Daltan söylemis Nagehan yazdı: bunları bir iki adamın işi, münferit bir iş olarak görüyordum. “Çürük elmalar” diyordum ama Balyoz sayesinde düşüncemin yanlış olduğunu, tüm TSK’nın darbe virüsüyle rahatsızlandığını düşünmeye başladım. Bugüne kadar hep “Cuntacıları, darbecileri alın” diyordum ama artık fikrimi değiştirdim.
Simdi bütün TSK cürük demek istiyorsun da bi tarafin yemiyor...
Daltan söylemis Nagehan yazdı:
sürekli darbe düşünen bu kadar çok adam çıkmaz.
sürekli darbe düsünen sen degilsin de kim? TSKnin olaylardan haberi bile yok. Sürekli Taraf'dan cikiyor bu haberler nedense

Hem de bavulla gelmis belgeler
Daltan söylemis Nagehan yazdı:ordunun ... konumu, anlayışı AB standartlarına indirgenmedikçe bu darbe işi sürecektir.
Sonunda bu isi kimin istedigini itiraf ettin. Sen de onlarin kulu ve elcisi mi oluyorsun?
Daltan söylemis Nagehan yazdı:
-Bu kadar gelişmiş bir orduya sahibiz de neden Kıbrıs’ta kendi gemimizi batırdık ve bunu 16 yıl sakladık? Ya da üç-beş çapulcu dediğimiz PKK neden 25 yıldır bitmiyor? Biz
Komik bir anlayis bicimi. Kibrista kendi gemimizi batirdik.
25yildir PKKnin bitmedigini TSKya degil onlara izin vermeyen Bosbakanina sor. TSK kendi kafasina göre siniri gecip serefsiz avlayamaz. Bunun icin bosbakanin izin vermesi gerekmektedir.
Daltan söylemis Nagehan yazdı:Karlofça’dan beri toprak kazanmayan bir milletiz.
AB-D ye o kadar adapte olmuslar ki; Türkiye'de olduklarinin farkinda bile degiller. Biz oraya buraya gidip sömürmüyoruz, yanlis ülkede yanlis bir cümle olmus.
Daltan söylemis Nagehan yazdı:I. Dünya Savaşı’na girdiğimizde topraklarımız 5 milyon kilometrekareydi. Yani bunların hepsi propaganda.
Savasi kaybettikten sonra topraklarimizin azalmasi, normal olmayan birsey midir?
Yoksa bunu algilayamamak daha mi zordur?