1. Bolum yorumlari

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

1. Bolum yorumlari

İletigönderen erdhm » Sal Nis 17, 2007 23:54

Kurtlar Vadisi Pusu, işadamı Çağrı Toros’a yapılan suikastla başlıyor. Olayı bir terör örgütü üstlenmiş ve eylemin tetikçileri yakalanmıştır. Ancak Polat Alemdar, suikastın arkasında açıklananlardan başka nedenler ve güçler olduğuna inanmaktadır. Öncekiler gibi bu davanın da gerçek failler bulunmadan kapanmamasını ister. Artık faili meçhuller, sebep ve sonuçlarıyla, çağın en önemli silahı olan “para” üzerinden takip edilecektir. Adım adım delillere ulaşmaya başlayan Polat, Toros Ailesi’yle doğrudan temas kurmaya çalışır. Benzer eylemlerde uygulanan stratejilerin tekrarlanacağı beklenirken, kötü bir sürprizle karşılaşılır. Polat’ın ekibi “Pusu”ya düşürülmüştür…
Kullanıcı küçük betizi
erdhm
Üye
Üye

İletiler: 47

İletigönderen Hasta » Prş Nis 19, 2007 22:35

Şu an'a kadar izlediğim kadarında,en fazla,Polat-Ahu dialogundan zevk aldım,gerçekten çok zekice ve keyifliydi... :lol: ''Terör''den daha fazla hoşuma gitti,''Pusu''açıkçası...Oyuncu kadrosu da gerçekten rollerinin hakkını verecek gibi... :wink: Valla,ne yalan söyleyeyim,kaygılıydım ama bu kaygım tamamen ortadan kalktı.Hoş geldin Vadi... :D
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen ALEMDARR » Prş Nis 19, 2007 23:29

vericek hakkını fazlasıyla vericek ilk bolum mukemmel bence
EN BUYUK KURTLARVADİSİ
Kullanıcı küçük betizi
ALEMDARR
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen alp » Prş Nis 19, 2007 23:30

ilk bölüm güzeldi ama bir sağır odaya bir kv ye bakmaktan tam bir şey anlamadım
indirip bir daha izleyecem
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye

İletiler: 335

İletigönderen erdhm » Prş Nis 19, 2007 23:31

yok böyle bir dizi bence eskisindende daha güzel olacak iyiki terör olmamış konu bence bu daha güzel müthiş olmuş walla dizi
Kullanıcı küçük betizi
erdhm
Üye
Üye

İletiler: 47

İletigönderen seanpaulfb » Prş Nis 19, 2007 23:34

ben can gürzapı begendim şu davut tataroğlunu adamda gercekten tam bi baron tipi var...aslında bi durum daha var karahanlı zamanında bunlar nerdeydi...bana bikaç saçmalık var gibi geldi yani açıkçası...tuncay var abidin yok ona üzüldüm :(
kadın oyuncuların hiç birini begenmedim..ama erkek oyuncular özellikle yaslı kurtlar bence cok karizmatiklerdi..
BY SOLETMEZ
Kullanıcı küçük betizi
seanpaulfb
Üye
Üye

İletiler: 48

İletigönderen Mur-siN » Prş Nis 19, 2007 23:37

ilk bölüm olarak güzeldi.oyuncuların zaten bahsini bile etmem :) genel olarak iyiydi.sonraki bölümlerin daha güzel olacağına inanıyorum.hikayenin girişini yaptık gelişmeleri göreceğiz :wink:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Mur-siN
Üye
Üye

İletiler: 284

İletigönderen Hasta » Prş Nis 19, 2007 23:37

Hüseyin Avni Danyal,galiba dizinin en psikopat tipi olacak.Cuk oturmuş valla...Bayıldım.Adam çok iyi.Testere'yi aratmayacak,sanırım.Menderes'ten nereye... :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Panzehir » Cum Nis 20, 2007 0:09

