okudugunu anlamaktan aciz yaratik ...
nerede yaziyor benim gelinlikle dolasmasaydi ..dedigim ..
nerden cikardin benim said-i nursiyi destekledigimi ?
hasta misin sen?
kabahat bende sana niye soruyorum? cekil git basimdan ... ne istersen yaz Allahin delisi ile ugrasacak degilim ..
Allah sifani versin ...
Kardesim, belli ki bir fikir ayriligimiz var, olabilir, senin gibi dusunmeyen insanlara su yazdiklarina bakip utanmiyor musun? Sana ait sifatlari niye yazip duruyorsun? Said-i Nursi'lerin yobaz'larin bu ulkeye verdigi zararlari reddetmek onlari dolayli olarak desteklemektir!
Ne demek istedigimi senin icin degil ama dusuncelerden nasibi olan arkadaslar icin tekrar kisaca ozetliyeyim;
Arkadaslar, ahlaksizlik Turkiye'de dini kendi cikarlari icin somurebilen insanlar arasinda yaygindir, bu insanlar din ve ahlakla uzaktan yakindan alakalari olmadigi icin dini ve dinin kutsal saydigi seyleri retoriklerinde on plana cikarmaktadirlar, dini kullanmak bu gibileri icin aslinda kendi ahlaksiz fitratlarini gizlemek ve hem insanlari hem de kendilerini kandirmak icin bir siginaktir.
Bu gibi insanlarla, yani yobazlarla daha once tartismaya girmisseniz gozlemlemissinizdir; bunlarin agzindan kufur eksik olmaz, normal bir insanin soyleyemeyecegi, agzina alamayacagi, soylerlerse yuzlerini kizartacak olan kufurleri bunlar rahatlikla dile getirirler,
Bu gibi insanlari ozellikle "Yeni Safak, Vakit vb gazetelerde kose yazari ve tartisma ortamlarinda basi acik kadinlarin (affiniza siginiyorum) esleri tarafindan pazarlanan fahiseler olduklarini vesaire.. yazarken, soylerken bulursunuz.
Oysa Islam dininin ozunu az cok bilen o dine inanmayanlar bile bilirler ki; "Muslumanlar konusmalarinda agizlarini bozmazlar, cirkin laflari, kufurleri rahatlikla ifade edemezler, cunku namaz basta olmak uzere butun ibadetler temiz bir bedenin yaninda TEMIZ BIR RUH'u da gerektirmektedir
Dinin Kur'an-i Kerim yerine baska sacma sapan kitaplardan ogrenilmesi sonucu halkimizin bu gibi kaynaklardan dini bilgiler edinen bolumu kimi zaman; "Kadin sacinin en tahrik edici obje" olduguna inandirilmaktadir, BU ONLARIN INANDIRILDIGI DIN DISI SACMALIKLARDAN SADECE BIR TANESIDIR!
Olayin psikolojisini irdelemeye calisan yazilarimda benim de anlatmak istedigim sudur ki; Bir insan "Kadin sacinin cinsel obje olduguna inandirilmissa" Kadin saci gorunce de "ogretilmis bir davranis olarak" cinsel istek duymasi gibi bir anomali ile karsilasiriz.
Ve olayin bu temelini gormek istemeyenler de bu satirlarin yazarinin dusuncelerine katilmadiklarini belirtmek yerine hakaret ederlerse hicbir yere varamayiz.