Azizbey yazdı:bakın ben akp li felan deigilim ustelik sevmedigim bi parti ama bu karar anti demokratik bi karardır...halkın iradesine karsı bir kac masonun atagı gibi geliyor bana....cunku sizin bu gun laiklik Ataturk ilkeleri diye savundugunz laiklik masonlar tarafından zamanında anti dincilik olarak tahrip edilmistir...
Neden anti-demokratik bir karardır¿? Halkın iradesi. kendini kapatacak hareket ve eylemler içerisindeyse, bu ülkenin kendini savunma refleksleri kendini göstermeyecek midir¿? Bu ülkeyi savunan kurumlar, gereğini yerine getirmeyecek midir¿? Laikliği savunmuyorsan bu ülkede işin nedir¿? Laiklik nedir bilir misin mânâsını¿? Biliyorsan söyler misin anlamını¿? Masonik oluşumlar tarafından sadece laiklik değil, din de sömürülür, hem de "amiyane tabirle" Allah'ına kadar... Laiklik anti-dincilik o-la-maz. Laikliğin bazıları tarafından anti-dincilik olarak sunulması ve bu sunuma kananlar var ise, bu da laikliğe gölge dü-şü-re-mez!
Azizbey yazdı:---umalım ki bu da israil yada herhangi bi mason locasından gelen genelge yada kararla ortaya cıkmıs bir kapatma olmasın....cungu 28 subat 97 deki refah partisi kapatma kararları masonlarla ve israil mason locasından gelen genelgeyle baglantılıdır..........AKP Lİ DİİLİM BABAM SAVCIDIR BENDE BİLİRM HUKUKUN NE OLDUGUNU AMA BU HUKUK DEYİL ISMARLAMA Bİ KARARDIR....USTELİK HUKUGA DA UYGUN DEYİL.....SİZ BURDA AKP KARSITI OLARAK HIRSLA BU KARARA ILIMLI YAKLASMISSINZ AMA BU HUKUKİ DEYİLDİR...
Birincisi, 28 Şubat süreci farklıdır, bugünkü mevzu farklıdır.
İkincisi, İsrail ayrıdır, masonik yapılanmalar ayrıdır.
Üçüncüsü, bu söylediğin(iz) iddiaların temeli nedir, belgesi nedir¿?
Babanın ve senin, bu iddianâme hakkındaki, ısmarlama gerekçelerini sıralamanı istiyorum. Ayrıca, hukuka uygun bulmadığın(ız) noktaları, hukuk diliyle yaz ki inceleyelim. Bence sen, bu kapatma mevzusuna hırsla karşı çıkıyorsun. Ve yine bence, sen hiçbir şey bilmiyorsun. E "bence"lerle hareket ediyoruz ya hani, ben de "bence"lerimi sıralayayım dedim.
Azizbey yazdı:AKP KAPATMA GEREKCELERİNİ DE OKUDUM VE AKLIMI KACIRMAMAK İCİN GİTTİM Bİ DUS ALDIM....RESMEN BU ULKEDE DİNSİZ OLMAN GEREK ...28 SUBAT ZAMANINDA BESMELE CEKENİ İRTİCA DİYEREK GOZ ALTINA ALIYORLARDI O MASON GUNLERİ GERİ GELİOR GALİBA....
Gerekçeleri buraya yazarsan sevinirim. Bir de beraber tartışalım, dinsiz olmak gerekiyormuymuş, yoksa gerekmiyormuymuş düzleminde... Erbakan'ı sütten çıkmış ak kaşık mı ki, 28 Şubat da 28 Şubat diyorsun¿? Yahu şu masonik yapılanmanın somut etkilerini göster bakalım bir... Bak etkisi yok demiyorum, lâkin kendinden çok emin konuşuyorsun, bilgini-belgeni sunacaksın bu yönde kesin söylemlerin varsa. Ayrıca nedir bu 28 Şubat ile bu mevzuyu kıyaslama-karşılaştırma çaban¿? Eğer bir masonik yahut zararlı örgüt/gizli örgüt, çeşitli istihbarat servislerinin bir işte parmağı var ise, Akapenin aleyhine olmaz. Bunu görememek için, ancak saf olmak gerekir.