Oyunculara bu dizide alışmamız uzun sürmez umarım. İlk bölüm beklentilerimi tam olarak karşılayamadı ama idare ederdi.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen checker854 » Cum Nis 20, 2007 7:20

ilk bölüm olmasina ragmen, bence cok güzeldi, konusuda cok iyi ve terör den de vazgecmis degiller zaten ama yine büyük bir kesim cok rahatsiz olacak bu diziden, bu kesin
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen g_bilgi » Cum Nis 20, 2007 8:02

ben de özellikle çekim kalitelerine baktım yabancı filmleri aratmıyor yani harika olmuş
Kullanıcı küçük betizi
g_bilgi
Üye
Üye

İletiler: 45

İletigönderen Batuhan Önder » Cum Nis 20, 2007 8:29

Gerçekten kadro kaliteleşince izlemek bana daha bir zevk verdi. Çekimde çok güzeldi. Tebrikler bütün yapımcılara oyunculara...
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye

İletiler: 213

İletigönderen Ayberk » Cum Nis 20, 2007 19:18

erdhm, çok süper bir bölmdü.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Çetin Taş » Cum Nis 20, 2007 20:07

Öncelikle KV herşeye rağmen diğer filmlerden çok farklı bir film olduğunu ilk bölümünde ispatladı.Bir konusu var.Öyle eften,püften değil,tamamiyle gerçek olaylara dayanan bir konusu var.Faili meçhul cinayetler.
İkincisi oyuncuları birbirlerini çok iyi tanıyor ve rol yaparken rol yaptıklarına inanmak zor.Kimse kusura bakmasın,içinizde Sağır Oda severler olduğunu biliyorum ve benim de en azından 4-5 bölüm Sağır Oda'yı ilgiyle izlemeye çalıştığımı itiraf ediyorum.Ama Sağır Oda'da ki karakterlerin diyaloglarına,birbirlerine bakışlarına bakın;bir de Memati,Abdülhey,Polat,Güllü Erhan ve hatta Pürmüz'ün birbirleriyle diyaloglarına, jestlerine, mimiklerine, bakışlarına bakın.
Üçüncüsü KV'nin ekrandaki ışık,renk ayarları son derece mükemmel.Hani bir dönem Türk filmleri ile yabancı filmler arasındaki fark daha ilk sahnede ekrana bakınca anlaşılırdı ya(ışık ve renk ayarlarımız çok kötü olurdu).KV'de bu ayarlar çok uyumlu.
Dördüncüsü film müzikleri konu ile,azalan ve artan tempo ile son derece uyumlu.
Üçücü ve dördüncü özellikler sanırım büyük oranda yönetmen ve ses yönetmeninin uyumu ve büyük başarısı.
Sonuç olarak KV yine bizleri ekran başına kilitleyecek.Beni eşimle Perşembe akşamları benden habersiz yaptığı programlar için kavga ettirecek.
Dünkü bölümde dikkatimi çeken nokta bana göre gerçekten de filmin laytlaştığı ama bunun izlenme oranlarına olumsuz etkisi olacağını kesinlikle düşünmüyorum çünkü KV'nin şiddet sahneleri yüzünden izlendiği,reyting aldığı iddialarına baştan beri karşıyım.
Hepimize iyi seyirler arkadaşlar.

Not:Nefise Karatay ne kadar çirkinleşmiş yahu-Allah'ın gücüne gitmesin-.Birkaç sene önce neydi,şimdi ne olmuş?Hep M.Ali Erbil yüzünden! :twisted: :twisted: :twisted:
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Hasta » Cum Nis 20, 2007 21:20

Çetin Taş, :mrgreen: evet Nefise gerçekten biraz çökmüş ama oyunculuğunu beğendim ben...Yorumlarına da katılıyorum ama light olduğuna değil. :wink: 2 esaslı ölüm ve 2-3 sıkı tehdit varken,pek de light denemez...Ama tabii ki,dizi,şiddet yüzünden değil,bütünlüklü ve samimi olduğu için izleniyor. :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x