Yunanistan’a uçak gönderileceğini açıklayan Pakdemirli’ye tepki

Genel & Güncel Konular

Yunanistan’a uçak gönderileceğini açıklayan Pakdemirli’ye tepki

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzr Ağu 08, 2021 23:30

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin envanterinde yangın söndürme uçağı olmadığını, sadece kiralanan ve yurt dışından yardım olarak gönderilen uçaklarla yangınlara müdahale edildiğini açıklayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Yunanistan'a Türkiye'nin uçak göndereceğini açıkladı. Pakdemirli'nin açıklamalarına tepki gösteren İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın, "Envanterinizde yangın söndürme uçağı olmadığını bizzat açıklamıştınız. Hafızanızı yoklayın, milletin aklıyla alay etmeyin bari. Allah akıl fikir versin!" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 30 Temmuz tarihinde yaptığı açıklamasında “Envanterimizde bizim yangın söndürme uçağımız yok. Bu ezelden beri de böyle ancak envantere de uçak alımıyla ilgili sayın cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla çalışmalara başladık” demişti. Yangın söndürme sezonuna ve Manavgat yangınının ilk günlerine Rusya'dan kiralanan 3 uzun gövdeli yangın söndürme uçağıyla müdahale edilmişti.

“DEĞERLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Bugün yaptığı açıklamasında Pakdemirli, yangınlarla mücadele eden Yunanistan'ın yangın söndürme uçağı talebi olduğunu açıklayarak, “Bunu değerlendirmeye çalışıyoruz. Bizdeki yangınların hafiflemesiyle beraber eğer sağlayabileceksek bunu da Yunanistan tarafına sağlıyor olacağız” dedi.

“MİLLETİN AKLIYLA ALAY ETMEİN”
İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın, Pakdemirli'nin önceki açıklamalarını hatırlatarak tepki gösterdi. Aydın, “Sayın Pakdemirli ‘Yunanistan’ın uçak talebi var. Bizdeki yangınların hafiflemesiyle beraber bunu da sağlıyor olacağız’ diyor. Envanterinizde yangın söndürme uçağı olmadığını bizzat açıklamıştınız. Hafızanızı yoklayın, milletin aklıyla alay etmeyin bari. Allah akıl fikir versin!” ifadelerini kullandı.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x