AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

Genel & Güncel Konular

AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Ara 02, 2009 16:35

TÜRKLÜĞÜ BİTİRECEĞİZ

AKP’li Bahçekapılı, yeni hedeflerini böyle açıkladı

İKTİDARIN PKK açılımıyla atbaşı götürdüğü ‘Türklüğü yok etme planı’nı, AKP Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı deşifre etti: Anayasayı değiştireceğiz ve vatandaşlıktaki Türklük tanımını kaldıracağız. Yoksa demokratikleşmeyi yapamayız. Vatandaşlık tanımı da değiştirilecek. Herkes kendi etnik kökenini ifade edebilecek ve üst kimlik olarak “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım” diyecek. İşte bu, sorunu çözer.

ABD’nin araştırma diye yayımladığı raporla Türklüğe karşı girişilen alt yapı hazırlığı ortaya çıkmış, gazeteniz YENİÇAĞ gelinmek istenen noktayı 27 Ağustos’ta bu başlıkla duyurmuştu.

ABD’nin raporu açılım oldu!

ABD’de yayımlanan her rapor “açılım” olarak Türkiye’ye dönmeye devam ediyor. Atlantik Düşünce Konseyi’nin hazırladığı Kürt raporlarından sonra, ABD’deki Starford Üniversitesi’nin geçen ağustos ayında yayımladığı araştırmada açılım olarak dönüyor. Üniversitenin “Türkiye’de Türkler değil, genlerinde Arap, Slav, Yunan, Yahudi ve Berberilere ait karışık kodlar taşıyan insanlar yaşıyor” iddiasının ardından, iktidar “Türklüğü” Anayasa’dan çıkarma planları olduğunu itiraf etti. Taraf gezetesinden Neşe Düzel’e konuşan AKP Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, PKK açılımının anayasa değişikliğiyle sonuçlanacağını ifade etti.

‘Vatandaşlık tanımı değişecek’

Bahçekapılı, “Vatandaşlık tanımı da değiştirilecek. Herkes kendi etnik kökenini ifade edebilecek ve üst kimlik olarak ”Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım “ diyecek.” Bahçekapılı, bu açıklamalarının ardından Neşe Düzel’in sorusuna “Yani Vatandaşlıktaki ” Türklük “ tanımı kalkacak öyle mi?” sorusuna“ ”Tabii. Yoksa demokratikleşmeyi yapamazsınız “ diye karşılık verdi. Bahçekapılı’nın deşifre ettiği ” Türklüğü bitirme planına “ muhalefetten sert tepki geldi. MHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu demokratikleşmek için Türklük tanımının ortadan kaldırılmasına yönelik AKP hükümetinin Anayasa değişikliği yapmasını abestle iştigal olarak yorumladı. Serdaroğlu, ” Fazla söze gerek yok. Daha ağır bir ifade varsa onu kullanayım “ dedi.

Haber: Önsel ÜNAL

Üniversitenin “Türkiye’de Türk yoktur” şeklinde özetlenebilecek raporunu manşetten duyurmuştuk.

Arıtman: Türk milleti buna izin vermez

CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman da AKP iktidarının 7 yıldan bu yana Türk kimliğine yönelik bir saldırı başlattığını belirterek, Türk’ün vatanında Türküm demeyi yasakladıklarını söyledi. Arıtman şöyle devam etti:

”Amaçları zaten Türk kimliğini, Türk milletini yok etmektir. Başbakan iktidara geldiği günden bu yana bu ülkede 36 etnik kimlik saymaktadır. Amaçları, ulus-devleti yok etmektir. Böylece ülkenin parçalanmasını sağlamaktır. Ama Türk milleti buna izin vermeyecektir. Bunlar geldikleri gibi gidecekler.


http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haber ... ?hit=27172
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

İletigönderen bezgin » Çrş Ara 02, 2009 16:54

Türk Askeri, Afganistan'da kendisi gibi müslüman mücahitlerce yok edilirken, ülkesinde masum halki PKK militanlarinca yok edilecek. AKPKK'nin plani ve söylemi bu.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 1394
Kayıt: Prş Eki 30, 2008 1:35

Re: AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

İletigönderen efrasyap1923 » Çrş Ara 02, 2009 20:31

nasıl bir ahlak nasıl bir zihniyet anlamak zor... Agzıma gelenı sayasım var bu... neyse... Efendim söylenecek çok söz var ama ... Paylaşım için sağolun neticede bunları bize ulaştırma eziyetine katlanıyorsunuz... Allah Yar ve Yardımcınız Olsun
Ülkeleri düşmana karşı koruma gücü on kısma ayrıldı : Bunun dokuzu TÜRKLERE ve biri diğer milletlere verildi. Yine böyle, cimrilikte on kısma ayrıldı ; bunun dokuzu İranlılara ve biride diğer milletlere , cömertlikte on kısma ayrıldı ; dokuzu ehli Sudana biride diğer insanlara , haya da on kısma ayrıldı ; dokuzu kadınlara , biride diğer insanlara , hased ( nifak ) de on kısma ayrıldı ; dokuzu Araplara biri diğer milletlere , kibirde n kısma ayrıldı ; dokuzu rumlara biri diğer milletlere verildi.
Kullanıcı küçük betizi
efrasyap1923
Üye
Üye
 
İletiler: 23
Kayıt: Sal Tem 28, 2009 19:16

Re: AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

İletigönderen yigitler » Çrş Ara 02, 2009 21:06

Hic bir zaman Turklugu bitiremeyeceksiniz! Asil Turkler sizi bitirecek! Buna hic supheniz olmasin kansizlar!!!!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye
 
