Yöneticelrden Rica ediyorum

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Yöneticelrden Rica ediyorum

İletigönderen ozgurcelik » Cmt Tem 05, 2008 23:59

Sevgili Arkadaslar,
size almanyadan yaziyorum, sayfa cok güzel cok hos ama, almanyadan sizden bir ricam olacak. Acaba bir arkadasimiz su zahmetin altina girer mi?
Diyorum ki Ankara´dan bir arkadasimiz Hulki Cevizoglu´nu ziyaret etse ve ondan programlarinin kaydinin kopyalarini istese inaniyorum ki yardimci olur. Böylelikle Nihat GENC´in katilmis oldugu Necip Hablemitoglu´nun katimis oldugu ve bir cogunu elde edebilirsiniz ve biz yurt disinda ki Vatanseverler icinde cok büyük emek saglamis olursunuz. Bunun disinda TRT´de ye gitip bir takim belgeselleri rica etseniz inaniyorum ki verirler mesle cok önemli maalesef bakamadim 6 Bölümden olusan Ismail Gaspirali Bey´in Belgesel Filmi..Daha sonra SKYTÜRK´e ulasip oradan da tüm NE var NE yok programlarini alabilirsniz...Kiliclar ve Kalemleri alabilirsiniz...CNN´e ankarada bulanan soner yalcin dan ORADAYDIM bölümlerini alabilirsiniz...
Sadece buna gönüllü bir arkadasimz razi gösterecek ve bu güzel sayfada orjinal bir sekilde bunlari sunacak..ve bunlari WinZIP yüklerse bir tiklamayla iner ;-))))

cok büyük bir sey istedigimi biliyorum ama, isterse o arkadas bunu gerceklestirir...

bunu paylasmak istedim...

Saygilar

TTK
Kullanıcı küçük betizi
ozgurcelik
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen TurkGladio » Pzr Tem 06, 2008 0:34

Hiçbiri bunları ücretsiz vermez. Heleki TRTnin isteyeceği rakamları tahmin bile etmek istemiyorum...
Kullanıcı küçük betizi
TurkGladio
Üye
Üye

İletiler: 168

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x