'AB'ye rezil olduk' tepkisi

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Pınar » Prş Nis 17, 2008 14:13

Penguen, İtalyan sanatçı Bacca'ya tecavüz olayını kapağına böyle taşıdı:

Resim

Haftalık Mizah dergisi Penguen, İtalyan Sanatçı Pippa Bacca'ya tecavüz olayını kapağına taşıdı.

Katilin televizyonda haberleri izlerken "AB'ye rezil olduk, hangi şerefsiz yaptı acaba?" sözlerine ve sonrasında kamuoyunun "Utanıyoruz" tavrına işte böyle tepki verildi:

Resim

KAYNAK
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Ram » Prş Nis 17, 2008 14:15

Doğruya doğru...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen gokdeniz » Prş Nis 17, 2008 15:30

:shock:

normal sartlarda mizahi yapilacak bir konu mudur bu?

asil onemli olan onun bir batili olmasi degildir ...batida herkesin duyarsiz kaldigi bir konuya FILISTIN' E dikkat cekmek icin yola cikmistir .tipik batilinin otesinde bir insan duyarliligi ile davranmistir ,, ne yazik ,muslumanlar icin ciktigi yol musluman bir toprakta sona ermistir ..

huzur icinde yatsin
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletiler: 202

İletigönderen Ram » Prş Nis 17, 2008 15:44

gokdeniz, Filistin için yola çıkmasından öte, tecavüz edilen de, ölen de bir insan. Lâkin öyle bir raddeye geldi ki memleket, en ufak mevzuda, en ilgisiz olayda, ülkesine tecavüz etmek için sıraya girenler kuyruk oluşturuyor...

Yahu cenaze evine gidip sormuşlar, ölen kızın annesine... Kadın: "Türkler iyi insandır, böyle pislikler her yerde çıkabilir" gibi bir şeyler diyor. Bunlar utanmadan, "kadın böyle dedi ya, daha da utanmamız gerekiyor, rezil olduk" noktasına getiriyor. Yani Gökdeniz, sen-ben potansiyel tecavüzcü-sapık-katil-cani-hırsız-şerefsiz oluyoruz.

Penguen mükemmel çizmiş.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen İlteriş » Prş Nis 17, 2008 16:18

Arkadaslar bu olay Turkluge en buyuk hakaretlerden biridir. Yurtdisinda okuyorum, bu olayi butun Italya konusuyormus, Italyan bir sinif arkadasimla aramiza kara kedi girdi bu olaydan sonra. Kim bilir icinden neler dusunuyor.

Kadinin sacini bile cinsel obje olarak goren bu zihniyetten, butun KILLI MAHLUKAT'i saklamak lazim! Cok sinirlendim bu olaya cok!

Ote yandan bu kadinin guvenligini saglamayanlar da buolayin sorumlularindandir. Yazik. Sen butun dunyayi dolas, gel Turkiye'de tecavuze ugra! Hayret birsey ya!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Pınar » Prş Nis 17, 2008 16:47

Ve belirtmeliyim ki o tecavüz eden adam Bacca'nın barış yürüyüşünde olduğunu bilmiyordu. Sıradan saf bir turist sandı.

Bu durumda RAM'ın da dediği gibi BACCA'yı herşeyden önce bir insan olarak değerlendirmek lazım.

Hayvanın biri gelinlikli bir kıza tecavüz etmiş, öldürmüş ve çırılçıplak gömmüş. Barışa yürüdüğünü bilseydi bacım mı derdi o da tartışılır.
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Çetin Taş » Prş Nis 17, 2008 17:48

