YouTube'u Türkiye'den izlemek

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen kgursu » Cum Oca 09, 2009 18:43

Ben burada B.I.S.S.'in (Bluetack Internet Security Solutions) Hosts Manager'ını kullanıyorum. Bu program sayesinde Hosts dosyasını kolaylıkla değiştirerek YouTube'u erişilebilir hale getireceğiz.

Önce programı indirip kuralım. Daha sonra benim RapidShare'e koyduğum YouTube için IP adreslerini içeren bu dosyayı indirip bu sıkıştırılmış dosya içeriğini, programı yüklediğiniz sürücünün Program FilesBluetackBissHosts dizinine kopyalayınız. Yani AlwaysInc.txt dosyasını bu dizine koymanız gerekli.

Önce DNS Client'ı (DNS İstemcisi) Yönetimsel Araçlar'ın (Administrative Tools) içindeki Hizmetler'den devre dışı konumuna getirmeniz ve bu servisi durdurmanız gerekiyor.
Resim

Daha sonra programı açın.
Resim

Önce "Use Always Include List"i işaretleyip "Refresh Listed Hosts File"a basın ve "Save" ile Hosts dosyanızı kaydedin.
Resim

Böylelikle artık YouTube'a girmek konusunda bir sıkıntınız kalmayacak... :)
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletiler: 495

İletigönderen Türk-Kan » Cum Oca 09, 2009 18:52

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x