Demokrat Parti, Anavatan ve Doğruyol partileri birleşimi, biri Özal diğeri Çiller siyaseti, yani biri terörü silahlı güç haline getiren siyaset, diğeri ise bu silahlı güce halk desteği sağlayan siyasetin adı ve birleştiler ve oldu DEMOKRAT PARTİ..
Birleştiler ve bir Genel Başkan seçtiler, Namık Kemal Zeybek, bizim bildiğimiz bir ülkücü yani MHP’li idi ama şimdi sanırız eski ülkücü oldu, hani şu son günlerin modası olan eski ülkücü…
Ama bizim bildiğimize göre ÜLKÜCÜ’NÜN ESKİSİ OLMAZ, ama şimdi oldu, yaptılar, bu AKP siyaseti referandum öncesi bunu da çıkardı, bir takım kişiler ekrana getirildi ve MHP aleyhine propaganda yaptırıldı ve yapanlara da eski ülkücü dendi, yazık, ülkücünün eskisi olmaz…
Eski ülkücü olmaz, ülkü bir idealdir, kendine eskici diyenler bizden değildir…
Hatırlarsınız, Demokrat Parti’ye ÇİLLER düşünülüyordu ve “Başbakan’ın onayı olmadan Çiller gelemez” deniliyordu, ama şimdi Namık Kemal Zeybek geldi, öyleyse Namık Kemal Zeybek Başbakan’dan icazet aldı, bu işin anlamı işte bu bizce, peki ama neden?
AMAÇ: MHP’nin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin oylarını bölmek ve bu şekilde yüzde 10 seçim barajı altına çekmeye çalışmak, bu açık ve nettir…
Öte yanda, Muhsin Yazıcıoğlu’nu trajik bir kaza sonucu kaybettik, (BBP) Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı, Alperenler ve yeni bir genel başkan seçtik, 12 Eylül referandumuna gittik ve bu yeni genel başkanımız referandumda “EVET” dedi, yani AKP’ye “EVET” diyen yine bir ülkücü ile karşı karşıya kaldık…
Bizim bildiğimiz ülkücü, Türk kimliğini yerden yere vuran, Türk Milleti kimliğini Anayasa’dan çıkarmaya çalışan, ben Türk’üm dahi demekten kaçınan bir AKP siyasetine EVET demez, ama rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’ndan sonraki genel başkan, ülkücü genel başkan EVET dedi, bilmem ki ALPERENLER de EVET dedi mi, sanmıyorum…
Peki ama neden?
AMAÇ: MHP, Milliyetçi Hareket Partisi’nin oylarını bölmek, bu şekilde yüzde 10 seçim barajı altına çekmeye çalışmak ve TBMM’ne girmesini engellemek…
Allah korusun, MHP seçim barajına takılırsa eğer, Anayasa’yı tek başına değiştirecek bir çoğunlukla AKP Meclis’e girecek!