Bu konunun da burada tartışılmasına memnun oldum.Bu konu yüzünden son 4-5 gün içinde o kadar çok kişiyle tartıştım ki!!!Bir insanın ölmesi zaten yeterince üzücü.Ve bu insanın bu şekilde ölmesi-öldürülmesi iyice rezil bir durum.Ama bunların hepsinden daha rezil olanı da bizim anlı şanlı gazetelerimizin ve anlı şanlı tv programcılarımızın ''MİLLETÇE UTANIYORUZ'' veya ''AFFEDİN BİZİ'' şeklindeki bütün bir ulus adına suçu üstlenen konuşmaları,yazıları,manşetleri.Bütün bir ulusa TECAVÜZCÜ muamelesi yapıyorlar.Bu durum tecavüz sonucu hayatını kaybeden zavallının durumundan daha da iğrençtir.
Bakın,özellikle genç arkadaşlar!Bu ülkenin vatandaşları ve dolayısıyla bu milletin fertleri yüce bir milletin fertleri olduğundan bir an bile şüpheye düşmemelidirler.Avrupalı mağaralarda yatıp kalkarken pekçok ağzı yırtık sözde tarihçinin söylediğinin aksine bizim atalarımız Sibirya'dan Orta Asya'ya kadar olan bölgede şehirler kuruyorlardı.Anadolu'da tarihin en büyük medeniyetlerini kuruyorlardı(bizler sadece Orta Asya'dan gelmiyoruz,bizler aynı zamanda bu topraklardaki Friglerin,Sümerlerin,Hititlerin,Urartuluların ve daha nicelerinin soylarından da geliyoruz).Halen daha o anlı şanlı Avrupalılar g.tlerini bile temizlemezken,bok kokusunu 1 ton parfüm ve deodorantla gidermeye çalışırken deodorant ve parfüm tüketimi haliyle onlardan kat be kat düşük olan bizim milletimiz taaa İslam öncesi dönemlerden beri tuvalet kültürüne sahipti.O batılı dallamalar yıkanmanın,temizliğin,hijyenin ne olduğunu bilmezken ve sıtmadan,vebadan kırılırken bizim atalarımız türlü hamamlarda temizleniyor ve bulaşıcı hastalık riskini azaltıyorlardı.
Dünyanın her yerinde şerefsiz var,sapık var.Ve dünyanın her yerinde başka milletlerden kadınlara tecavüz edilip öldürülüyor.Fakat dünyanın hiçbir yerinde Türkiye'de olduğu gibi gazeteler ve televizyonlar bütün bir ulus adına suçu üstlenmiyor,TECAVÜZCÜLÜĞÜ üstlenmiyor!!!

Bu tür olaylar sonucunda,bu tür gazete ve televizyon haberlerinin bile amacı içimizdeki milletimize olan inancı ve sevgiyi baltalamak ve mümkünse yok etmektir.SAKIN BUNU AKLINIZDAN ÇIKARMAYIN!!!!Moralinizi hep yüksek tutun.
Sevgiler.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen İlteriş » Prş Nis 17, 2008 19:20

CetinTas arkadasim, biz soyle iyiyiz soyle buyuk milletiz demekle duzelmez bunlar. Evet suphesiz biz medeniyeti dunyaya ogreten bir milletiz. Ama son zamanlarda, Ozellikle; "DININ DIN TACIRLERININ TEKELINDE OLDUGU" su son donemde, insanlarda ahlaki bir cokuntu basgostermis durumda, Misyonerler icin harika bir ortam yaratildi, Insanlar buyuk bir boslukta. Dini kullanan adamlara bakiyorlar, "YETIMIN MALINI BABALAR GIBI SATAN"dan tut, "TURBANLI METRESINE MILLETIN VERGILERINI YEDIRENLERE KADAR" igrenc bir manzara ortaya cikiyor. Bunun sonucunda insanlar DINDEN SOGUYOR.
Bizler Ataturkcuyuz, laikiz, Dolayisiyla Atamizin da ahlakli bir toplumu amac edindigini biliyoruz. Dinin aslini insanlara ogretmek icin cirpinmistir.
Bir tarafta sahte dinin temsilcileri adlarini Islam koymus Islam anlayisini rezil ediyorlar, bunlara tepkisel yaklasan bir kisim insanimiz da her turlu oto-kontrol mekanizmasini dislamis durumda.

Islam dininin sekle indirgenmesi, ve bunun sonucunda ortaya cikan, kadinin sacindan tahrik olan sapkinlar.

