Ze Roberto'dan Brezilya'ya veda

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Veled » Çrş Haz 20, 2007 15:21

Brezilyalı orta saha oyuncusu Ze Roberto, Copa America'nın ardından milli takım kariyerini noktalayacağını açıkladı.

Önümüzdeki sezon eski takımı Bayern Münih'te forma giymesine kesin gözüyle bakılan 32 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Ze Roberto, bu ay sonuna doğru başlayacak olan 'Copa America' sonrası milli takıma veda edeceğini söyledi. Ze Roberto, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu kararı vermek çok zor oldu. Doğru bir karar verdiğimi ümit ediyorum. Milli takımda zamanımın dolduğunu düşünüyorum. Bu kararımı, Brezilya Futbol Federasyonu'na da (CBF) bildirdim" dedi.
Ze Roberto, 2006 Dünya Kupası Finalleri sonrası, Brezilya'nın turnuvaya çeyrek finalde veda etmesiyle birlikte, kadroda tutulan birkaç eski oyuncudan sadece biri. Brezilya Milli Takımı'nın formasını 83 kez giyen Ze Roberto, 6 da gole imzasını attı.

Brezilya Ligi takımlarından Santos'la Çarşamba günü son maçını oynayan Ze Roberto, Bayern Münih'te 4 yıl forma giydikten sonra geçtiğimiz yıl Haziran ayında Santos'a transfer olmuştu. Bayern Münih Genel Menajeri Uli Hoeness, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, Ze Roberto'yla anlaştıklarını ancak onun Bayern'de forma giymesi için milli takımdan ayrılması gerektiğini söylemişti.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x