size almanyadan yaziyorum, sayfa cok güzel cok hos ama, almanyadan sizden bir ricam olacak. Acaba bir arkadasimiz su zahmetin altina girer mi?
Diyorum ki Ankara´dan bir arkadasimiz Hulki Cevizoglu´nu ziyaret etse ve ondan programlarinin kaydinin kopyalarini istese inaniyorum ki yardimci olur. Böylelikle Nihat GENC´in katilmis oldugu Necip Hablemitoglu´nun katimis oldugu ve bir cogunu elde edebilirsiniz ve biz yurt disinda ki Vatanseverler icinde cok büyük emek saglamis olursunuz. Bunun disinda TRT´de ye gitip bir takim belgeselleri rica etseniz inaniyorum ki verirler mesle cok önemli maalesef bakamadim 6 Bölümden olusan Ismail Gaspirali Bey´in Belgesel Filmi..Daha sonra SKYTÜRK´e ulasip oradan da tüm NE var NE yok programlarini alabilirsniz...Kiliclar ve Kalemleri alabilirsiniz...CNN´e ankarada bulanan soner yalcin dan ORADAYDIM bölümlerini alabilirsiniz...
Sadece buna gönüllü bir arkadasimz razi gösterecek ve bu güzel sayfada orjinal bir sekilde bunlari sunacak..ve bunlari WinZIP yüklerse bir tiklamayla iner

cok büyük bir sey istedigimi biliyorum ama, isterse o arkadas bunu gerceklestirir...
bunu paylasmak istedim...
Saygilar
TTK