Yunan itleri Türk uçaklarına dün 7 kez müdahale etti

Genel & Güncel Konular

Yunan itleri Türk uçaklarına dün 7 kez müdahale etti

İletigönderen teşkilat » Cum Eyl 25, 2009 22:10

Ege Denizi'nde eğitim uçuşu yapmak isteyen Türk jetleri, Yunan F-16 ve M2000 uçakları tarafından 5 kez önlendi.

Yunanistan'a ait uçaklar, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşundaki Türk uçaklarına dün 7 kez müdahale etti.
Resim
EĞİTİM UÇUŞUNA YUNAN F 16 ENGELİ
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşundaki F-16 uçakları, Yunanistan'ın Limni, N.Ankhialos ve Tanagra meydanlarından kalkan F-16 ve M-2000 uçakları tarafından Midilli Adası'nın batısı, kuzeybatısı ve güneybatısında 5 kez önlendi.

Türk F-16 uçaklarına, Yunanistan'ın N.Ankhialos meydanından kalkan F-16 uçakları tarafından Sakız Adası'nın güneyinde, Limni meydanından kalkan F-16 uçakları tarafından İpsara Adası'nın batısında birer kez önleme yapıldı.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=208577

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden içerideki cephenin suskunluğudur.

Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
teşkilat
Üye
Üye

İletiler: 121

Re: Yunan itleri Türk uçaklarına dün 7 kez müdahale etti

İletigönderen alamancı » Cum Eyl 25, 2009 23:48

hazir Türkiyenin basinda böyle pespaye bir hükümet varken ben yunanin yerinde olsam 7 degil 70 kere müdahale ederdim.
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x