Eğer ki bu senaryo tutarsa, Anayasa değiştirilecek ve binlerce yıllık Türk kimliği, Türk Milleti, Türk vatanı, Türk Bayrağı kutsal kavramlar rafa kaldırılacakmış, çok kimlikli ama aslında kimliksiz, çok dilli ama aslında dilsiz, çok dinli ama aslında dinsiz, çok topraklı ama aslında kaynağı olmayan vatansız bir topluma dönüştürülecekmişiz, bunun adı da İLERİ DEMOKRASİ imiş…
AKP ve ardındaki ABD, AKP ve ardındaki AB, AKP ve ardındaki İsrail MHP’yi bu ileri demokrasi önünde bir engel görüyormuş, hesap bu, kitapları bu…
Ne yapacaklarını şaşırdılar, GÜÇLÜ MHP’yi parçalayabilmek için ne yapacaklarını şaşırdılar, şimdi yeni bir parti daha kurdular, adı Milliyetçi Muhafazakâr Parti imiş, reklamlarda görüyoruz ve kim olduğunu dahi bilmiyoruz, olsun, kimsenin gücü buna yetmez, ülkücü olmak bir idealdir, parayla satılmaz, satın da alınmaz, ülkücülük yürektedir…
Ne yapacaklarını gerçekten şaşırdılar, Başbakan ikide birde milliyetçilere çatıyor sanki milliyetçilik nedir biliyormuş gibi, korkuyorlar Güçlü MHP’den, onca telaş bundan…
Şimdi de kasetler çıktı, insanlarımız izleniyor, tuzak kuruluyor, tuzağa çekiliyor ve bu ahlaksızlık üzerinden siyaset yapılıyor, MHP karşıtı bakalım daha ne oyunlar oynanacak, olsun yine de yetmez, Atatürk milliyetçiliğini yok etmeye kimsenin gücü yetmez…
Alperenler AKP siyasetine, ne olursa olsun, artık destek vermez, inandığımız budur…
Kemal Derviş’i hatırlıyor musunuz, ABD’den geldi CHP’yi paramparça etti ve gitti…
CHP şimdi Kılıçdaroğlu ile toparlandı ve halk desteği artıyor, güçlü CHP…
Şimdi bunun yanına bir de GÜÇLÜ MHP’yi koyun, bu ne demektir biliyor musunuz, AKP’nin elinden iktidarı almak demektir, AKP’nin elinden devlet gücünü almak demektir, bu nedenle GÜÇLÜ MHP önemlidir…
Anadolu vicdanı Demokrat Parti’yi silmiştir, 22 Temmuz’da birleşmeyerek iktidarı AKP’ye veren Demokrat Parti’yi vicdanında mahkûm etmiştir, göreceksiniz Anadolu Demokrat Parti’ye oy vermeyecek, değil barajı aşmak, yanına bile yaklaşamayacaktır, çünkü Anadolu 22 Temmuz seçimlerinde aldatıldığını düşünmektedir, hem Mumcu-Ağar ikilisinden hem de Yaşar Büyükanıt teklisinden…
MHP üzerinde oynanan oyunlar bir tuzaktır, bu tuzağa düşmeyiniz…
MHP’de birliği sağlamak zorundayız, ülkemiz ve çocuklarımızın geleceği için…
Ey Milliyetçiler!
Ey Muhafazakârlar!
Ey Alperenler!
Ey Ülkücüler!
Ey Türk Milleti, bugün söz konusu olan vatandır ve vatan tehlikededir!
GÜÇLÜ MHP, ÇIKIŞ YOLUMUZ OLACAKTIR…
Gün; Milliyetçi Hareket Partisi’nde oyları birleştirmek ve sandıkta birleşmek zamanıdır.
MHP’ye mi kızıyorsunuz, olsun, o zaman CHP’ye oy verin…
CHP’ye mi kızıyorsunuz, o da olsun, yüreğiniz rahat olsun ve MHP’ye oy verin, ama mutlaka oy verin, AKP siyasetini iktidardan almanın tek demokratik çıkış yolu budur…
Her ikisine de kızıyorum, bu yüzden AKP’ye oy vereceğim derseniz, işte bu olmaz, bu mertlik olmaz, vatan tehlikede diyerek adım adım Anadolu’yu gezen bizler için bu doğruluk olmaz…
Vatanın, AKP siyaseti yüzünden, tehlikeye düştüğü göre göre hala ona oy vermek delikanlılığa da sığmaz, o zaman çıkın yiğitçe BEN AKP’YE OY VERECEĞİM deyin, deyin ki, yarın Anadolu’da bir ateş yanarsa, çocuklarımız da bilsin bu ateşe benzin dökenleri, biz soramazsak dahi Türk tarihi bilsin kime hesap soracağını…
Bu mesele artık bir siyasi parti meselesi olmaktan çıkmış ve bir vatan meselesi haline gelmiştir, vatan olmaz ise din de olmaz, iman da, bayrak da olmaz, namus da!
Bunu aklınızdan hiç çıkarmayın…
Erdal SARIZEYBEK, 14 Mayıs 2011