Öncelikle KV herşeye rağmen diğer filmlerden çok farklı bir film olduğunu ilk bölümünde ispatladı.Bir konusu var.Öyle eften,püften değil,tamamiyle gerçek olaylara dayanan bir konusu var.Faili meçhul cinayetler.
İkincisi oyuncuları birbirlerini çok iyi tanıyor ve rol yaparken rol yaptıklarına inanmak zor.Kimse kusura bakmasın,içinizde Sağır Oda severler olduğunu biliyorum ve benim de en azından 4-5 bölüm Sağır Oda'yı ilgiyle izlemeye çalıştığımı itiraf ediyorum.Ama Sağır Oda'da ki karakterlerin diyaloglarına,birbirlerine bakışlarına bakın;bir de Memati,Abdülhey,Polat,Güllü Erhan ve hatta Pürmüz'ün birbirleriyle diyaloglarına, jestlerine, mimiklerine, bakışlarına bakın.
Üçüncüsü KV'nin ekrandaki ışık,renk ayarları son derece mükemmel.Hani bir dönem Türk filmleri ile yabancı filmler arasındaki fark daha ilk sahnede ekrana bakınca anlaşılırdı ya(ışık ve renk ayarlarımız çok kötü olurdu).KV'de bu ayarlar çok uyumlu.
Dördüncüsü film müzikleri konu ile,azalan ve artan tempo ile son derece uyumlu.
Üçücü ve dördüncü özellikler sanırım büyük oranda yönetmen ve ses yönetmeninin uyumu ve büyük başarısı.
Sonuç olarak KV yine bizleri ekran başına kilitleyecek.Beni eşimle Perşembe akşamları benden habersiz yaptığı programlar için kavga ettirecek.
Dünkü bölümde dikkatimi çeken nokta bana göre gerçekten de filmin laytlaştığı ama bunun izlenme oranlarına olumsuz etkisi olacağını kesinlikle düşünmüyorum çünkü KV'nin şiddet sahneleri yüzünden izlendiği,reyting aldığı iddialarına baştan beri karşıyım.
Hepimize iyi seyirler arkadaşlar.
Not:Nefise Karatay ne kadar çirkinleşmiş yahu-Allah'ın gücüne gitmesin-.Birkaç sene önce neydi,şimdi ne olmuş?Hep M.Ali Erbil yüzünden!

Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.