Elinize Yüzünüze Bulaştırdınız / Rifat SERDAROĞLU

Elinize Yüzünüze Bulaştırdınız / Rifat SERDAROĞLU

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Eki 11, 2017 14:17

Elinize Yüzünüze Bulaştırdınız

Cumhuriyete düşmansınız! Cumhuriyeti kuranlara düşmansınız! Biat kültürü istediğiniz için demokrasiye düşmansınız! Çağdaşlığa, bilime, eğitimli Türk Bürokrasisine düşmansınız! Harun olacağız diye gelip Karun olduğunuz için, helal kazanca düşmansınız!

Türkiye’nin dünya tarafından itibar gören bilim adamları ile hiç konuşmadınız! Saray sofrasına Cübbeli Hoca-Fesli Şarlatan gibi zavallıları davet ettiniz! Kibre, şatafata, gösterişe kapılıp, geçmişinizi unuttunuz! Ne oldum delisi gibi oldunuz!

Herkesle kavga ettiniz, suçu başkalarının üzerine attınız! Avrupa Birliği ülkelerinde bir tane dost bırakmadınız! 15 gün önce ABD ile “Hiç olmadığımız kadar yakınız” dediniz! Ne kadar yakın olduğunuzu, Kürt Devletinin kurulmasında ve vize uygulamasında gördük!

Aynı menzile sahip olduğunuz FETÖ’nü siz yarattınız! Çözüm Süreci diye, PKK’nın bitini siz kanlandırdınız! IŞİD’in Türkiye’yi askerlik şubesi olarak kullanmasına izin verdiniz! Tarikatların, Bakanlıkları paylaşmasına sebep oldunuz! İç barışı ciddi tehlikeye attınız!

Ekonomiyi perişan ettiniz. Sürekli yalan söylediniz! Türk Milletini boğazına kadar borçlandırdınız! Haraç ve haram parayla medya grubu satın aldınız! Üç-beş yandaş müteahhidi zengin etmek için, sırtımıza 25-30 yıllık borçlar yüklediniz!

Elinize yüzünüze bulaştırdınız! Esad kardeşimdir, gidin Suriye ile iş yapın dediniz, servetlerimizi Suriye’ye gömdük! Nato’nun Libya’da ne işi var izin vermeyiz dediniz, Libya’da iş yapan herkes battı! Mısır’da-Irak’ta sizin hatalarınızdan dolayı iş adamları milyarlarca lira batırdılar!

Tüm bunlar sizin iş bilmezliğinizden, cehaletinizden, kötü niyetli oluşunuzdan, kendinizi Türk Milletinin bir ferdi saymadığınızdan, yabancılarla pis işlere bulaşmanızdan oldu. Israr ederseniz, başımıza daha büyük belalar saracaksınız.

Biliyorum dinlemeyeceksiniz! Çünkü daha önceleri de dinlemediniz! Her seferinde yanılan, çuvallayan siz oldunuz ama acıları çeken hep Türk Milleti oldu! Sadece son beceriksizliğiniz yüzünden Türk Milleti bir haftada yüzde on fakirleşti! “Çözüm Süreci” ihanet sürecidir” dedik, siz TOBB Başkanını “Akil Adam” yaptınız. “BOP Eşbaşkanlığını bırak” dedik, siz ABD Askerleri için dua ettiniz. “Suriye’ye bulaşmayın” dedik, siz Türkiye’nin güney sınırını IŞİD koridoru yaptınız. “Barzani haindir PKK işbirlikçisidir” dedik, siz katili “Onur Konuğu” yaptınız! “FETÖ Türkiye’nin düşmanı CIA uşağıdır” dedik, sen örgütü devlete soktun… “Hırsızları soyguncuları, mahkemeden kaçırma teslim et” dedik, siz uçağınıza aldınız! Anlayın artık! Elinize yüzünüze bulaştırdınız! Daha fazla zarar vermeden çekip gidin! Bırakın da Türk Milleti yaralarını onarsın…

Not;
Herkes Türk-ABD ilişkileri neden bozuldu, diye soruyor! 4 Temmuz’da Türk Askerini kafasına çuval geçirdiler, AKP “ne notası, müzik notası mı” dedi. ABD; PKK-PYD-YPG’ye 3000 Tır silah verdi, AKP “ABD ile hiç olmadığı kadar yakınız” dedi. Şimdi Türkiye’ye “terör devleti” muamelesi yapıyorlar, nota versek yeter mi, yetmez! İbrahim Kalın gitsin Trump’a bağlama çalsın, türkü söylesin! Belki ortam yumuşar. Aynen Erbil’deki sıra gecesinde çaldığı gibi…

Sağlık ve başarı dileklerimle.

Rifat SERDAROĞLU, 11 Ekim 2017
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Re: Elinize Yüzünüze Bulaştırdınız / Rifat SERDAROĞLU

İletigönderen Gönül Pınar Atacı » Çrş Eki 11, 2017 14:21

Yurdu ve ulusu yok etmeyi planlamış ve programlamış olan bütün açık ve gizli ihanetin ve melanetin, cehaletin ve sefaletin, vahşetin ve dehşetin tüm öznelerini ve ögelerini teşhir ve tel’in eden MUHTEŞEM ve MÜKEMMEL bir analiz ve sentez. Sadece bir sonuç cümlesini tamlamak ve tamamlamak için iznini ve müsadesini rica ederek çok değerli ve sevgili SERDAROĞLU’ na en candan tebrikler, teşekkürler, sevgiler sunuyor ve yeni başarılar diliyorum :
Bunlar, DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN kendiliğinden ÇEKİP GİDECEK tipler değildir.
Bunları BU TOPRAKLARDAN def etmeyi en acil görev sayan tek ve birleşik bir vatan cephesi gerekir.
Kullanıcı küçük betizi
Gönül Pınar Atacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1285
Kayıt: Sal Ara 01, 2015 9:02


Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x