Beyaz TV MOSSAD'ı Akladı, JİTEM'i Harcadı

Beyaz TV MOSSAD'ı Akladı, JİTEM'i Harcadı

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Eyl 07, 2011 16:40

Beyaz TV MOSSAD'ı Akladı, JİTEM'i Harcadı

Bu akşam izlemediyseniz çok şey kaçırdınız.

MOSSAD'ın önde gelen isimlerinden David Kimche ile ortak toplantılar düzenleyecek kadar iyi ilişkileri olan Osman Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de; Latif Şimşek-Nagehan Alçı moderatörlüğünde yayınlanan Med-Cezir programını izlemediyseniz çok şey kaçırdınız.

Bu program bir çok doğru arasına bir kaç kritik yalan serpiştirerek nasıl gündem yaratılacağını; söylenen sözlerin KJ'lerde çarpıtılarak istihbarat servislerinin elinden çıkmışcasına propaganda yapma sanatını dosta düşmana kanıtladı.

Uğur Mumcu cinayeti bu programda JİTEM'den tek bir kişinin üzerine yıkıldı ve bu cinayet ile ilgili en büyük şüpheli olan MOSSAD aklanmış oldu. Zamanında MİT'in eteğinde çalışan Tuncay Özkan, Uğur Mumcu cinayetini İran İstihbarat servisi üzerine yıkmıştı. Bugün ise Emniyet'in eteğinde çalışanların aktif yönlendirmesi ile geçen programda Uğur Mumcu cinayeti bir JİTEM subayına yıkıldı.

JİTEM'in bu ülkede bir çok faili meçhulden ve hukuk dışı işten sorumlu olduğu su götürmez bir gerçek.

Fakat Uğur Mumcu gibi bir uluslararası cinayeti, bir canlı yayında kendileri şaibeli ve JİTEM'le kavgalı üç ismin muğlak beyanlarına dayanarak tek bir odağa yaslamak ise düpedüz dezenformasyondur. Nagehan Alçı verilen görevi başarı ile ifa etmiştir. Tabi bu arada, konukların beyanlarını çarpıtarak ekrana yazan KJ ekibini de tebrik ediyoruz.

Keza yine en büyük şüphelinin MOSSAD olduğu Gaffar Okkan suikasti, korucu Bedran Akdağ'ın muğlak ifadeleri ile çarpıtılarak ekrana şöyle yansıtıldı:

"GAFFAR OKKAN; HASAN ATİLLA UĞUR'UN TALİMATI İLE KATLEDİLDİ"

Halbuki programdaki diyalog aynen şöyle gelişti:

"O sırada Atilla Uğur'da Diyarbakır'daydı. Ben Gaffar Okkan cinayetini araştırıyordum, arkadaşlar git onunla da konuş dediler"

Latif Şimşek soruyor:

"Yani Gaffar Okkan suikastini o mu düzenledi diyorsunuz?"

"Yani ben öyle anlıyorum."


Bu laflar üzerine ekrana bindirilen KJ ise aynen şöyle:

"Gaffar Okkan, Hasan Atilla Uğur'un Talimatı ile Katledildi"

Gördüğünüz üzere Gaffar Okkan gibi komplike bir suikastte bile şüpheler MOSSAD üzerinden uzaklaştırılıp, Jitemci bir subaya yönlendiriliyor.

MOSSAD'lı David Kimsche ile toplantılar düzenleyecek kadar yakın olan Osman Gökçek'in kanalında AKP propagandisti Nagehan Alçı ve Latif Şimşek'in programında Türkiye'nin en karanlık iki cinayetindeki olasılıklar karartılıyor.

Size programda geçen konuşmaları ve bu konuşmalar geçerken ekrana yansıtılan KJ (Ekrana yansıtılan yazı bandı) 'leri aynen aşağıda sunuyoruz. Karar sizin.

Açık İstihbarat

-----------------------------------------------------------------------------------------


(Konuşan telefonla bağlanan Abdülkadir Aygan. PKK itirafçısı Jitemci olarak tanıtılırken, ne hikmetse Latif Şimşek ve Nagehan Alçı bir kere olsun Musa Anter'in katili olduğunu hatırlatmıyorlar. Konu "Yeşil" kod adlı Mahmud Yıldırım'ın öldürülüp öldürülmediği. Yeşil'in yaşadığı iddiası konuşuluyor.

