Yeniçağ TV yayınına son verdi...

Genel & Güncel Konular

Yeniçağ TV yayınına son verdi...

İletigönderen Ram » Prş Oca 31, 2008 20:42

Kanal yönetimi maddi darboğazı aşamayınca teslimiyet bayrağını çekti.

Şubat ayından beri yayın hayatını sürdüren haber kanalı Yeni Çağ TV maddi darboğazı aşamadı! Bu nedenle kanal kapanma kararı aldı! Ancak bu kapanış üzüntü ile değil, bayraklarla oldu! Kanal yönetimi şu açıklamanın ardından izleyenlerine veda etti!

BÜYÜK TÜRK MİLLETİNE MÜHİM BİR AÇIKLAMA..

GERÇEK VE TAM BAĞIMSIZ HABERLERLE KARŞINIZDAYIZ,

DÜNYAYI TÜRKÇE İZLENEMİZ İÇİN YAKLAŞIK 1 YILDIR SİZLER İÇİN YAYINDAYIZ,

BUGÜN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR gün..

EVET ÖNEMİ KADAR BİR O KADAR, HÜZÜNLÜ ANCAK ONURLU BİRGÜN..

SİZLERİN KARŞINIZA SON KEZ MAĞRUR VE GURURLU ÇIKIYORUZ..!! BU YÜZDEN HABER MERKEZİMİZİ
VE STÜDYOMZU BALONLARIMIZ VE BAYRAKLMARIZLA SÜSLEDİK..

YENİÇAĞ TV YAYINA BAŞLADIĞINDAN İTİBAREN BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN KARŞISINA GERÇEK VE TAM
BAĞIMSIZ HABERLERLE ÇIKTI..

KİMSENİN YAYINLAYAMAYACAĞI GERÇEK VE TAM BAĞIMSIZ HABERLERİ YAYINLAMAK ZATEN TÜRK MİLLETİNDEN,
MUSTAFA KEMAL'DEN YANA OLMAK DEMEKTİ..

YENİÇAĞ TV TAM BAĞIMSIZ HABERLERİ YAYINLADI, ÇÜNKÜ TÜRK MİLLETİNDEN, TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NDEN VE
MUSTAFA KEMAL'DEN YANAYDI, TÜRK BİRLİĞİNDEN YANAYDI..

AVRUPA BİRLİĞİNE KARŞI ÇIKTIK ÇÜNKÜ, AB VE ABD EMPERYALİZMİNİN GERÇEK AMAÇLARINI BİLİYORDUK..
BU YÜZDEN AB'YE HAYIR TÜRK BİRLİĞİNE EVET DEDİK..

HABERLERİMİZDE TARAFSIZ DEĞİLDİK, TARAFTIK.. TÜRK DEVLETİNDEN, TÜRK DEVLETLERİNDEN, TÜRKİYE
CUMHURİYETİNDEN, MUSTAFA KEMAL'DEN YANA TARAFTIK..

BİZ, MALUM MEDYANIN SİZLERİ KANDIRAN, ALDATAN VE KENDİ ÇIKARLARI İÇİN ÇARPITILMIŞ HABERLERİNİN
GERÇEK NİYETLERİNİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİK..

İŞLEDİĞİMİZ KONULAR MANGAL GİBİ YÜREK İSTERDİ.. O YÜREKLE SİZLERİN KARŞINIZA ÇIKTIK..

MİLLİYETÇİ, ÜLKÜCÜ, ULUSALCI, VATANSEVER, YURTSEVER, SOLCU-SAĞCI DİYE AYIRMADIK, GÖNLÜNDE ÜLKE
SEVDASI YATAN HERKES İÇİN VAR OLDUK, ONLAR İÇİN YAYIN YAPTIK..

TÜM TÜRK DÜNYASI İÇİN "7 DEVLET TEK MİLLET" DEDİK..

BİZ KENDİ ÇIKARIMIZ, KENDİ MENFAATİMİZ İÇİN YAYIN YAPMADIK.. SİZLERİ HİÇ KANDIRMADIK.. TÜRK ULUSU,
TÜRK MİLLETİ, TÜRK HALKI DEDİK.. BİZ SİZLERİ, BİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ, BİZ MUSTAFA KEMAL'İ, BİZ BU
ÜLKEYİ KARŞILIKSIZ SEVDİK.. EVET, BİZ BU ÜLKEYİ KARŞILIKSIZ, HEM DE KATIKSIZ SEVDİK, KATIKSIZ..!!

TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI ORTAYA ÇIKARMAK İÇİN UĞRAŞDIK.. YILMADIK, KORKMADIK.. HİÇBİR
ŞEY BİZİ KORKUTAMADI, YIKAMADI, YILDIRAMADI DA EKONOMİK YETERSİZLİKLERE DAHA FAZLA DİRENEMEDİK..