İletiler: 600
Kayıt: Pzr Ara 07, 2008 21:41

Re: AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

İletigönderen ilkkurşun » Pzt Ara 07, 2009 15:35

Geldiklerinden beri"Türklük yok,Türkiyelilik var"diye havlayan fetoşun yamağı Tayyip ve saz arkadaşları ,herkezi kendileri gibi "GDO"larıyla oynanmış zannediyorlar ne tohumu olduğu belli olmayan it sürüsü.
Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Resim
Kullanıcı küçük betizi
ilkkurşun
Üye
Üye
 
İletiler: 99
Kayıt: Cum Eki 23, 2009 15:40

Re: AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

İletigönderen Tutku » Pzt Ara 07, 2009 18:22

Yasa veya kural değiştirerek Türklük bitmez ancak bu hükümet veya işbirlikli bir başka hükümet tekrar başa gelirse Türkiye bitmekten beter hale gelecek. Özellikle de ekonomik olarak... Ülkenin gelir kaynaklarını tüketme konusunda kararlılıkla ilerleyen hükümet şimdi kimliğimizi bitirme peşinde...
Kullanıcı küçük betizi
Tutku
Üye
Üye
 
İletiler: 17
Kayıt: Prş Eki 22, 2009 3:41

Re: AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

İletigönderen İL-BARS » Pzt Ara 07, 2009 22:31

Sizin Allah'ınız gelse TÜRKLÜĞÜ bitiremez ! HODRİ MEYDAN !
Kullanıcı küçük betizi
İL-BARS
Üye
Üye
 
İletiler: 135
Kayıt: Cum Eki 09, 2009 11:21

Re: AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

İletigönderen mert10 » Pzt Ara 07, 2009 22:35

:D:D:D gülerim ben buna.Sen kimsinde bitirecen.
Tarihi yaşadığımız gibi yazdık, fakat geleceği cumhuriyete inananlara, onu koruyanlara ve yaşatacaklara emanet etmek lazımdır.
Kullanıcı küçük betizi
mert10
Üye
Üye
 
İletiler: 23
Kayıt: Cmt Ara 05, 2009 3:09

Re: AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Ara 08, 2009 21:43

"AKP, Türkiye'de Türk olmaktan utanıyor"

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, AKP Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın, "Türklük ifadesi Anayasa'dan çıkarılmalıdır" sözlerini anımsatarak, AKP'ye, "Sen kendini ne zannediyorsun?" diyerek sert çıktı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, son PKK saldırıları ve dün Tokat ilinde 7 askerin şehit edilmesiyle sonuçlanan saldırıya değinirken, Hükümetin açılıma devam etmesini "hıyanet" olarak değerlendirdi. Baykal, "Büyük kaygılar yaşarken, Tokat'ta bir tuzak 7 askeri şehit eden bir saldırı. Türkiye'de gerçekleri görmeyen insanların gözüne gerçekleri dayatmaya başladı. Bu süreçten sonra bu yola devam etmek. Gaflet ve delalet olarak çıkmakta, Mustafa Kemal'in dediği gibi bir 'hiyanete' dönmek üzeredir. Türkiye'de yaşanan bu olayları hazmetmek kabul edilebilir değildir" dedi.

Baykal, Meclis'te CHP Grup toplantısında yaptığı konuşmada, son PKK saldırılarını değerlendirdi. Baykal, Türkiye'nin çok büyük bir tehditle karşı karşıya olduğunu belirterek, ülkenin tarihin en vahim sıkıntılarını yaşadığını söyledi. Bu sıkıntıların yaşanan ekonomik sorunları da önüne geçtiğini kaydeden Baykal, "İnsanların devletine, hukukuna güvenerek onurlu başı dik yaşama hakkının yavaş yavaş ortadan kalktığını görüyoruz. Türkiye derin bir ayrışmaya gidiyor. Türkiye kendi kendisinden kaygı duyar bir kuruma sürükleniyor. Bunun altında Türkiye'yi bir süreden beri çok tehlikeli istikamete sokmuş olan iktidarın anlayışı yatmaktadır" dedi.

Baykal, AKP Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın, "Türklük ifadesi Anayasa'dan çıkarılmalıdır" sözlerini anımsatarak, AKP'ye, "Sen kendini ne zannediyorsun?" diyerek sert çıktı. Baykal şöyle dedi: "Geçen bir hanımefendi, AKP Grup Başkanvekili 'Türk milleti' sözünü 'anayasadan çıkarırız' Nasıl çıkaracaksın bir gör bakalım? Bunlar kendini ne sanıyor? Başka ülkelerin anayasasında millet adları kaç kere geçiyor bir bak bakalım. Alman anayasası, Fransızlar, 'Fransız'olmaktan utanmıyor. Ama AKP Türkiye'de Türk olmaktan utanıyor... Bu niteleme tarihin içerisinden gelmiş, geneli kabule mazhar olmuş. Tarihin bu gelişimini sahiplenerek gelen bir tanım. Bu tanımın arkasında başka bir anlam aramak ırkçılığın kendisidir... Hepimiz bu milletin parçasıdır. Yanlış iktidarın yanlışıdır. Ortadan kaldırılması gereken iktidarın kendisidir. Ne cambazlıklar yapılıyordur? Hazmettire hazmettire kabul ettirecekler Serap'ın arkasından 7 şehidin arkasından bütün Türkiye yaş döküyor."