Elazığ'daki DYP ile sıkı ilişkileri vardı. Mehmet Ağar aracılığı ile. Bingöl'deki Yazıcıoğlulları ile irtibatlıydı, benzini oradan temin ediyordu. Henüz vurgun vurmamışken.

Yanına sivil uzman çavuşları alıp bölgede cirit atmaya başladı. Van'da işadamı Soner Er'i tehdit ettiler. Necati Çetinkaya OHAL valisi iken bu görevi kabul etmedi görevden ayrıldı. Erkan Önal ve Hayri Kozakçıoğlu ile bağlantısı vardı.

BDP Diyarbakır'da sekreter olarak çalışan bayan Jitem'dekilerle dost hayatı yaşıyordu. Uğur Balık benimle konuşup bir kitap yazdı, bu ismi açıkladım.

PKK'lıların davasına giren bir avukat vardı, hatta JİTEM'in kara listesinde olan bir bayan avukat vardı.

Latif Şimşek: Ersin Toy'mu kastediyorsunuz?

Abdülkadir Aygan: Evet

Nagehan Alçı: BDP'deki hangi isimler Yeşil'le temas halindeydi Abdülkadir Bey?

(Açık İstihbarat: Daha önceleri BDP'ye hiç yüklenmeyen Alçı'nın AKP'nin yeni hedefi olan BDP'ye bu sefer açıkca yüklenmekte bir beis görmediği gözlerden kaçmıyor)

Abdülkadir Aygan: Yeşil'le konuştuğumda; Muş'a gittiği zaman Sakıkl'arın otelinde kaldığını, Sakık kardeşlerin önünde düğmelerini iliklediğini, otellerinde ağırladıklarını söyledi.

Benle röportaj yapanlardan biri Uğur Balık'tı. Onun anlattığına göre Ahmet Türk'e Ankara gölbaşı bir restoranda Yeşil'le başbaşa yemek yerken tespit etmişler. Tespit edenler PKK'lı. Hatta fotoğraflanmış.

Aynı zamanda Facebook'ta birçok arkadaşım var. Onlardan biri özel mesaj yazmış geçenlerde. Selahattin Demirtaş, Aysel Tuğluk ve Filiz Koç'u da Vali ve Jandarma Alay komutanı ile yemek yerken görmüş.

(Açık İstihbarat: Aygan, atışın serbest olduğunu gördüğünden, seneler önceki bir olayla, bugüne dair bir dedikoduyu Facebook üzerinden bağlıyor, Facebook üzerinde bir çok arkadaşım var diyerek ufaktan reklam yapmayı da ihmal etmiyor.)

(Bu arada Latif Şimşek bir seyirciden gelen e-mail okuyor
80 yılında vurulduğunda, Ankara'da vurulduğunda Abdülkadir Aygan'I Ankara'da tedavi ettiren kimdi?)


Abdülkadir Aygan: Celal Doğan'ın yanına gittik. Bizimle sonra ilgilenmedi, telefonlarımıza çıkmadı. Sonra Gaziantep milletvekili Altuntaş'ın yanına gittik. O dönemin CHP gaziantep milletvekili. Ben Adana'da CHP gençlik kollarındayken MHP'liler vurmuştu.

Nagehan Alçı: Sizle ilgili daha önce Arif Doğan'ın öldüğünüze dair bir iddiası vardı. Bunla ilgili ne diyorsunuz?

Abdülkadir Aygan: Ben Arif Doğan'ın söylediklerini ciddiye almıyorum.

(Programın stüdyodaki bir diğer konuğu ise, Yüksekova çetesini deşifre eden astsubay olarak bilinen, emekli Jitem astsubay Hüseyin Oğuz. Kendisini sorgucu astsubay olarak tanıtan ve daha sonra bunu araştırmacı astsubay olarak yumuşatan Oğuz bildiği ve şahit olduğu pislikleri deşifre ederken, nedense "sorgucu astsubay" ile ne kastedildiği, kendisinin işkence yapıp yapmadığı sorusu ile hiç karşılaşmıyor.)

Hüseyin Oğuz: Abdülkadir Aygan biliyordur, o yıllarda oradaydı. Mustafa Özer diye bir avukata suikast yapılmıştı. Bunla ilgili beni aydınlatırsan sevinirim.