Azizbey yazdı:YABANCI ULKELERDEDE LAİKLİK VAR AMA ORADA LAİKLİK LAİKLİK OLARAK UYGULANIYOR...BİZDEKİ GİBİ SEREFSİZLİK OLARAK DİYİL...ADAMLAR HER YERDE HAC YADA DİNİ MOTİFİ OLAN SEYLERLE DOLASIYOR BİZİMKİLER Bİ TURBAN TAKTI DİYE LAİKLİK ELDEN GİDİYOR İSTE BU ULKEYİ BOLMEK İSTEYENLERİN OYUNLARIDIR BUNLAR....
SON OLARAK BU GUN OKDUGUM VE OLAYA DAHA ESPRİLİ BAKAN BİR YAZI:
Laiklik anlayışının-uygulamasının; hatalı veyahut eksik olması ile düzgün öğretilememesi sonucu sıkıntılar doğumuştur ve doğmaktadır. Sen buna şimdi şerefsizlik mi diyorsun¿? Şeref nedir bilir misin sen, ulu orta hakaret ediyorsun¿? Ağzını topla, terbiyeli ol.
1) Laikliğin "genel ve kesin" evrensel bir tanımı var mıdır¿?
2) Türkiye'nin Laiklik anlayışı nedir¿?
3) Senin Laiklik düşmanlığın var mıdır, varsa bunun sebepleri nelerdir¿?
4) "Haç" boyna kolye şeklinde takılır, giysilerde bulunabilir, dövme olarak yapılabilir, vesaire... Bunun kesin yasal bir yaptırımı yoktur. Ancak dini simgelerin yasak olduğu yerlerde, kişinin gözüne gözüne sokacak bir şekilde simgeyi öne çıkartırsan bir suç olur. Aynı şekilde, "cevşen, muska ve (bu tür) din motifli herhangi bir şey" için de yaptırım yoktur. Türban ayrıdır. Türban ile karşılaştıracaksan eğer bir şeyi, bunlarla; -sarık, papaz kavuğu, Yahudi kipası, rahibe kıyafeti, çarşaf, Yahudi örgüsü saç ve baştaki şapka, papaz-haham-imam cüppeleri gibi şeylerle- karşılaştırmak durumundasın. Senin yaptığın çarpıtmaktır. İslâmiyet dışı olan türbanın, üniversiteye girmesi için savunulması, yukarıda ismi geçenlerin savunulması ile eş değerdir.
Gelelim alıntıladığın ve çok esprili bulduğun yazıya...Kusar yazdı:Akp'ye kapatma davası açılmış. En sonunda ulusalcılarımız akp 'ye son darbeyi vurmak için hazırlıklarını tamamlamış anlaşılan. Eh, 'yollar yürümekle aşınmaz' fakat yürü yürü nereye kadar, o kadar cumhuriyet mitingleri yapıldı bir sonuç alınamadı, halk seçimlerde yine akp ye oy verdi. Sonra ordu sanal muhtıra felan verdı, ama yine seçimde halk aynen idade etti. Ee artık ordu öyle sincada tank, pardon at koşturamıyor, demokrasiye alenen balans ayarı felan yapamıyor, tuncay özkan gibi miting sevdalılarının ipiylede kuyuya inilmiyor, bu görüldü. En iyisimi yargı yoluyla yüzde 47 oy alan bir partiyi kapatmak. Böyle düşünmüş olmalı sayın 'hukukçumuz'..
