BOP Yeni Kurbanlar Arıyor! / Yıldıray Çiçek

BOP Yeni Kurbanlar Arıyor! / Yıldıray Çiçek

İletigönderen Başkomutan » Çrş Şub 08, 2012 15:43

BOP YENİ KURBANLAR İSTİYOR!

Suriye'yi işgal etme, yönetimini ele geçirme ve topraklarını parçalama adına yapılan tüm planlar çok hızlı bir şekilde ilerliyor. ABD, AKP, Barzani bu konuda en aktif unsur olarak karşımızda durmaktadır.

Amerika, AKP ve Barzani gibi unsurları maşa olarak kullanmaktadır. Öne çıkan en belirgin maşa aylardır AKP idi. Şimdi ise Irak'ta ABD taşeronluğunu yeterince yapan Barzani'de aktif hale gelmiştir.

Barzani'nin desteğiyle Erbil'de başlayan ve Suriyeli Kürtlerin katıldığı konferans Suriye üzerindeki hedeflerin bir parçasıdır. Hamas'ın da Suriye'den ayrılıp Türkiye'de ofis açacağı haberleri üst üste geldiğinde Suriye'ye her an müdahale edileceği anlaşılıyor.

Türkiye zaten ABD istediği için Suriye üzerindeki planlarda coşmuş durumdadır. AKP ve Barzani'de Büyük Ortadoğu Projesinde aynı hedef için figüranlık yapınca zaten hiçbir gelişme şaşırtıcı olmamaktadır.

Bölgedeki tüm planlar, hesaplar adım adım Büyük Kürdistan'ı kurmaya doğru ilerlemektedir. Barzani'nin Suriyeli Kürtlere yönelik konferansta söyledikleri zaten bu durum bir kez daha dünyaya ilanı olmuştur. Barzani'nin Suriyeli Kürtlere "Yeni gelişmelere hazır olun" talimatı vermesi, Suriye'nin yönetimine işgalci güçler tarafından her an el konulacağının işaretidir.

Mesud Barzani her fırsatta Türkiye, Irak, İran ve Suriye'deki Kürtleri birleştirerek Büyük Kürdistan'ı kuracaklarını duyurmaktadır. Türkiye'yi yönetenler zaten Barzani ile aynı hedefe hizmet eden kadim dostlardır. İşgal edilmiş Irak, Barzani ve Talabani ikilisine teslim edilmiş durumda, İran ve Suriye'de ABD'nin planları doğrultusunda ele geçirilirse karşımıza çıkacak rahatlıkla kurulmuş Büyük Kürdistan manzarası olacaktır.

Anlaşılıyor ki şuan hedefte olan Suriye'nin kurtuluşu yoktur. Sırtlanlar etrafını sarmış durumdadır. Suriye, Büyük Kürdistan kurma hedefinin maskesi olan Büyük Ortadoğu Projesi'nde kurban edilecektir. ABD, AKP, Barzani "BOP kurban istiyor" diye sürekli tamtamlar çalmaktadır.

En acı durumdaki Türkiye'dir. ABD ve Barzani kendi hedefleri için mücadele verirken, Türkiye hiçbir şey kazanmadan bunlara hizmet sunmaktadır. AKP'nin siyasi menfaatleri dışında bir şey görebilen var mı? AKP Türkiye'yi değil, hasbelkader geldikleri iktidar koltuğunu koruma derdindedir.

Bölgedeki ne bir Müslüman, ne bir insan AKP'nin umurunda değildir. ABD'nin taşeronluğunu yapmak zaten vicdanın, merhametin terk edildiğinin fotoğrafıdır.

ABD, Barzani ve Talabani ile kol kola aynı yoldan yürüyen AKP, Türkiye'ye bela getiren mıknatıs gibidir. İran ve Suriye konusunda gelecek yeni belalarda önümüzdeki günlerin ana meseledir.

ABD mutlu, Barzani umutlu… AKP hangi duyguda acaba? 

Yıldıray Çiçek - 31 Ocak 2012,
Ortadoğu
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x