Abdülkadir Aygan: Mustafa Özer'in arabasının altına C4'ü koyup patlatan Cemil kod adlı Aytekin Özen'dir. Kendisi Cem Ersever'in yardımcısıdır. Bildiğim kadarı ile hala görevde. 12 Eylülde görev alanlardan kim yargılandı. O avukat ölmedi, gözdağı vermek amaçlıydı eylem.

Kızıltepe'de yine bir aracın altına C4 koyup patlatıldı. Bizzat oradaydım. Patlatan yine Aytekin Özen'di.

(Açık İstihbarat: Şimdi dikkat....Nagehan Alçı, Uğur Mumcu suikasti ile ilgili MOSSAD'ı sevindirecek hamleyi yapıyor)

Nagehan Alçı: O C4'ler Uğur Mumcu suikastinde kullanılan C4'ler miydi ?

Abdülkadir Aygan: Tabi bunların nereden geldiğine bakmak lazım. Eski vietnam savaşçısı ABD'li subay, Cem Ersever'le irtibata geçti valilik vasıtası ile. Bir varil dolusu C4 patlayıcı var. Eski ABD askeri ile mardin yolunda bir derenin içerisinde denemesini yaptık bu askerle. 1990-91 yılları. İlk denemesi Diyarbakır'da yapıldı.

(Açık İstihbarat: Program boyunca JİTEM'i ağızlarına dolayan Nagehan Alçı, C4'lerin ABD tarafından JİTEM'e verildiği gerçeğini bir kere bile tekrarlamıyor ve bu ekrana tek bir KJ ile yansıtılmıyor)

Mustafa Özen'in ve Kızıltepe'de bir vatandaşın arabasının altına patlatılarak ilk denemeler yapıldı.

Aytekin Özen ve Cem Ersever Ankara'ya tayin edildiler ve bir valiz dolu patlayıcıyı götürdüler beraberinde. Uğur Mumcu hakkında ileri geri konuşuyorlardı. Öldürme lafı etmiyorlardı ama akıllı durmadığını söylüyorlardı.

(Açık İstihbarat: Dikkat...Abdülkadir Aygan, Uğur Mumcu'yu JİTEM'ci Ersever ve Aytekin Özen öldürdü demiyor. "Hakkında ileri geri konuşuyorlardı " şeklindeki ifadelerle sadece şüphe yaratıyor ve bu şüpheyi işleyen Nagehan Alçı ve Beyaz TV ekibi, aşağıda göreceğiniz üzere, JİTEM'le kendi iç hesaplaşmaları olan bir katilin muğlak ifadelerini aşağıda göreceğiniz üzere kesin ifadelerle ekrana yansıtmaya başlıyor)

Latif Şimşek: PKK ile savaşan bir JİTEM subayı, PKK aleyhine yazılar yazan Uğur Mumcu'yu niye öldürmek istesin?

Abdülkadir Aygan: 1982'de Yunanistan'da firarda iken , orada biz basın toplantısı yaptık , PKK adına ben katıldım, maskeliydik, ertesi gün Hürriyet ve Milliyet'Te başlıklar atıldı ("Korkaklar Yüzünüzü Açın) ve Uğur Mumcu bizi "Çerkez Ethem artıkları" olarak yazdı. Biz Mumcu'yu MİT Ajanı olarak nitelendiriyorduk. MİT ajanı olan biri niçin Jitem'i rahatsız ediyor.

(Açık İstihbarat: Daha bir cümle önce Cem Ersever'in Uğur Mumcu hakkında ileri geri konuştuğunu iddia ederek şüphe yaratan Abdülkadir Aygan, bir cümle sonra kendisi de Uğur Mumcu'nun niye JİTEM tarafından öldürülmek isteneceği konusunda şüphe dile getiriyor. Neyse ki karşısında gazeteci yok da, "nedir bu çelişki" diye sormuyor)

Uğur Mumcu olayı olunca ilk onlardan şüphelendim. Aytekin Üzen zaten istihkamcıdır, patlayıcılar üzerine uzmandır.

Hüseyin Oğuz: Susurluk komisyonuna demiştim kesinlikle C4. Uğur Mumcu komisyonunda da kesinlikle C4 dedim. Konu İran gizli servisi üzerine atıldı.

