1. Bolum yorumlari

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Panzehir » Cum Nis 20, 2007 23:47

Çetin Taş, Nefise olayına katılmamak elde değil. :) Hatta, yani bence, KV Pusudan önceki dizinin bile reytingi artmış... Kimse kaçırmak istemedi tabi ilk bölümü, haliyle Pusudan önceki dizinin reytinglerinde de bir oynama olmuştur elbet. Ama şu bir gerçek, izleyenlerin çoğu, dizide şiddet, vurdu-kırdı, astı-kesti-döktü-düştü, racon - macon olduğu için izliyor. Bu konuda sana tamamen katılmıyorum. Bilinçli izleyici sayısı kesinlikle az, ki dizinin bundan önce engellenmesinin sebebi de; diziyi yanlış lanse eden, yani, vurdulu-kırdılı sahneleri orda burda anlatan kişiler...

Bence ilk bölüm daha iyi olabilirdi, ne bileyim işte... Ama döndü ya tekrardan sahalara, o da yeter... Güllünün dediği gibi, muhteşem üçlü yine sahalarda... :) [ Memati - Abdülhey - Güllü ]...

Ama benim adamıma az yer verdiler, daha fazla ekranda görmek istiyorum onu. 8)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Ram » Cmt Nis 21, 2007 0:09

aslında bi durum daha var karahanlı zamanında bunlar nerdeydi

Senaryoyaya göre şu çıkarılabilir:

Türkiye'yi yöneten üç yüz küsür ailenin, en önemlilileri, en tepedekileri. Ancak bu durumda, bizim Polat'ın baron olduktan sonra, bunlara nüfûz etmiş olması gerek. Ve elindeki önemli dosyalarda, bunların don lastiğinin markasına kadar bilmesi gerek. Aksi takdirde, içine etmiş olurlar.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen seanpaulfb » Cmt Nis 21, 2007 0:28

Ram yazdı:
aslında bi durum daha var karahanlı zamanında bunlar nerdeydi

Senaryoyaya göre şu çıkarılabilir:

Türkiye'yi yöneten üç yüz küsür ailenin, en önemlilileri, en tepedekileri. Ancak bu durumda, bizim Polat'ın baron olduktan sonra, bunlara nüfûz etmiş olması gerek. Ve elindeki önemli dosyalarda, bunların don lastiğinin markasına kadar bilmesi gerek. Aksi takdirde, içine etmiş olurlar.

ewet haklısın şimdi hatırladım KILIÇ brifingi...
BY SOLETMEZ
Kullanıcı küçük betizi
seanpaulfb
Üye
Üye

İletiler: 48

İletigönderen Simruu » Cmt Nis 21, 2007 13:40

Ya bence süper ötesiydi ble derim yani nurdinin dediği gibi kv terörn ilk blmnden katkat güzeldi bencee :) özellikle mematiyle gazeticiye bide tabekee erhana çok güldümm :kikirik: Polatın ahuyla knuşmaları zaten süperdii heel o dalga geçer gbi konuşması yokmu :mrgreen: :mrgreen: Çağrı Torosada çok kanım kaynamştı keşke 2 3 blmde hayatta olsaydı =)=) :mrgreen:
Resim
Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi!
Kullanıcı küçük betizi
Simruu
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen Panzehir » Cmt Nis 21, 2007 15:34

Simruu, iyiki fazla kanın kaynamamış, sen Çağrı Toros'u başrole de çıkartırdın o zaman... :)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Simruu » Pzr Nis 22, 2007 12:19

Panzehir, yok ya okadarını yapmazdım heralde ama Polat'ında sağ kolu heç fena olmazdddı :mrgreen:
Resim
Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi!
Kullanıcı küçük betizi
Simruu
Üye
Üye

İletiler: 4

Önceki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x