"Açılım başka açılım"

Baykal, Hükümetin başlattığı, "Demokratik Açılımın" gerçekte farklı bir açılım anlamı taşıdığını öne sürerek şöyle dedi:

"Bu açılım gerçeklerin halka söylendiği bir açılım olarak gerçekleşmemiştir. Böyle bir politika dayatılmaktadır. Türkiye'de sorumsuzluk ülkemizin her yanına yayılmaya başlamıştır. Herkesin maruz kalacağı can tehlikesi yaşanmaya başlamıştır. Sokak hukukun dışına çıkmaya başladı. Devlet, hukuk iktidar aciz kaldı. Demokratik açılım, gizli saklı gölgeli gerçek hedefi bir türlü ifade edilmeyen, hazmettire hazmettire içeriğinin ne olduğu bu işin sahipleri tarafından dahi açıklanamayan bir politikaya dayanıyor. Bu politikadan giderek artan huzursuzluk, şiddet silah hemen herkesin can tehdidiyle karşı karşıya. Devletin güvenlik güçleri bu durum karşısında aciz kalmıştır. Bu tablo hepimizi kaygılandırıyor, ortaya çıkan her ölüm vahim sonuçlar ortaya çıkarabilir."

Baykal, bu olayların kendilerini kaygılandırmaya devam ederken, buna engel olmak lazım derken, bu olayların, gittikçe yaygınlaşması çok daha büyük kaygılar ortaya çıktığını anlattı.

"Madımak gibi mi olacak derken Serap öldü"

Artık, sivil hedeflerin seçildiğine işaret eden Deniz Baykal, "Sivil hedefler iş yerleri seçilmeye başladı. İşyerlerine saldırı kendisini gösterdi. Evlere saldırı kendisini gösterdi. Minibüsler otobüsler yakılmaya başlandı. Cankurtaranlar yakılmaya başlandı. Araçlar yakılmaya başlandı. Öğretmen evleri sarıldı. Panik korku 'madımak gibi olacak mı?' derken, maalesef bir çocuk öldü. Maalesef Serap Eser yandı, kurtulamadı. Evladımız bir hain saldırının esiri oldu" diye konuştu.

7 askerin şehit olması

Baykal, dün Tokat ilinde 7 askerin şehit edilmesiyle sonuçlanan saldırıya değinirken, Hükümetin açılıma devam etmesini, Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Hıyanet olur" sözleriyle değerlendirdi. Baykal şöyle dedi:

"Bu acılar derken, Tokat'ta bir tuzak 7 askeri şehit eden bir saldırı. Türkiye'de gerçekleri görmeyen insanların gözüne gerçekleri dayatmaya başladı. Bu süreçten sonra bu yola devam etmek. Gaflet ve delalet olarak çıkmakta, Mustafa Kemal'in dediği gibi bir hıyanete dönmek üzeredir. Türkiye'de yaşanan bu olayları hazmetmek kabul edilebilir değildir. Bu açılım durduk yerden tarihi bir fırsat olarak ifade edildi.Sayın Cumhurbaşkanı, 'hiçbir can ve mal kaybı yaşamadan Türkiye'yi bu terör belasından kurtarmanın' mümkün olduğunu söyledi. Bunların üzerinde daha bir kaç ay geçti. Durum ortada. Bu duruma gelmemizin sorumluluğu bu tarihi fırsatı açıklayanların omzuna değil midir? Biz bir anlatın dedik. Ne dediklerini sorduk... İncelenebilir tahkik edilebilir bir model dinlemedik. 'O da var bu da var' dediler. Gemilerine binmek istemedik. Rotasını bilinmeyen gemiye binmek istemeyiz dedik."

"Bu sürecin arkasında AKP-PKK işbirliği var"

Demokratik açılım sürecinin arkasında bir AKP-PKK işbirliğinin yattığını öne süren Baykal, Habur Sınır Kapısı'nda PKK'linin Türkiye'ye geliş şeklini bir kez daha dile getirerek, AKP iktidarına sert suçlamalar getirdi.

Baykal, "Şimdi geldiğimiz nokta açıkça ortadır. Bu politikayı ortaya atanların yeni bir durum değerlendirmesi yapması gerekir. 'Nerde neden yanlış ' yaptıklarını müzakere etmelidirler. 'Tarihi fırsat çözüyoruz ' diye Türkiye'yi ayağa kaldırıp ardından birkaç ay sonra, can güvenliği ortadan kalkmaya başlamış vatandaşlar arasında kuşkuya şüpheye dönüşmeye başlanmış bir Türkiye ortamına gelmiş olmamız, acaba, Türkiye tarihi bir fırsat içinde yola çıkmayı önerenlerin omzunda değil midir" dedi.

Bunlar ortaya atılırken, "CHP olarak bir dakika hele durun bakalım" dediklerini hatırlatan Baykal, "Nasıl bir sonuç ortaya çıkacak, Sonra ne oldu sürpriz bir şekilde Habur'da Türkiye'nin İçişleri bakanlığının müsteşarları, genel müdürleri valisi bir süre sonra savcı ve hakimleri orada hazır bekliyorlar kime bekliyor. Kandilden gelen misafirleri bekliyorlar" diye konuştu.

Baykal, Hükümete "Kandilden gelenler kimin talimatıyla geldiler?" diye sorarak konuşmasına şöyle devam etti:

"İmralı'nın Öcalan'ın talimatıyla geldiler. İçişleri bakanlığı yetkilileri, valiler, kaymakamlar, kimlerin talimatıyla gittiler. Sınırda teslim olan teröristler, 'Apo'nun talimatı ile geldik' dediler. Savıcısı, hakimi kim gönderdi. Devlet olarak sen muhatap oldun. Bunlar silahı bırakalım demek için mi geldiler? 'Biz buraya barış elçisi' diye geldiler. Madem öyle silah niye var? AKP, PKK ile silah bırakmadığı halde müzakere ediyor. PKK belki hedefini projesini değiştirdi. Ortaya çıkan bir temel gerçek şudur. Talimatla o insanları buraya göndermiştir. O insanlar PKK'dan koparak mı geldiler, 'silahlı mücadeleyi bırakıyoruz' diye mi geldiler, ne demişlerdir; 'biz buraya Öcalan'ın talimatıyla geldik."