(Bu arada konu, JİTEM'in PKK ile olası bağlantılarına doğru dağılıyor ve Hüseyin Oğuz, Abdülkadir Aygan'dan bu konuda Diyarbakır'da yaşanan bir faili meçhul olayını anlatmasını istiyor)

Abdülkadir Aygan: Servet Toprak urfalı bir bayan, Şemdin Sakık'ın yakınlarında bulunmuş, Diyarbakır'a gelmişti. Yüksek tahsilli birisi. O bayan JİTEM'e sivil memur olarak alındı. Bu bayan Servet Aslan'ı gösterdi, PKK örgütün elemanıdır dedi. Servet Aslan alınmaya gidildi. Servet Aslan bu pastaneden bayanla çıktı. Uzman çavuşlar ikisinin de koluna girdi, getirdiler Jitem'e. Sorgulamaları yapıldı işkence ile. Uzman çavuş bu bayanı bıraksak açığımız ortaya çıkacak diyor. İkisini de bırakmadılar. O zaman Toros araba ile bunları Sivas'a götüreceğiz diye götürdüler, geri dönüşte bunlar yoktu.

(Açık İstihbarat: Bu konuşmalar yapılırken, Abdülkadir Aygan bu şekilde bir ifade kullanmamasına rağmen, Beyaz TV'nin KJ Ekibi ekrana ne yazıyor dersiniz?)

KJ: UĞUR MUMCU'YU JİTEM KATLETTİRDİ

(Nagehan Alçı Yüksekova çetesini deşifre eden Hüseyin Oğuz'a soruyor. Özellikle ona çok yardımcı olan Esat Cana'a atıfta bulunuyor ve özellikle onla ilgili konuşmasını istiyor. Anlaşılan, Nagehan Alçı'nın önündeki ekrana düşen mesajda bu isim gündeme getirilmesi özellikle vurgulanıyor ki Alçı canhıraş bir şekilde konuğu yönlendirmeye çalışıyor)

Hüseyin Oğuz: Bölgeye atandığımda Mehmet Adıyaman'ı (Aİ: Bölgenin en şaibeli aşiret liderlerinden biri) buldum korucubaşıydı. Onlarla görüştüm. Oradaki koruculuk sistemini sorguladım. 3000'e yakın korucudan beşi maaş almaya geliyordu. Korucubaşları altlarında son model jiplerle.

Nagehan Alçı: PKK itirafçısı Bilgiç'in size anlattıkları var

Hüseyin Oğuz: Tugay içerisinde iki astsubay şehitimiziz var.Eşlerini yalınayak helikoptere bindirdiler. PKK'lar şehit etti kaçtı denmesin diye 5 tane çobanı öldürdüler. Ben bunun üstüne gittim diye sürgün yiyorum. PKK itirafçısı Bilgiç Alay komutanının emri ile bunu yaptığını söyledi.
Bu çoban olayından sonra 25 tane genç dağa çıktı.

(Açık İstihbarat: Hüseyin Oğuz'un bu noktada laf kalabalığı yaparak Yüksekova çetesi ile ilgili esaslara girmediği Yüksekova çetesi vakasını bilenlerin gözünden kaçmıyor)

(Sözü Bedran Akdağ alıyor. JİTEM haber elemanı ve korucu olarak görev yapmış bir isim. Kitabındaki şeyler sorulduğunda, "kitabımda yazdığım için anlatmam doğru olmaz, çıkınca okursunuz" diyecek kadar da pazarlama yönünün güçlü olduğu anlaşılıyor. Ve kendi ifadesi ile "tehdit aldığı" Atilla Uğur ile arasında bir husumet var. Sabrederseniz, Gaffar Okan suikastinin onun üzerinden nasıl Atilla Uğur'a bağlandığını göreceksiniz)

Bedran Akdağ: Atilla Uğur'dan tehdit alıyorum. Atilla Uğur'un Bıçak timi hala devam etmiyor mu? Oy almak için Antalya'ya giden kimlerdi.?

(Açık İstihbarat: Bu arada Nagehan Alçı, bütün çabalarına rağmen, konunun dağılıp bir türlü Esat Canan'ın konuşulmamasından rahatsız. Üzerindeki baskı büyük olduğu için devreye giriyor)

Nagehan Alçı: Yüksekovalı işadamı Abdullah Canan olayına geçelim, olay dağıldı. Esat Canan'ın yeğeni. Kaçırılıyor, ölüsü bulunuyor. Kahraman Bilgiç itiraflarda bulunuyor.

Hüseyin Oğuz: Yılmaz Yılmaz astsubay bana abi sakin bu olayın üzerine gitme dedi. Mehmet Emin Yurdakul öldürdü, ama JİTEM'in üzerine atıyorlar dedi.

