Soldaki kendine ait bir evi olmadığı için doğup büyüdüğü Bağlarbaşı mahallesinde halasına ait asansörsüz bir evde kiracı olarak oturan Gaziosmanpaşa belediye başkanı CHP’li Hakan Bahçetepe; diğeri ise görevi sırasında olağanüstü mal varlığı artışıyla 600 daireye sahip olan ve hakkında tek bir soruşturma bile açılmayan eski Keçiören Belediye Başkanı AKP’li Turgut Altınok.
Aradaki fark ADALET! Biri iftiralar sonucu içerde, diğeri ise sırtı sıvazlanan bir sistemin getirdiği avantajlar, zenginlik ve bolluk içinde dışarda. Birinin belediyesine çöküldü, diğeri ise belediyesine çöktü.
İnsafınız batsın, vicdanınız kurusun, bahçeleriniz bahar görmesin...

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Başkan Hakan Bahçetepe'nin tutuklanmasının ardından yapılan seçimde belediye AKP'ye geçti.
Bugün sandıkta kaybettikleri Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne siyasallaştırdıkları yargıyla tam anlamıyla çökme girişimi gerçekleştirmişlerdir.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!