"PKK hedefini projesini değiştirmiştir"

Baykal, "PKK kendisini kapatacak mı? Hayır, PKK silaha devam edecek. PKK silahı bırakmadığı halde, AKP PKK ile müzakere ediyor olabilir. PKK projesini mi değiştirmiştir? PKK hedefini değiştirmiştir. Çıkma kararını almıştır" iddialarını yineleyerek, "Dağdan inerek sanki dağda mücadeleden vazgeçtiler anlamına gelmemiştir. Bu olaylarla bunun silah bırakmak olmadığı ortadadır. Bu dönemlerin hiçbirisinde hiçbir devlet onlar silahı bırakmayı net kabul etmeden müzakere etmemişlerdir. İlk kez Türkiye'de AKP, bir elinde kaleşnikof olanlarla müzakereye başlamıştır teröristle. PKK projesini yapamamıştır. Ayrışmayı becerememiştir. Çünkü; Türkiye'de yaşayan insanların, Kürtlerin ezici çoğunluğu ayrışma istemiyor" diye konuştu.

AKP'nin bu süreçte hata üstüne hatalar yaptığını öne süren Baykal, "AKP sanki Kürtlerin temsilcisi PKK imiş gibi bir politikanın içerisine girdi. AKP geldiğimiz noktada paniktedir. AKP umutla bu istikamete PKK projesini değişmediğini bile bile girmiştir. AKP ucu açık demiştir. Sen kafandan neler geçiriyorsan, uzlaşırız demiştir.. Bu aşamada Anayasa değişikliği talep edilmiştir. Burada temel anlayış Türk milleti anlayışını kaldırmaktadır" dedi.

"Başbakan'ın da hesap vereceği o özlemin içersinideyiz"

Baykal, Meclis'te partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Ergenekon Davası süreci ile ilgili gelişmeleri değerlendirdi. Emekli üç kuvvet komutanının dava ile ilgili ifadeye çağrıldıklarını ardından da serbest bırakıldıklarını anlatan Baykal, bu süreçte kim olursa olsun hukuka saygılı davrandığını belirtti.

Hukukun da hiç şüphesiz işleyeceğini kaydeden Baykal, Türkiye'de insanların, belge ile iddianame ile mahkum edildiğini, davaların yıllarca sürdüğüne dikkat çekti. Baykal, "İnsanlar içerde aylarca yıllarca bu süreci beklemektedir. Daha sonra aklansan da aklanmasan da yargı gerçeği göremez hale gelmiştir" dedi.

Baykal, Ergenekon Davası kapsamında emekli komutanların Cumhuriyet Savcılığı'na verdikleri ifadeleri de değerlendirerek, "Kimsenin parası diploması üniforması asaleti nesi varsa var herkes hesabını verecektir. Bu çerçevede 2004 yılındaki komuta kademesinin savcılığa ifade vermiş olmaları hukuk gereğidir. Bu çerçevede de hukuka saygılı davranılmıştır. Ama diğer taraftan Türkiye'de bütün bu komuta kademesi çağrılıyorsa, nasıl bir travmanın içerisindeyiz. Neyse gidildi, sohbetler yapıldı. Çaylar içildi. Serbest bırakıldılar. Delilleri karartma şüphesi yok diye kaçamayacakları için geri salındı" diye konuştu.

Komutanların ifadesinin alındıktan sonra serbest bırakıldıklarını belirten Baykal şöyle dedi:
"Daha sonra 'tekrar delil çıkarsa yeniden soruşturma açılabilir' dediler. Bu süreçte karşımıza nasıl bir durum çıkabilir nasıl bir hukuk çıkabilir? düşünün. Bütün yargı süreci insanların masumiyetini koruyan bir amaca hizmet etmeli. Komutanların ifadesi hukukun üstünlüğüne dair bir işarettir. Ama esas önemli olan başbakanların da savcının karşısına çıkıp hesap vereceği o özlemin içerisindeyiz, Komutanlar veriyor, başsavcılar veriyor. Mesela bir başsavcı kamelya yapmış ondan suçlanıyor. Bunlar yargının parçalanmış olduğunu gösteriyor. Bunlar acı ve gerçek olan olaylar, yargı ona o türlü buna bu türlü işlemeyecek. Herkese eşit muamele yapılacak."

Islak imzaya ne oldu?

Baykal, konuşmasının bir bölümünde "Islak İmza" tartışmalarına da hatırlatarak, "Türkiye bir dönem belgeyi konuşuyordu. Ne oldu? Başbakan il il nutuklar attı. Ne oldu? Türkiye'nin görevde bir albayı getirildi götürüldü. Türkiye ayağa kalktı Şimdi o belge fotokopi dediler davayı bıraktılar. 4 ay sonra ıslak imzalı belge çıktı. İfadeye de hazırım dedi. Hani neden ifadesini almıyorsunuz?" değerlendirmesinde bulundu.