Davayı açan Sayın Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı, kendini "
Ulusalcı" tanımlamakta mıdır¿? Eğer tanımlamadıysa, bu tanımı, kim neresinden uydurmuştur¿? Diyelimki başsavcı ulusalcı olsun, suç mudur¿? Kaldıki, yargı tarafsız olmakla mükelleftir. Boş ve temelsiz iddialarla, sırf görüşleri zıt diye dava açılmaz. Açtı mı, o zaman bu zaten Akapeye yarar, dava reddedilir ve Akape daha da güçlenir. İddialar sağlam ve temeli var ise, o zaman savcının görüşünden kime ne¿?
Gelelim "Cumhuriyet Mitingleri"ne... Orada her görüşten insan ve topluluk vardı. Düzenleyenler ve konuşmacıların, mevzulara soğuk ve basit bakışları, yine bunları besleyen soğuk sloganlar ve Akape medyası ile Akape destekçisi yaygın medya yüzünden bu mitinglerin her türlü sansür ve çarpıtılmaya maruz kalması, mitinglerin Akapenin işine yarar hale gelmesine yol açmıştır. Hatırlatırım, 14 Nisan'da, 3 kanal canlı yayın verdi mitingleri. Bil bakalım hangileri, ya da bil bakalım yayınlamayanlar o sırada ne yapıyordu...
Gelelim "sanal muhtıra" tabirine. Bunu yazan, muhtıra okumamış, incelememiş ve muhtıranın sonuçlarını bilmeyen biri olmalıdırki, buna sanal muhtıra adını vermiş. Eğer muhtıradan kasıt "genel bir uyarıysa", bunda TSK haksız mıdır¿? Haksızsa nedenleri nedir¿? Ayrıca bir genel uyarıda bulunmak TSK'nın görevleri arasında değil midir¿? Yok muhtıradan kasıt; "Akıllı ol iktidar, seni indiriveririz vallahi" mânâsıysa, böyle bir müdehale olmuş mudur ki konuşulmaktadır¿? Ya da böyle bir müdehale olsa, bu şahıs böyle konuşabilir miydi¿?
Sonra sıralamış andaval... Bunları-şunları yapamıyor diye herkesi bir kefeye koymuş (artık nasıl bir andavalsa), ondan sonra da, yargı yoluna başvurdular diyor... "Ulan!" diyorum, ulan! Bir tek demokrat, ülkeyi satan ampûller, diğerleri anti-demokrat mıdır¿? Demokrasi nedir¿? Eşitlik midir, amaç mıdır, yoksa araç mıdır bu "Ampûliyet Cumhuriyeti"nde¿!? Zira Türkiye Cumhuriyeti'nde bunun tanımı açıktır. Yargıya başvurmak, en tarafsız, en demokratik yol değil midir¿? Bu savcı, daha önce bu ampûlleri uyarmamamış mıdır ayrıca¿? %47 alan bir parti kapatılamaz diye bir kanun mu vardır¿? Bir partinin %47 oy alması, o partinin ülkeyi yıkımına götürecek eylemleri, eğilimleri, hareketleri haklı mı kılar¿? Oy vermeyen %53'ün hakkı yok mudur¿? Bu ülkenin değiştirilemez yasa maddeleri vardır. İsterse %99.9 ile gelsin herhangi bir parti. Bunu idrak edecek akıl yok mudur sizlerde kıraathane mandaları, medyanın maymunları¿? En azından hukuçu deyip geçtiğin sayın savcı, Cumhuriyet'in savcısı ve düşünüyor. Fakat beyniyle düşünüyor...
Kusar yazdı:Ülkenin yarısının oyunu alan bir partinin kapatılmasını da geçtim, buna teşebbüs edip böyle absurd bir kapatma davası açmak bile oldukça saçma. Ve/dahi saçma ötesi bir şey..
"Absurd"dan kasıt, "absürt" yani "saçma" olsa gerek... Evet, kendi kustukları (yazısı) için geçerlidir, saçma ötesidir, andavallıktır. Şu yaklaşıma bakın yahu... Şu "bilimselliğe" bakın, gözler yaşarıyor!..