Abdullah Canan olayı devreye girince, oğlu Vahap ve Mehmet Canan geldi.

Mehmet Emin Yurdakul taburu ile gidip Abdullah Canan'ın köyüne gidip talan eder. Canan hak aramak için savcılığa şikayet eder. Yurdakul tehdit eder. Canan vizesini yaptırmak için Hakkari'ye giderken yolda alınır, 1 hafta sorguda kalır, işkencede öldürülür.

(Açık İstihbarat: Bütün bunlar konuşulurken, Beyaz TV ekrana hangi yazıyı yansıtır dersiniz?)

KJ: ABDULLAH CANAN'I MEHMET EMİN YURDAKUL ÖLDÜRDÜ; TSK CİNAYETİN ÜSTÜNÜ ÖRTTÜ

(Açık İstihbarat: Hiç bir konuğun TSK cinayeti kapadı diye bir ifadesi olmamasına rağmen, Beyaz TV KJ ekibinin bu provokatif başlığını nasıl yorumlamalı?)

Mehmet Emin Yurdakul emekli oldu. O yıllarda savcı tehdit edildi, savcılığı bıraktı

(Bu arada Esat Canan telefonla yayına bağlanıyor)

Esat Canan: PKK'ya finans sağlayan işadamları diye bir konu ortaya çıkmıştı. Muhtemelen buna istinaden Abdullah Canan alındı ve öldürüldü. Cesedi Yüksekova yolunda, aracı Hakkari-Ankara yolunda dereye indirilmiş şekilde bulunuyor.

O zamanlar Ankara'nın göbeğinde de yapılıyordu bunlar. Namık Erdoğanı Sağlık Bakanlığının önünden alındı, 3. gün cesedini Kırıkkale yolunda bulduk.

(Açık İstihbarat: Bu sözler üzerine Beyaz TV ekranına yansıyan KJ aynen şöyle:)

KJ: YILMAZ ERDOĞAN'IN AMCASINI DA JİTEM ÖLDÜRTTÜ

Ben bunları 1994'te Parlamento gündemine taşıdım. Cumhurbaşkanı Demirel'e çıktım. Demirel; "devlet suç işlemez" dedi.

(Açık İstihbarat: Ve Latif Şimşek kendisini Beyaz TV ekranlarına çıkararak karnını doyuran AKP'ye hizmet için hemen devreye giriyor)

Latif Şimşek: Peki sayın Canan ; Son 7- 8 yıldır bu tarz olaylar yaşanıyor mu?

(Açık İstihbarat: Bu kurnaz arkadaş, aklı sıra AKP iktidarı dönemi demeden AKP iktidarı dönemine işaret ediyor. Seyirciyi kendi zeka seviyesinde zanneden bir şark kurnazının AKP'ye hizmeti de bu kadar olur.)

Esat Canan: Yaşanmıyor ama başka türlü şeyler yaşanıyor. Biz 90'lı yıllara dönülmemesini umut ediyoruz.

Latif Şimşek: Devletin şiddet politikası diyorsunuz da, PKK'nın da şiddet politkası var. Devletin ne tür şiddet politikası olabilir ki?

(Açık İstihbarat: Bütün program boyunca AKP iktidarı öncesinde devletin şiddet politikaları örnekleri ile deşifre edilirken, keyifle izleyen Latif Şimşek; sözkonusu AKP dönemi olunca, "Devletin ne tür şiddet politikası olabilir ki" gibi bir rafadan yumurtayı AKP adına yumurtluyor.)

Nagehan Alçı: Yüksekova çetesi davasını tekrar gündeme getirmek, Ergenekon davasına dahil etmek için bir çabanız olabilir mi?

Esat Canan: Tabi çabamız olabilir. Ergenekon sanki sadece hükümete karşı darbe gerekçesi ile üzerine gidiliyor. Onun dışında geçmişle ilgili bir soruşturmayapılmıyor gibi. O nedenle uzak duruyoruz biz.

(Açık İstihbarat: Esat Canan'ın AKP'ye dokundurması üzerine AKP adına yumurtlama sırası Nagehan Alçı.O rezidans kiraları kolay ödenmiyor.)

Nagehan Alçı: Ama hükümet demeyelim. Bu yargı. Yargı ile hükümetin bağımsızlığından sözetmemiz lazım .