"Başbakan'ın kendi takdiri"

Baykal, grup toplantısının ardından gazetecilerin, Tokat'ta 7 askerin şehit olmasıyla sonuçlanan saldırının ardından, Başbakan Erdoğan'ın, "ABD gezisini yarım bırakıp Türkiye'ye dönmesi gerekir mi?" şeklindeki bir soruya, gezisine devam edip etmemenin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirinde olduğunu söyledi. Tablonun ve Türkiye'nin halinin ortada olduğunu belirten Baykal, "Tarihimizin en acı dönemlerinden birisini yaşıyoruz. Böyle bir durumun ortaya çıkması doğrudan Başbakanın sorumluluğu altında gerçekleşmiştir. Başbakan, vicdanı, anlayışı eğer izin veriyorsa, elbette takdir ettiği gibi programını tanzim eder. Ama Türkiye, vatandaşlarımız, (devlet nerede, hukuk nerede, iktidar nerede, can güvenliği nerede) diye feryat ediyor. Böyle bir manzara içinde Cumhurbaşkanın ve sayın Başbakan'ın Türkiye'yi buraya getiren süreç ile ilgili bir ciddi değerlendirme yapmalarına ihtiyaç vardır. Bir durum değerlendirmesi yapılmalı. Takdir Başbakanın kendisinindir. Durum ortada. Türkiye yangın yerine dönmüş. Yani böyle bir durumda eğer vicdanı, anlayışı bunu izin veriyorsa devam edebilir. Takdir onundur" dedi.


http://www.cumhuriyet.com.tr/?im=yhs&hn=99150
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Re: AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

İletigönderen bozkurtlar diyari » Sal Ara 08, 2009 22:13

Türk-Kan yazdı: TÜRKLÜĞÜ BİTİRECEĞİZ

AKP’li Bahçekapılı, yeni hedeflerini böyle açıkladı

İKTİDARIN PKK açılımıyla atbaşı götürdüğü ‘Türklüğü yok etme planı’nı, AKP Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı deşifre etti: Anayasayı değiştireceğiz ve vatandaşlıktaki Türklük tanımını kaldıracağız. Yoksa demokratikleşmeyi yapamayız. Vatandaşlık tanımı da değiştirilecek. Herkes kendi etnik kökenini ifade edebilecek ve üst kimlik olarak “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım” diyecek. İşte bu, sorunu çözer.

ABD’nin araştırma diye yayımladığı raporla Türklüğe karşı girişilen alt yapı hazırlığı ortaya çıkmış, gazeteniz YENİÇAĞ gelinmek istenen noktayı 27 Ağustos’ta bu başlıkla duyurmuştu.

ABD’nin raporu açılım oldu!

ABD’de yayımlanan her rapor “açılım” olarak Türkiye’ye dönmeye devam ediyor. Atlantik Düşünce Konseyi’nin hazırladığı Kürt raporlarından sonra, ABD’deki Starford Üniversitesi’nin geçen ağustos ayında yayımladığı araştırmada açılım olarak dönüyor. Üniversitenin “Türkiye’de Türkler değil, genlerinde Arap, Slav, Yunan, Yahudi ve Berberilere ait karışık kodlar taşıyan insanlar yaşıyor” iddiasının ardından, iktidar “Türklüğü” Anayasa’dan çıkarma planları olduğunu itiraf etti. Taraf gezetesinden Neşe Düzel’e konuşan AKP Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, PKK açılımının anayasa değişikliğiyle sonuçlanacağını ifade etti.

‘Vatandaşlık tanımı değişecek’

Bahçekapılı, “Vatandaşlık tanımı da değiştirilecek. Herkes kendi etnik kökenini ifade edebilecek ve üst kimlik olarak ”Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım “ diyecek.” Bahçekapılı, bu açıklamalarının ardından Neşe Düzel’in sorusuna “Yani Vatandaşlıktaki ” Türklük “ tanımı kalkacak öyle mi?” sorusuna“ ”Tabii. Yoksa demokratikleşmeyi yapamazsınız “ diye karşılık verdi. Bahçekapılı’nın deşifre ettiği ” Türklüğü bitirme planına “ muhalefetten sert tepki geldi. MHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu demokratikleşmek için Türklük tanımının ortadan kaldırılmasına yönelik AKP hükümetinin Anayasa değişikliği yapmasını abestle iştigal olarak yorumladı. Serdaroğlu, ” Fazla söze gerek yok. Daha ağır bir ifade varsa onu kullanayım “ dedi.

Haber: Önsel ÜNAL

Üniversitenin “Türkiye’de Türk yoktur” şeklinde özetlenebilecek raporunu manşetten duyurmuştuk.

Arıtman: Türk milleti buna izin vermez

CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman da AKP iktidarının 7 yıldan bu yana Türk kimliğine yönelik bir saldırı başlattığını belirterek, Türk’ün vatanında Türküm demeyi yasakladıklarını söyledi. Arıtman şöyle devam etti:

”Amaçları zaten Türk kimliğini, Türk milletini yok etmektir. Başbakan iktidara geldiği günden bu yana bu ülkede 36 etnik kimlik saymaktadır. Amaçları, ulus-devleti yok etmektir. Böylece ülkenin parçalanmasını sağlamaktır. Ama Türk milleti buna izin vermeyecektir. Bunlar geldikleri gibi gidecekler.


http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haber ... ?hit=27172

Ulan soytari sen kimin köpegisin?
Ulan soytari kari, sen yetmessin sahibin gelsin yani sengit Kralin gelsin yobaz.
Hirsiz cetesi kapa ceneni.
En son olaylari almanya'da görüyoruz
milli görüs'de milleti nasil soymussunuz
Utanmadan konusabiliyorsunuz ya pes yani.Hirsizlar dini satan tüccarlar...
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye
 
İletiler: 570
Kayıt: Cum Ara 19, 2008 11:27

Re: AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

İletigönderen Başkomutan » Sal Tem 27, 2010 16:27

[img]http://www.haberiniz.com/components/com_fpslideshow/images/mansetakp_4.jpg[/img]

AKP İtiraf Etti : “Türklüğü Bitireceğiz”

27 Temmuz 2010


AKP'li Bahçekapılı, yeni hedeflerini böyle açıkladı

İktidarın PKK açılımıyla atbaşı götürdüğü 'Türklüğü yok etme planını, AKP Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı deşifre etti:

“Anayasayı değiştireceğiz ve vatandaşlıktaki Türklük tanımını kaldıracağız.”