GERICILIGIN SU ULKEYE GETIRDIGI FELAKETLERE BAKIN!

Butun sorunlar, derinlemesine tartisilarak, o sorunu ortaya cikaran nedensellikler irdelenerek cozulebilir. Ozelestri yetenegini yitiren toplumlar yokolurlar.
Gercek ne kadar aci olursa olsun butun ciplakligi ile gormek zorundayiz.
DIN, ONU YALNIZCA BIR ARAC OLARAK KULLANANLARIN ELINDEN ALINIP GERCEK, KUTSAL YERINE KONULMALIDIR.
Arap kulturunu ve tarikatleri kultur olarak benimseyen bir toplumda zaten "TURKLUK"ten bahsedilemez. Aslinda gazeteler gercegi yazarken Turkleri asagilamiyorlar CetinTas arkadasim, ulkemizin %50'si TURKLUKLERINI KAYBETMIS, YERINE TARIKAT KULTURUNU KOYMUSTUR. Evet gazeteler adlarini koymuyorlar ve bu is Turkluge malediliyor gibi anlasiliyor orada haklisin, ama bu isin adini biz koymaliyiz, Bu KULTUREL DONUSUM'e dikkat cekmeliyiz.
Not: Turkluk derken de kastettigim salt "KULTUR"dur
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen gokdeniz » Prş Nis 17, 2008 20:17

gokturkmehmet , kardesim senin yasin kac?
hayret birseysin ya ,, hayret ..boyle boktan bir konuyu bile ideolojik bir hale getirmeyi nasil basardin? bundan 25-30 sene once turizmin yeni yeni gelismesiyle Fethiyede koylunun biri sahilde ustsuz yatan iki kadini oldurmustu ,,turkiye ayaga kalkmisti ..o zaman fethullah mi var di , kuresellesmeyi mi konusuyorduk ..hukumet uyelerinin mali goturdugunden mi haberimiz vardi ?
bu tur adi olaylar dunyanin her yerinde olur .ve maalesef kadinlar erkeklere oranla daha fazla kurbanlar sinifindadir ...gecen seni icinde aklimda kalan olaylari yazayim ..
japonyada ingilizce ogretmeni ogrencisinin evinde tecavuz edilip olduruldu..
avustralya acik arazide bir cift bir sapik tarafindan kacirildilar kadin kacmayi basardi , adamin hala cesedi bile bulunamadi.
fransa ormanlik bir bolgede yasayan fransizin kacirdigi kadinlari ciftliginde oldurup
domuzlara yedirdigi anlasildi ..10 dan fazla farkli dna bulunmus

vs .. vs ..vs

sapik sapiktir bunun ne kulturle ne dille ne de baska bir seyle alakasi yoktur ..
tecavuzu bir kenara biraktim , bir insani oldurmek o kadar kolay midir ? bu anlamda keske muslumanlik one ciksa ister tarikatla ister islamla .. o zaman hic olmazsa
insanlar kendi sinirlarinin farkinda olurlar ve bilirler yasamin kutsal oldugunu yaradana ait oldugunu ...

umarim daha onceki yanitlarin gibi bir yanit yazmassin ..otur , dusun ..
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletigönderen İlteriş » Prş Nis 17, 2008 21:28

Gokdeniz arkadasim
1) Akil yasta degil bastadir!
2) Senin yasin kac?:-) Turkiye'de Fethullah midir sadece dini yozlastiran? ondan once Said-i Kurdi yok muydu? Din somurusu Osmanli'yi bile ayaga dusuren bir gerceklik degil mi? Din somurusu Peygamberimiz oldugunden itibaren baslamistir, bu cahilligini ve uslubunu kiniyorum!
3)Don yazdiklarina bak ve sen de bir daha dusun, o mustehcen kelimeleri de burada adam gibi tartisiyorken araya slklstlrmana gerek yok!
4) Sen ve senin gibiler sorunlarin ozunden uzaklastikca hicbir seye cozum uretilmez
5) Cozum dogru musbet egitim ve ayrica dogru dini egitimdir, Ataturk Diyanet islerini bu yuzden kurmustur!
Umarim ayni seygidegmez uslupla cevap yazmassin, otur, dusun, sakin ol, BASKASININ FIKIRLERINE DE SAYGILI OL! Oyle cevap yaz

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen gokdeniz » Prş Nis 17, 2008 21:46

1) senin aklini degil turkiye gecmisini anlamak icin yazmistim onu
2).said-i kurdinin olmasi ne anlama gelir said'i kurdi mi diyor ..acik gordugunuz kadina tecavuz edebilirsiniz diye .. sacmalamak diye buna denir ..cahil mi? aynaya bak derim ...
3) hangi mustehcen kelimelermis bunlar ... adam gibi mi ?... agzini topla terbiyesizligin luzumu yok
4) ayni seyi ben senin icin soyliyecegim .. insanoglu hicbir donemde sapikliklarin onune gecememistir ...senin egitim ve ogretimin sayesinde EMINIM gecilecektir BASARILAR
5) SAGOL , Ataturkun diyanet islerini neden kurdugunu soyledigin icin BILMIYORDUM ! cahil oldugun kadar ukalasin da
Insallah yabanci arkadaslarin sana bakarak Turkler hakkinda fikir sahibi olmazlar ...

demis ya ..." sorun cahil olman degil . kendini alim sanman diye " bu sana "cuk" diye oturuyor...
baska insanlari degistirmekte sana basarilar diliyorum ... arada zamanin kalirsa aynayi kendi eline al derim
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletigönderen İlteriş » Prş Nis 17, 2008 21:54

Lafa gelince atip tutarsin. Senin gibileri bu tecavuzu "Gelinlikle de oyle bisiklete binip dolasmasaydi canim" diye yorumladigi surece senin gibi ukalalarla mucadele etmeye devam edecegim.

Said'i Nursi Acik kadina tecavuz edin demiyordu, ama acik sacin "cinsel cekicilik dogurdugu" fikrini bu ulkede yayginlastiranlardan biridir. BU DA SAPIKLIGIN TA KENDISIDIR!

Git said'i Nursi'yi baska yerlerde savun! Burasi Ataturk ilke ve Inkilaplarina bagli bir sitedir!

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen gokdeniz » Prş Nis 17, 2008 22:14

gokturkmehmet yazdı:Lafa gelince atip tutarsin. Senin gibileri bu tecavuzu "Gelinlikle de oyle bisiklete binip dolasmasaydi canim" diye yorumladigi surece senin gibi ukalalarla mucadele etmeye devam edecegim.

Said'i Nursi Acik kadina tecavuz edin demiyordu, ama acik sacin "cinsel cekicilik dogurdugu" fikrini bu ulkede yayginlastiranlardan biridir. BU DA SAPIKLIGIN TA KENDISIDIR!

Git said'i Nursi'yi baska yerlerde savun! Burasi Ataturk ilke ve Inkilaplarina bagli bir sitedir!

okudugunu anlamaktan aciz yaratik ...
nerede yaziyor benim gelinlikle dolasmasaydi ..dedigim ..
nerden cikardin benim said-i nursiyi destekledigimi ?
hasta misin sen?

kabahat bende sana niye soruyorum? cekil git basimdan ... ne istersen yaz Allahin delisi ile ugrasacak degilim ..
Allah sifani versin ...
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletigönderen gokdeniz » Prş Nis 17, 2008 22:22

http://www.guncelmeydan.com/forum/baris ... ippa+bacca

bu baslik altinda yazan arkadaslara , daha once yusuf batum kardesimizin actigi baslikta yazdiklarim .. elinizi vicdaniniza koyun da birseyler yazin ..
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Prş Nis 17, 2008 22:57

gokturkmehmet, gokdeniz, neler oluyor burada :zopa:

Bir günde didismeyin yahu :)

(Güldügüme bakmayin, kisisellesmeye devam eden her mesaj silinecektir! Sorununuz ne ise özelden halledin.)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x