Latif Şimşek: Aytekin Özen'in bu C4'ü Uğur Mumcu'nun arabasının altına koyduğunu iddia etti Abdülkadir Aygan

(Açık İstihbarat: Latif Şimşek seyirciyi yine salak yerine koyup, Abdülkadir Aygan'ın sözlerini bilerek çarpıtıyor. Abdülkadir Aygan, Aytekin Özen'in C4'ü Uğur Mumcu'nun arabasının altına koyduğunu iddia etmedi. Aygan, Aytekin Özen'in Cem Ersever ile birlikte bir bavul dolusu C4'ü Ankara'ya götürdüğü ve Cem Ersever'in Uğur Mumcu hakkında ileri geri konuştuğunu iddia etti)

Esat Canan: Biz zaten onun için Meclis o döneme ilişkin işlenmiş bütün olaylara yönelik bir tahkikat komisyonu kurulsun istiyoruz

(Açık İstihbarat: Bu arada ekranın tepesindeki KJ'de bakın ne yazıyor: )

KJ: JİTEM - PKK İttifak ve İhaneti

Esat Canan: Hükümetin şemdinli olayının üzerine gidemedi

(Açık İstihbarat: Nagehan Alçı, Esat Canan'ın yine hükümetine dokundurmasına dayanamıyor ve araya giriyor)

Nagehan Alçı: Tabi o zaman dengeler farklıydı, o kadar kolay üzerine gidilemiyordu

(Açık İstihbarat: Bu arada ekranın altındaki KJ'yi okuyoruz: )

KJ: HÜSEYİN OĞUZ: UĞUR MUMCU'YU JİTEMCİ AYTEKİN ÖZEN ÖLDÜRDÜ

Hüseyin Oğuz: Esat Canan benim hayatımı kurtardı

Esat Canan: Biz olayı kamuoyuna malettik ki, Hüseyin Bey'e zarar gelmesin diye

Latif Şimşek: Bu arada Internet alemi çalkalanıyır. Uğur Mumcu'nun katili bulundu gibi kesin ifadeler var Internet aleminde. Internat alemi yıkılıyor. Abdülkadir Aygan'a ve size göre Uğur Mumcu'nun katili Aytekin Özen mi?

(Açık İstihbarat: Latif Şimşek'in şark kurnazlığını görüyor musunuz? Programında dakikalar boyunca kesin ifadelerle Uğur Mumcu'yu Aytekin Özen'in öldürdüğü ekranlara yansıtan Latif Şimşek, sanki bundan sorumlu değilmiş gibi, ağızlarından böyle bir laf çıkmayan Abdülkadir Aygan ve Bedran Akdağ'a bu sözleri yamıyor)

Hüseyin Oğuz: Yani, olay oraya geliyor. Çetin Agaşe çok büyük tanık. Çetin bu olayı , Cem Eserver C4 oayını çok kovaladı. Veli Küçük ve Ali Balkaner'den çok tehdit aldığını biliyorum.

Ben 97 yılında konuşurken Türkiye'deyde kimse konuşmuyordu

Nagehan Alçı: Konuşanların başına neler geliyor görüyoruz

(Açık İstihbarat: Programın en ironik anına şahit oldunuz. Kendisi hakkında yazanların Silivri'de olduğunu açıkca beyan eden bir Başbakanı demokrasi adına gözü kapalı savunarak yaşamını idame ettiren Nagehan Alçı, konuşulanların başına neler geldiğini görüyormuş!!!)

Hüseyin Oğuz: Uğur Mumcu Kürt dosyası diye bir kitap yazıyordu. Eşref Bitlis'in nasıl şartları varsa Güneydoğu orunu ile ilgili Uğur Mumcu ile görüştü. 13 kilo C4'ü Erserver ile Aytekin Özen Diyarbakır'dan Ankara'ya götürdü.

Aynı C4 Eşref Bitlis olayında da kullanıldı. Akşamdan C4 konuldu.

(Açık İstihbarat: Hüseyin Oğuz'un karşısında gazeteci olmadığı için aşağıdaki iki soruyu sormuyor?

1) Eşref Bitlis ile Uğur Mumcu Güneydoğu politikası ile benzer çizgilere sahipti. Eşref Bitlis'in ekibinden olduğu belirtilen Cem Ersever niye Uğur Mumcu'yu öldürsün?