Yoksa demokratikleşmeyi yapamayız.

Vatandaşlık tanımı da değiştirilecek.

Herkes kendi etnik kökenini ifade edebilecek ve üst kimlik olarak “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım” diyecek.

İşte bu, sorunu çözer.

ABD'nin araştırma diye yayımladığı raporla Türklüğe karşı girişilen alt yapı hazırlığı ortaya çıkmış, gazeteniz Yeniçağ gelinmek istenen noktayı 27 Ağustos'ta bu başlıkla duyurmuştu.

ABD'nin raporu açılım oldu! ABD’de yayımlanan her rapor “açılım” olarak Türkiye'ye dönmeye devam ediyor.

Atlantik Düşünce Konseyi'nin hazırladığı Kürt raporlarından sonra, ABD'deki Starford Üniversitesi'nin geçen ağustos ayında yayımladığı araştırmada açılım olarak dönüyor. Üniversitenin “Türkiye'de Türkler değil, genlerinde Arap, Slav, Yunan, Yahudi ve Berberilere ait karışık kodlar taşıyan insanlar yaşıyor” iddiasının ardından, iktidar “Türklüğü” Anayasa'dan çıkarma planları olduğunu itiraf etti.

Taraf gazetesinden Neşe Düzel'e konuşan AKP Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, PKK açılımının anayasa değişikliğiyle sonuçlanacağını ifade etti.

Vatandaşlık tanımı değişecek

Bahçekapılı, “Vatandaşlık” tanımı da değiştirilecek.

Herkes kendi etnik kökenini ifade edebilecek ve üst kimlik olarak “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım” diyecek.

Bahçekapılı, bu açıklamalarının ardından Neşe Düzel'in sorusuna “Yani Vatandaşlıktaki Türklük tanımı kalkacak öyle mi?” sorusuna;

“Tabii, Yoksa demokratikleşmeyi yapamazsınız” diye karşılık verdi.

Bahçekapılı'nın deşifre ettiği “Türklüğü bitirme planına” muhalefetten sert tepki geldi.

MHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu demokratikleşmek için Türklük tanımının ortadan kaldırılmasına yönelik AKP hükümetinin Anayasa değişikliği yapmasını abesle iştigal olarak yorumladı.

Serdaroğlu, “Fazla söze gerek yok. Daha ağır bir ifade varsa onu kullanayım” dedi.

Önsel Ünal/Yeniçağ
haberiniz.com





Bugünkü uygulamalar Damat Ferit Hükümeti’nin icraatlarına benzemiyor mu?
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 2297
Kayıt: Pzt Eki 12, 2009 23:24

Re: AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Eyl 18, 2010 23:48

AİHM emretti: Türklük yok edilecek!

AİHM’in Dink davasında Türkiye’yi mahkum ederken Yargıtay’ın ‘Türklük’ tanımını eleştirmesi, sert tartışmaları beraberinde getirdi. Karara itiraz edilmemesi, yeni anayasada ‘Türklük’ün silineceği anlamına geliyor.

Rolleri ‘akil adam’ ama görevleri ülkeyi bölmek
Akİl adamlar adı altında Türkiye’yi karıştırmaya gelen heyet, baklayı ağzından çıkardı. Renkli darbe ihracatçısı Soros finansörlüğü ve Martti Ahtisaari başkanlığındaki heyetin raporundan “Silahsızlanma dönemi başlamalı. Bu süreci AB ya da BM götürmeli” tezi çıktı.

Türklüğe tırpan hazırlığı
AİHM’nin anayasadaki “Türklük” tanımını “azınlıkları dışladığı” gerekçesiyle eleştirmesi tepkilere yol açtı. Dışişleri’nin “İtiraz etmeyeceğiz” açıklaması ise kulislerde “66. madde değişecek” şeklinde yorumlandı.

Haber: Fatih ERBOZ

AİHM’in Türkiye’yi mahkum ettiği Hrant Dink kararında yer alan, Yargıtay’ın ’Türklük’yorumuna yönelik ağır eleştiriler, yeni anayasa hazırlıkları öncesi polemik yarattı. Yargıtay’ın, anayasa ve TCK hükümlerini referans göstererek “Türklüğü aşağılama” suçundan verdiği karardaki tanımın, AİHM tarafından “azınlıkları dışlayan anlayış” olarak değerlendirilmesi, “Türklük tanımının yeni anayasadan çıkarılması” tartışmalarını doğurdu. Dışişleri Bakanlığı’ndan gelen “karara itiraz etmeyeceğiz” açıklaması görüş ayrılıklarını daha da alevlendirdi.

‘Azınlıklar dışlanıyor’ iddiası
AİHM, Dink kararında Türkiye’yi haksız bulurken, mahkumiyeti onayan Yargıtay’ın Türklük yorumunu eleştirmişti. Mahkeme, Yargıtay’ın “Türklük” kavramını “dinsel, tarihsel ve dilsel” perspektiften yorumlayarak, “uluslararası antlaşmalarla tanınmış veya tanınmamış tüm dinsel, dilsel ve etnik azınlıkları dışladığı” değerlendirmesini yaptı.

Vatandaşlık bağı
Yargıtay’ın yerel mahkemeden gelen Dink kararını onarken yaptığı değerlendirmeler ise anayasanın 66 ve Türk Ceza Kanunu’nun 301. maddelerindeki Türklükle ilgili ifadelere dayanıyordu. AİHM’in, Yargıtay’ın yorumuna katılmaması ve konum olarak Türkiye’deki mahkemelerin üzerinde yer alması, “AİHM’in yaptığı eleştiri çerçevesinde Türklük tanımı değişerek, azınlıklara da anayasada atıf mı yapılacak?” sorularını beraberinde getirdi. Anayasanın 66. maddesinde yer alan tanımda, “Türk Devleti’ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk’tür” ifadesi yer alıyor.

Yeni anayasa hazırlığı
AİHM’in, Dink kararında Türkiye’yi 133 bin euro tazminata mahkum etmesinin ardından Dışişleri Bakanlığı karara itiraz edilmeyeceğini açıklamıştı. Bu durumda, Türklük ile ilgili AİHM’in yaptığı değerlendirmelere de Türkiye itiraz etmemiş olacak. Bu da AİHM kararlarına uyma zorunluluğu nedeniyle, anayasadaki Türklük tanımının değiştirilmesi ihtimalini beraberinde getirdi. AİHM’in, Türklük ile ilgili yorumlarının tam yeni anayasa hazırlıklarının başlayacağı bir döneme rastlaması da “Yeni anayasa hazırlanırken, Türklük tanımı değişecek mi?” sorusunu gündeme getirdi.

AKP’li Bahçekapılı ‘Türklük anayasadan çıkacak’ demişti
TBMM’de zaman zaman yaşanan birçok kavgada ismi ön planda olan AKP Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, hükümetin “PKK açılımı” politikasının bir sonucu anayasanın değiştirileceğini belirterek, “Demokratikleşmek için Türklük tanımının anayasadan çıkması gerektiğini” dile getirmişti.

Açılım çerçevesinde, dağlardaki Türklükle ilgili yazıların kaldırılması, öğrencilerin “Andımızı” okumaması gibi taleplerle birlikte, 66. maddedeki Türklük tanımının da değiştirilmesi talebi dile getirilmişti. 301. maddedeki değişikliğin ardından alevlenen tartışmalar sırasında AKP Grup Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, “Anayasayı değiştireceğiz, vatandaşlıktaki Türklük tanımını kaldıracağız. Yoksa demokratikleşmeyi yapamayız. Herkes kendi etnik kökenini ifade edebilecek ve üst kimlik olarak ’Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım’ diyecek. Bu sorunu çözer” demişti. BDP ise anayasanın başlangıç bölümüyle birlikte 66. maddenin de değiştirilmesini talep etmişti. ABD’de yayımlanan raporlarla Türklüğe karşı girişilen altyapı hazırlığı ortaya çıkmış, YENİÇAĞ gelinmek istenen noktayı 27 Ağustos’ta duyurmuştu.

PKK açılımının sonucu
ABD’li Atlantik Düşünce Konseyi’nin hazırladığı Kürt raporlarından sonra, ABD’deki Starford Üniversitesi’nin yayımladığı araştırmadaki, “Türkiye’de Türkler değil, genlerinde Arap, Slav, Yunan, Yahudi ve Berberilere ait karışık kodlar taşıyan insanlar yaşıyor” iddiasının ardından, AKP yetkilileri de bu tezi destekleyen açıklamalar yapmış, “Türklüğü” Anayasa’dan çıkarma planları olduğunu itiraf etmişti.

Demokratikleşme yapamazsınız
Vatandaşlık tanımının değiştirileceğini söyleyen Ayşenur Bahçekapılı, PKK açılımının anayasa değişikliğiyle sonuçlanacağını ifade etti. Bahçekapılı, “Herkes kendi etnik kökenini ifade edebilecek ve üst kimlik olarak ” Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım “ diyecek.” Bahçekapılı, bu açıklamalarının ardından “Yani vatandaşlıktaki ’Türklük’ tanımı kalkacak öyle mi?” şeklindeki bir soruya “Tabii. Yoksa demokratikleşmeyi yapamazsınız” diye karşılık vermişti.

AİHM’nin kararı siyasi
AB’nin son dönemde ortaya koyduğu vatandaşlık hukukuna dayalı hukuk sistemini Türkiye’ye farklı bir anlayışla yansıttığını belirten Avukat Dursun Yassıkaya, Avrupa Birliği (AB) uyum yasaları çerçevesinde anayasanın 90. maddesinin son fıkrasına yapılan ekleme ile AİHM ve benzeri kurumların aldıkları kararların üst mahkeme kararlarının da üstünde olduğuna dikkat çekti. Yassıkaya şunları söyledi: “AİHM’nin kararı Türkiye’de hukukun siyasetin etkisinde olduğunun somut bir göstergesidir aslında. Türkiye’nin Türk toplumunun gereksinimlerinden ne kadar uzak bir hukuk sistemine doğru gittiğinin de bir göstergesi sayılabilir bu karar. Türkiye’de vatandaşlık bağından uzak, bireysel haklara dayalı, çok etnisiteli bir yapının nasıl dayatıldığının da tipik bir göstergesi olarak karşımıza çıkmaktadır.”

Son aşamaya geliyoruz
CHP Ordu Milletvekili Rahmi Güner de, AİHM’nin aldığı bu kararın temel nedenlerinden bir tanesinin Türkiye’deki siyasi iradenin zayıflığından kaynaklandığını savundu. AKP’nin dış politikadaki zayıflığı sonucunda bu noktaya gelindiğini belirten Güner, şunları belirtti: “ AKP o kadar zayıf davranıyor ki Türkiye Cumhuriyetinin çimentosu niteliğindeki konularda AİHM karar alabiliyor. Böyle bir kararı almaya cüret ediyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin ayakta tutan Atatürk’ün ifade ettiği ’Ne mutlu Türk’üm diyene’anlayışının yaratmış olduğu beraberlik anlayışıdır. Bu bir çimentodur. Bu kararın anlamı açıktır. AİHM Lozan Antlaşması’nı iptal edip, Sevr Antlaşması’nı kabul edin derse buna kimse şaşırmasın. İşte bu kararlar yavaş yavaş son aşamaya geldiğimizin de işareti olarak kabul edilmelidir” diye konuştu.

Hukukun sınırları aşıldı
Hukukun egemenliği derneği Başkanı Erdem Akyüz ise, AİHM’nin aldığı kararın hukukun bile sınırını aştığını belirterek, “Türkiye’ye saygısızlık hukukun da sınırlarını aştı” dedi. AİHM’nin kararları ve yapılan yargılamaları usulen denetlediğini, maddi hata olup olmadığını incelediğini kaydeden Akyüz, “AİHM’nin anayasa maddesi ile ilgili yorum yapmaya hakkı yok. Türkiye Anayasası’ndaki bir maddeyi eleştiremez. Bu anlamda hukuk sınırları da aşılmıştır. Anayasamızda yer alan maddede vatandaşlık tanımı hiçbir zaman ırk temeline dayanmamaktadır. Çok geniş bir tanımlama söz konusudur. Yorum hem yapılmıştır, hem de eylem görev sınırlarını aşmıştır. Bu kararın mutlaka temyize gitmesi gerekmektedir. Hukukçular da derhal cevap için hazırlık yapmalıdır” şeklinde konuştu.


YENİÇAĞ, 18 Eylül 2010
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Re: AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

İletigönderen alparslan42 » Pzr Eyl 19, 2010 0:34

Kürt diye bir şey yok zaten. Onlarda kim nerede yaşarlar. Ne dilleri vardır ne kültürleri. Anadoluda sadece biz Türkler var. Başka kimse yaşamadı buralarda. Ne Rum ne Arap Ne Kürt? oldu bitti dünya kurulalı beri buralar zaten bizimdi. Aslında dünyada da Türkten başka bir millet başka bir kültür yok. Hepsi uydurma Ne Anglo saksonlar ne Germenler ne Vandallar. Bu tarihi yazanlarda zaten .ötlerinden uyduruyorlar(!)
Birşeyi yok saymak acaba o şeyi yok mu ediyor. Osmanlı Devleti bir Türk devletiydi, Selçuklularda, Gaznelilerde, Karahanlılarda İhşitlerde , Tolunoğullarıda Türk Devletiydi inkar eden var mı? Halklarına baktığınızda hepsi Türk müydü? Hayır. Ancak bu onların Türk Devleti olmadığı anlamına mı gelir? Gelmez peki bu kadar yaygara bu kadar kafatasçı faşist zihniyet niye. Kürt sorununu bu milletin kucağına bırakan sizin gibi düşünenler ve uygulamalarıdır. Şimdi biliyorum ki en ağır küfürleri ediyorsunuz ancak otuz yıldır yaptığınız küfürler bu sorunu büyütmedi. Daha da büyüttü. Kendi içimizde bitirebileceğimiz bir problem uluslararası arenaya taşındı. altmışbinden fazla insan öldü ve hala ölüyor.
Birde şu var sanki PKK terörünü AKP ortaya çıkarmış da sanki onlar hortlatmış. Otuz yıldır başka bir örgüt mü vardı bu işi yapan.
Maalesef sizin bu ulusalcı/ırkçı yaklaşımınız bu terörü hortlattı. Karşı tarafın ulusalcı/ırkçı cephesini hortlattı. Yazdıklarımdan PKK haklı sonucunu çıkarcak alıklara cevabım; PKK Kürt ulusalcı/ırkçı,faşist, marksist nesosyalist bir terör örgütüdür. Onların talepleride aynı çizgide ırkçı bölünmeye yönelik isteklerdir. Tamamıyla karşısındayım.
Bu güzelim coğrafyada birbirimizi anlayarak severek ve birbirimizi kabul ederek yaşayacağız. Birbirimizi inkar ederke yok sayarak değil. Yukarıda ırkçı satırları yazan arkadaşlara bir sorum: Bir Türk ana babadan değilde bir PKK sempatizanı Kürt ana babadan doğsaydılar bu seferde Kürt faşizanlığı mı yapacaktınız? Merak ediyorum.
Kullanıcı küçük betizi
alparslan42
Üye
Üye
 
İletiler: 8
Kayıt: Sal Eyl 14, 2010 12:20

Re: AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

İletigönderen alparslan42 » Pzr Eyl 19, 2010 0:39

İL-BARS yazdı:Sizin Allah'ınız gelse TÜRKLÜĞÜ bitiremez ! HODRİ MEYDAN !

O Yüce ALLAH birgün gelirse seni çarpar böler ondan sonra ben buralra nerden geldim der kıçının içindekinin içinde devinirsin.
Kullanıcı küçük betizi
alparslan42
Üye
Üye
 
İletiler: 8
Kayıt: Sal Eyl 14, 2010 12:20

Re: AKP Türklüğü Bitirecekmiş!

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Eyl 19, 2010 0:49

alparslan42 yazdı:O Yüce ALLAH birgün gelirse seni çarpar böler ondan sonra ben buralra nerden geldim der kıçının içindekinin içinde devinirsin.

Bölücü it, bu işler çocukların arkasına saklanıp polise taş attırmaya ya da araba lastiği yakmaya benzemez. Teröristbaşı yakalandığı zaman nasıl yalvardıysa zamanı geldiğinde senin gibi enikler de yalvaracaktır. Hadi yallah, doğru mağarana!
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 7 konuk

x