BİZİM TESLİMİYETÇİ HAİNLERİN NEMALANDIKLARI NE AB FONLARIMIZ NE DE EMPERYALİST ABD'DEN GELEN
PARALARIMIZ VARDI.. YENİÇAG TV SADECE VE SADECE KENDİ ÖZ KAYNAKLARIYLA YOLA ÇIKMIŞTI..

MADDİ VE MANEVİ ANLAMDA SADECE YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ AHMET ÇELİK'İN BÜYÜK ÖZVERİSİ
SAYESİYLE SÜRDÜRDÜĞÜMÜZ YAYINIMIZ BİRAZ SONRA SONA ERECEK, ANCAK ŞARKILARIMIZ, TÜRKÜLERİMİZ,
TÜRK MİLLİYETÇİLERİ, ÜLKÜCÜLERİ, VATANSEVERLERİ, YURTSEVERLERİ OLDUKÇA TÜRKİYE CUMHURİYETİ DA VAR
OLACAK.. ÇÜNKÜ, BİZİM GİDECEK BAŞKA BİR ÜLKEMİZ YOK..

YAŞASIN TÜRKİYE CUMURİYETİ..

YAŞASIN MUSTAFA KEMALİN ÜLKESİ..

YAŞASIN TÜRKLERİN BİRLİĞİ...

YENİÇAĞ TV

Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Tsigalko » Cum Şub 01, 2008 1:38

Türkiyenin kanımca en cesur 3 kanalından birisiydi;
Ulusal,Avrasya,Yeniçağ.
Bazen sıkmıyor değillerdi hele o Özbek filmleri :).İzleyenler bilir zaman geçmek bilmiyordu.
Ama ne olursa olsun tartışma programları çok kaliteli idi.
Ender Atatürk Milliyetcisi,Türk Milliyetcisi olan kanalın kapanmasına kahroldum ama ne yaparsın.Bende ilk kez bir kanalın kapanışını böylesine şen ve yürekden vermesine şahit olduğumdan ötürü sarıldım makinama.Bir kaç resim anı olsun diye sakladım.
Buyrun;
http://www.resimupload.com/ds182004999_bscap0015.html
http://www.resimupload.com/ds194465289_bscap0016.html
http://www.resimupload.com/ds523969052_bscap0017.html
http://www.resimupload.com/ds140525339_bscap0018.html
http://www.resimupload.com/ds150460466_bscap0019.html
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen kaye » Cum Şub 01, 2008 2:38

Ben de çok üzüldüm.
Ama halk olarakta destek olmalıyız bu tarz yayın yapanlara.
Yeniçağ Gazetesi de okunacak ender gazetelerden. Bu gazeteyi almakla işe başlayabiliriz..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Şub 01, 2008 12:03

Bu kanallara çeşitli fonlar adı altında dışardan para girmiyo.

Ne ABD si ne AB si desteklemiyo.

Reklam olanakları kısıtlı.

Kendi başlarına ancak bu kadar ayakta durabilirlerdi.

Helal Olsun..
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Çetin Taş » Cum Şub 01, 2008 23:57

Tsigalko,yazdıklarının hepsine katılıyorum fakat en cesur 3 kanalına KANALTÜRK'ü de katarak o kanal sayısını 4 kanal olarak gördüğümü belirtiyorum.Daha birkaç ay önce tüm kanal program yapımcıları ve Tuncay Özkan'ın tüm banka hesapları didik didik edilmişti ve sebepte hükümet aleyhinde yaptıkları yayınlardı.
YENİÇAĞ TV'nin kapatılmasına çok üzüldüm.Aynı üzüntüyü bundan 9 sene önce CUMHURİYET radyo kapandığı zaman da hissetmiştim.3-4 ay ancak yapabilmişlerdi CUMHURİYETÇİ,ATATÜRKÇÜ yayınları.O zaman da demiştim ki,"Acaba sayımız gerçekten bu kadar az mı ki kendi yayın organımızı ayakta tutamadık?"Şimdi de aynı soruyu bir kez daha sromak istiyorum,niçin bu ülke de milliyetçi bir televizyon kanalı ekonomik darboğaz içine giriyor?Hesapta bu kadar çok milliyetçi yok mu bu ülkede?

Demek ki yok!

Eeeee,kimden oy aldığını unutup iktidar ile koalisyon kuran bir hareketçi milliyetçi parti var ise,o partiye oy verenler de herhalde partiyi yönlendireceklerine parti onları yönlendiriyor.

Yazık.Çok üzüldüm.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Tsigalko » Cmt Şub 02, 2008 2:33

Çetin Taş, evet Kanaltürk.Unutmadım Ama ne bileyim Tuncay Özkan'ın gözüne bakdığımda samimiyet göremiyorum, o bakımdan es geçtim.Hani nasıl tayyip dini sömürüyorsa, bu da Atatürk'ü sömürüyor.Eski videolarına bi baksana youtube'den Özkan'nın.
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x