nün ki mi etik değil. RÜştü'nün Beşiktaş'a gelmesini bende tasvip etmiyorum ama; utan, yazıklar olsun Fener'i sattı gibi söylemler doğru değil. Geçen sene Tümer Fener'e gidince profesyonel'di de Rüştü mü profesyonel değil..
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk