Ahmet Kaya Severlere Açık Mektup

Ahmet Kaya Severlere Açık Mektup

İletigönderen Erhan Sandıkçı » Pzt Ağu 29, 2011 15:57

Gündemden tamamen bağımsız; ama aklıma geldikçe sinirleniyorum, o yüzden yazmam gerekiyordu bunu.

Şöyle bir mevzu var ülkemizde, bir terör örgütü var; asker öldüren, mayın patlatan, yol kesen, uyuşturucu kaçıran, insan kaçıran, bebeklere kıyan, kaçırdığı genç kızlara tecavüz eden, acımasız, hain, bölücü ve taşeron bir örgüt... Güzel ülkemizi parçalamak isteyen bu örgüte, yani PKK'ya düşman olduğumuz kadar ona destek veren kişilere de düşman olmamız gerek mantık olarak. (Gerçi Eşbaşkan Erdoğan "PKK düşman değil" demişti ama!..) Tabi eğer bu vatanı seviyorsak, bölünmesini istemeyenlerden isek, toprağa düşen şehitlere saygımız varsa, dalgalanan şanlı bayrağı pek çok şeyin üstünde tutuyorsak böyle olması gerekir.

Çok ilginç bir kitle var Türkiye'de. Bunlar "Ahmet Kaya'yı sevmiyorum ama şarkılarını seviyorum" diyenler. Bu yazıyı kaçı okur bilmem ama okuyanlara bir iki çift sözüm var. Allah kolaylık versin be abim, ablam. O ne zor, ne çetrefilli iştir öyle yav! Hem Ahmet Kaya'yı sevmeyeceksin, hem de şarkılarında kendini bulacaksın, hüzünlenecek, efkârlanacak, ağlayacak ya da güleceksin. Bu nasıl iştir aklım almıyor yahu? Sana bi'zahmet şu işi bana da bi'öğretsene. Bu muazzam olayı nasıl beceriyorsun?

Hayır yani sevmediğin, nefret ettiğin birisinin sesini duymak istemezsin değil mi doğal olarak? Bak mesela ben Fetullah'tan haz etmem, oturup vaazını dinlemem bu yüzden. (zaten dinlesem de bir şey öğreneceğim yok da...) Ya da ne bileyim, daha yakın bir örnek olsun, bebek katili Öcalan'a düşman olduğum kadar düşman olduğum birisi yoktur şu dünyada. Dolayısıyla değil sesini, resmini görmek; adını duymak istemem dost meclisinde.

Şimdi sen diyorsun ki, "ben bu adamı(?) hiç sevmiyorum ama X şarkısını dinleyince kendimden geçiyorum, ne güzel sesi varmış" vs. Hayır dostum kendini kandırma! Ben Ahmet Kaya'nın hainliklerini sana hatırlatınca yarım ağızla ona laf ediyorsun "Sevmiyorum" vs. diye, ama onu sevdiğini, şarkılarını zevkle dinlediğini ikimiz de biliyoruz. İkimiz de onu "beğendiğini" iyi biliyoruz!

Ahmet Kaya'nın "Vallahi Apo'yu özledik" diye şarkı söylediği, zaten bölücü başının da ifadesinde, kendini destekleyen ünlüler arasında Ahmet Kaya'nın adını da zikrettiği gerçeğini gündeme getirince "Vallahi ben de şarkılarını dinliyorum ama kendisini sevmiyorum" diyen, ya da daha yumuşak bir ifadeyle "Ben şarkılarına bakarım, müzik evrenseldir, kişiliği beni ilgilendirmez" diye kendini ifade eden sen neden başka bir zaman başka bir yerde "Ahmet Kaya vatan haini, PKK'lı, nefret ediyorum ondan" diye ona olan tepkini dile getirmiyorsun? Neden? Sadece gündeme geldiğinde yarım ağızla eleştiriyorsun?

Kandırmayalım kimseyi. Sen -ölmüş- bir şarkıcı parçasının şarkılarını, vatana bayrağa olan saygına değişemiyorsun! PKK'ya destek veren birinin söylediği şarkıları dinlerken, o PKK'nın katlettiği şehitlerimizi aklına getirip vicdanının gereğini yapamıyorsun! Bu yüzden de acizsin! Yaptığın bu hataya son verene kadar da "VATAN" konusunda söz söylemeye hakkın yoktur! Vatan'a ihanet edenlere taviz vermeyecek bir kişiliğe sahip olana kadar da bu acziyetin devam edecek!

Erhan SANDIKÇI
İki Mustafa Kemâl vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemâl... İkinci Mustafa Kemâl, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemâl sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemâl odur!
Kullanıcı küçük betizi
Erhan Sandıkçı
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 142

Re: Ahmet Kaya Severlere Açık Mektup

İletigönderen türkmenler » Pzt Ağu 29, 2011 22:54

guncelmeydan bu adamın üyeliğini iptal etmenizi rica ediyorum. saygılar. Ahmet Kaya'yı eleştirecek adam değilsin haddini bil. Eğer bu site bu görüşleri savunuyorsa yazıklar olsun.
Kullanıcı küçük betizi
türkmenler
Üye
Üye

İletiler: 7

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ağu 30, 2011 0:04

türkmenler yazdı:guncelmeydan bu adamın üyeliğini iptal etmenizi rica ediyorum. saygılar. Ahmet Kaya'yı eleştirecek adam değilsin haddini bil. Eğer bu site bu görüşleri savunuyorsa yazıklar olsun.

Destur!!! Güncel Meydan'a bölücü it sevicilerini savunmak için geldiysen, geldiğin gibi git, bizi uğraştırma.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen yussuf » Sal Ağu 30, 2011 8:29

Ahmet kaya aynur doğan şivan perver bunlar sanatçı kimliğinin arkasına saklanmış pkklılardır... Bunları seviyorum dinliyorum demek pkk ya manevi yardımdır pkkya moral verir ne size ne de ülkeye bir faydası olmaz...

Yazı için teşekkürler..
Kullanıcı küçük betizi
yussuf
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen Erhan Sandıkçı » Sal Ağu 30, 2011 9:18

Türk-Kan yazdı:
türkmenler yazdı:
guncelmeydan bu adamın üyeliğini iptal etmenizi rica ediyorum. saygılar. Ahmet Kaya'yı eleştirecek adam değilsin haddini bil. Eğer bu site bu görüşleri savunuyorsa yazıklar olsun.

Destur!!! Güncel Meydan'a bölücü it sevicilerini savunmak için geldiysen, geldiğin gibi git, bizi uğraştırma.

: )

Şurada: ulusal-kanal-bu-pkk-linin-reklamini-neden-yapiyor-t29296.html , BDP'de iyi kişiler olabileceğini, Yılmaz Güney'in Bağımsız Kürdistancı olmasına rağmen iyi biri olduğunu, aynen yol arkadaşı Kel bölücü Tuncel'in de pek muhterem biri olduğunu, ve en son da burada Ahmet Kaya'nın iyi biri olduğunu söylemiş beyfendi.

Kimseyi def etmek haddim değil, fakat diğer başlıkta olduğu gibi bana "git!" diyorsan, asıl gitmesi gerekenin kim olduğunu hatırlatırım!
Türk-Kan'ın yanıtı örneğindeki gibi.
Fakat şimdi de "Ben de sizi adam yerine koyup üye olmuştum be faşistler" diye kalaylayıp gitme de :) ...
İki Mustafa Kemâl vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemâl... İkinci Mustafa Kemâl, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemâl sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemâl odur!
Kullanıcı küçük betizi
Erhan Sandıkçı
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 142

Şu dizine dön: Erhan SANDIKÇI

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x