Kusar yazdı:Kapatma davasında neler var bilemiyorum, ama ben değerli hukukçumuza bu konuda bir takım hatırlatmalar yaparak yardımda bulunmak istiyorum. Zamanında genç siviller bir bildiriyle, AKP'yi kapatma gerekçelerini sıralamıştı. Beldi kapatma davası dosyasında eksik kalmış bir şeyler vardır, ben burdan bunu hatırlatarak görevimi yapmış olayım. Varlığım 'kanımlarımıza' armağan olsun NETEKİM. Bir kaçı şöyle;
Bilmediğin şeyler hakkında ne atıp tutuyorsun o zaman sevgi kelebeği¿? Senin haddin midir, koca "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısını ve iddialarını" -hayvani bir içgüdüyle- aşağılamak¿? Hay senin Türkçe anlayışına... Kanım değil kanı, kanı değil "hayvani bir içgüdüyüle" yaklaşım. Netekim değil nitekim, nitekim değil, yalan-riya-zırva-andavallık!
Kusar yazdı:AKPnin gizli anlamı: AKP harflerinin gerçek anlamı ortaya çıktı. AKPnin kuruluşunda görev almış bir yetkili, elimizde bulunan ses kayıtlarında; harflerin Adalet ve Kalkınma Partisini değil Allah ve Kuran Partisi kelimelerini ifade ettiği, ancak şartlar olgunlaşmadığı için gerçeğin açıklanamadığını itiraf etti..
Ses kaydı diyor bir de utanmaz rezil. Ulan şimdi bir kelâm ederdim de, yeri değil. Akapenin de benim bildiğim birçok açılımı vardır da, yine burası yeri değil. Ama illâ bir açılım istiyorsan; American-Kurdojudaic Party açılımı uygundur.
Kusar yazdı:Doğan Medya Centerda da namaz skandalı: Doğan Medya Center içinde bulunan yoga ve reiki salonunu saat:05.00de temizlemek için gelen bir grup temizlikçi kadın başörtülülerini takarak salonda namaz kılmaya teşebbüs etmişler, bir cumhuriyet mitingi dönüşü gazeteye gelmiş bulunan Milliyet Gazetesi çalışanları, namaz kılma eylemini henüz kıyam halindeyken bastırmayı başarmışlardır. Temizlikçilerin AKP iktidarı döneminde işe alındıkları, AKP iktidarından cesaret alarak geçtiğimiz Ramazan ayında da oruç tutma eylemi yaptıkları ortaya çıkarıldı.
Paçalarından şerefsizlik, hainlik yahut cahillik aktığı nereden bellidir görüyoruz açıkça... Ulan emperyalist köpeği Doğan Med-yalama Sentır, düne kadar Akape ile beraber kıç yalıyordu. Şimdi, çıkarları doğrultusunda ikiye bölündü. Bir tarafı hâlâ Akape ile kıç yalıyor, bir tarafı da bağımsız bir şekilde kıç yalıyor. (Bazı yazarları ve aklı başında çalışanları tenzih ederim.)
İşte bu andaval, bu kıç yalayıcalarını; ülkenin vatan-millet-sakarya anlayışındaki insanlarıyla, vatan evlâtlarıyla, askeriyle, güvenlik gücüyle, işçisi emekçisiyle, kamu görevlisiyle, üç-beş bağımsız/tasmasız yazılı-işitsel-görsel medya kuruluşuyla ve diğerleriyle bir tutma hainliğinde, haysiyetsizliğinde veyahut cahilliğinde bulunuyor. Ne diyeyim, ampûl hastalığı sıtmadan betermiş, kelebek isen Allah'tan umut kesilmezmiş... Vah malamıne! Vah ki ne vah...
Kusar yazdı:İnsanları inanan ve inanmayan şeklinde kamplara ayırıyorlar: AKPli Bakan tarafından atanan Mamak Milli Eğitim Müdürü, öSS sınavına girecek öğrencilere yaptığı konuşmada Allah hepinize sınavda zihin açıklığı versin diyerek sadece Allahın sevdiği dini bütün öğrencilerin başarılı olmasını istediği, dinle daha limoni bir ilişkisi olan gençlerin ise yerle yeksan olmasını dilediği anlaşıldı.
Şerefsize bak hele...

Yok dümbük bey evlâdım, öyle değil. İnsanları ampûl ve ampûl olmayan diye ayırıyorlar. Bunların dindar olmadığını sağır sultan duydu ve idrak etti. Lâkin bunlar anladığımız mânâda dinci de değil. Yılan gibi sinsi bir şekilde sürünerek, sadece bu devletin geleceğini yok etmeye çalışmıyorlar, aynı zamanda yüce İslâmiyet'i kökünden kazımak istiyorlar. Biliriz nursuz Nurcluğu, Nakşiliği, hainliği... Biliriz bunların bazılarının hocaları olduğunu, biliriz Şeyh Sait'leri, Said-i Kürd'leri, ajan Humpher'ları, Lawrence'leri!.. Ama senin ampûl beynin, bunu göremeyecek kadar, ışıl ışıl parıldıyor nitekim.
Kusar yazdı:AKPli seçmen davranışlarında artan irtica eğilimi: 14 Nisan 2006 günü, AKP seçmeni olduğu tespit edilen 67 yaşındaki Hatice Benli, Gaziosmanpaşa Bakırköy hattında çalışan belediye otobüsüne sağ ayağıyla bindi ve ayağını atarken içten içe bissmillahirrahmanirrahimm dedi.
Bu ampûllerin sözüm ona "mizah" algılamalarının bizzat kendisi mizah, farkında değiller yahu...
Kusar yazdı:Ampul Gavur icadı: CHPnin amblemi bir Türk savaş aleti olan OK, DPnin amblemi yine bir Türk taşıma aracı olan AT iken AKPnin sembol olarak Amerikalı Edison tarafından icat edilmiş AMPüLü seçmiş olması Türkiyeyi Batıya peşkeş çekeceğinin en güzel kanıtıdır.
Bak sana ampûlün arkasında yatanı göstereyim.
[img]http://www.hizliresim.com/2008/3/15/3459.png[/img]
Kusar yazdı:Özellikle son madde bence dosya da en sağlam argüman olacaktır. Bu bağlamda son maddenin dosyada bulunmasını ve öldürücü darbenin bu son madde ile gerçekleştirilmesinin doğru olacağı kanaatindeyim. AKP kapatma davasına bu hatırlatma ile katkıda bulunduysam ne mutlu bana. Söz konusu akp'den kurtulmaksa hukuk teferruattır NETEKİM.
Aman be deyyus-u ampûl, sıkılmıştım ben de senin böğürmelerinden. İyi sonunda bitirdin kustuklarını. Yalnız sözü yanlış kullanmışsın. Gerçi deveye sormuşlar, "boynun neden eğeri¿?" diye... Deve şöyle demiş; "ben bir ampûlüm, nerem doğruki be azizim..."
Senin ahmak beyninin algıladığı, kabûl ettiği, her tarafı cehaletten dökülen anlayışa göre, şöyle demen iktiza ediyordu: "Söz konusu Akapeden kurtulmaksa, demokrasi teferruattır." Hani her bir hainliği, pisliği örtmek için arkasına gizlendiğiniz sözde demokrasiden bahsediyorum. Ah ah, harcadığım vakte yazık, lâkin etrafta hain kokusu buram buram...
Azizbey, ilk uyarıyı aldın. Üslûbuna dikkat et, saçma sapan yazılar alıntılama. Bir dahaki sefer, böyle cevap verme zahmetine girmeyeceğim zira...