2) Cem Ersever, JİTEM'i deşifre eden bir JİTEM'ciydi ve bu yüzden bizzat JİTEM tarafından öldürüldüğü bu güne kadar bu suikast hakkında en güçlü iddialar arasında. Uğur Mumcu'yu Cem Ersever/JİTEM öldürdü, Uğur Mumcu'Yu öldüren Cem Ersever'i JİTEM öldürdü; peki inek hangi dağa kaçtı?)

(Açık İstihbarat: Bu arada programın temel propaganda cümlesi olan "Uğur Mumcu katili JİTEM'ci Aytekin Özen" ifadesi Internet üzerinden çalı ateşi gibi yayıldıkça, şark kurnazı Latif Şimşek kendi programının propagandasını aşağıdaki şekilde dengelemeye çalışıyor)


Latif Şimşek: Bu çok ciddi bir itham sevgili Aytekin Özen. Vicdanları rahatlatmak adına Aytekin Özen bağlansın ve böyle bir şey yoktur desin.

(Açık İstihbarat: Saatlerdir Aytekin Özen'i ekranından "katil" ilan eden Latif Şimşek, bir den Aytekin Özen'e "sevgili" diye çağrılarda bulunup, vicdanlı adil gazeteci pozlarına bürünüyor)

Hüseyin Oğuz: Yüksekova çetesini ortaya çıkardığımda; emekli bir generalin oğlu ile Mahmut Yıldırım'ın uyuşturucu ticareti yaptığını ortaya çıkardım.

Hanefi Avcı o yıllarda Diyarbakır'da müdür. Daha sonra o da Ankara'ya geliyor.

(Açık İstihbarat : Tek bir muğlak cümle ile Hanefi Avcı'yı da resme dahil Hüseyin Oğuz'un bu konuda iyi eğitim aldığı ortada. Sırada Gaffar Okkan suikastini Atilla Uğur'a bağlayacak korucu Bedir Akdağ var)

Bedran Akdağ: Gaffar Okan suikaste kurban gitti. Atilla Uğur Diyarbakır istihbarat komutanlığına tayin edildim diyor "Ergenekon" ifadelerinde.

Hüseyin Oğuz: Yani orada. Biz Bedran ile gidip görevimiz olmadığı halde gidip araştırdık.

Bedran Akdağ: Hatta arkadaşlar dedi ki git Atilla Uğur ile görüş. Rıdvan Özen'i öldüren itirafçı o yıllarda Diyarbakır'a çekildi.

(Açık İstihbarat: Ve Latif Şimşek o müthiş zekası ile araya girip, topu Bedri Akdağ'a ortalıyor)

Latif Şimşek: Yani Gaffar Okkan suikastini o mu düzenledi diyorsunuz)

Bedran Akdağ: Yani ben onu anlıyorum

(Açık İstihbarat: Gördüğünüz üzere, Gaffar Okkan cinayeti de bir isme bağlanarak bir çırpıda çözüldü. Böyle araştırmacı gazeteciler ve araştırmacı itirafçı ve "sorgucularla" sırtımız yere gelmez.)

Nagehan Alçı: Yani bu JİTEM denen yapılanma terör meselesini çözmemek için ağlarını örmüş

(Açık İstihbarat: Nagehan Alçı bu tarihi tespiti yaparken ekrandaki KJ'de Bedran Akdağ'a ne yazıyor?)

KJ VE AKDAĞ: GAFFAR OKAN, HASAN ATİLLA UĞUR'UN TALİMATIYLA KATLEDİLDİ

([color=Beyaz TV MOSSAD'ı Akladı, JİTEM'i Harcadı]Açık İstihbarat:[/color] 12 kişilik özel bir tim tarafından katledilen Gaffar Okan'ın katilini de Beyaz TV'nin yaratıcı KJ ekibi sayesinde bulmuş oluyoruz.)

Latif Şimşek: Jitem eşittir TSK mantığı ile asla konuşmam, izin vermem. Her kurumun içinde çürük elmalar olabilir.

(Açık İstihbarat: Bunu diyen Latif Şimşek'in ekranında bir kaç dakika önce hangi KJ yer alıyordu hatırlayalım: )

KJ: ABDULLAH CANAN'I MEHMET EMİN YURDAKUL ÖLDÜRDÜ; TSK CİNAYETİN ÜSTÜNÜ ÖRTTÜ


Açık İstihbarat, 6 Eylül 2011
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Açık İstihbarat

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x