Bahçeli'den AKP'ye destek!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen maydonos » Çrş Oca 14, 2009 16:01

12 yasimda cok iyi animsiyorum mhp lilerin neler yaptiginiAtaturk rozetlerini yakalarimizdan sokup cigniyorlardi.6 0ka ise hic tahammulleri yoktu simdiki fitnos grubu idi o zaman bunlar... basbug masbug ben bilmem bu gerici fasist bir parti ve neyin tasaronu oldugu belli aldatilmis asker ve insanlara lafim yok tabi anladilar ise....ya bu askeriye icinde de bu mhp li gerici akim fitnos grubu ile isbirligi halinde ise ne olacak? :?: :?:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen bozkurtlar diyari » Çrş Oca 14, 2009 16:27

Sevgili GÖK-TÜRK-MEHMET
Gecmiste Mhp'yi savunurdum yaliniz ne oldugunu bilmeden vede misyonunun ne oldugunu bilmeden.
Yas ilerledikce insan olaylara düz bakamiyor tabiki.
Söz Türk Milliyetciligi oldugu icin bizde bu partiye inandik.
Oysaki ATATÜRK MILLIYETCILIGI gercek anlamda bir Milliyetcilik oldugunu anladim.
Mhp gecmiste ve günümüzde daima birisinin gölgesinde yasayan bir parti oldugunu simdi anliyorum.
Gecmiste Türkes, Demirelin emrinde gibi gözüküyordu simdi ise Devlet bahceli akp icin ne yaptigini hepimiz biliyoruz.
Mhp son secimlerde SEHIT ailelerinden oy almistir.Meclise o sayede girmistir.
Bir daha secimleri kazanacagini düsünmüyorum.
Mhp'nin tabani akp'ye kaymistir.
Örnegin Yozgat burada yillarca Mhp kazanirdi son secimlerde Akp almistir oylari.
Bencede Mhp diye bir parti kalmamistir tibki anap gibi
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen OGThug03 » Çrş Oca 14, 2009 20:13

kusura bakmayin kardesler. siz ne ülkücülügün ü'sünü biliyonuz nede baska biseyi. bilseydiniz böle konusmazdiniz. size bisey söliyimmi sizin bu VATANSEVER ATATÜRK MILLIYETCILIGINIZ neredeydi ASALA yikilirken. Birkere Ülkücüler olmasaydi coktan Kürdistan diye bir ülke olurdu Türkiye Topraklarinda. Sizin bu vatan haini diye nitelendirdiginiz insanlar basardi bu ASALA Terörünü cökertmeye....
ASLANLARIMMMMMM
:arrow:
Ya Sev Ya Terket
Kullanıcı küçük betizi
OGThug03
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen maydonos » Çrş Oca 14, 2009 20:27

hahaha...turk devleti dururken kendini onun uzerinde guc goren fasit ulkucu ordusu asalada ulkuculer gibi ss...kafatasci bir orgut..yaptiginiz baska marifetlerde var anlatsana ogrenelim...herkes duysun..uyusturucu kumar maras corum sivas...insanlara iskenceler...

Ataturk ve onun ilkelerine sahip cikamayan fasistlerdir ulkuculer...kullanilmaktan yasaminiz boyunca kurtulamadiniz...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen OGThug03 » Çrş Oca 14, 2009 20:39

bilmeden görmeden konusma sizde anasini satim laiklik diye millete yutturup gezmise yol actiniz y. onun gibileri yüzünden böle terör örgütü cikti ondan sonrada bizim askerlerimiz sizin yaptiginiz marifetleri düzeltmeye calissin hergün bir sehit vererek sssssss
Ya Sev Ya Terket
Kullanıcı küçük betizi
OGThug03
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Çrş Oca 14, 2009 20:46

seninle tartismaya gerek yok senin ne oldugun anlasildi.Kemalist ve Ataturkculeri agzina alma...sen baska yerde yaylan...o sehitlere bu vatani o begenmediginiz Ataturk sayesinde veriyoruz...yoksa anan baban bellisiz hatta buraya yazamiyor olurdun....senin gibi gerici yobazlar yuzunden o sehit kanlari dokuluyor...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen OGThug03 » Çrş Oca 14, 2009 20:55

agzini bozmaya gerek yk haysiyetsiz. nerden biliyon atatürkü sevmedigimi. iste basta dedigim gibi ülkücülügün daha üsün bilmedigin icin böle konus sen culsuz hadi kalin saglicakla slmlar :lol:
Ya Sev Ya Terket
Kullanıcı küçük betizi
OGThug03
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Çrş Oca 14, 2009 21:18

OGThug03 yazdı:kusura bakmayin kardesler. siz ne ülkücülügün ü'sünü biliyonuz nede baska biseyi. bilseydiniz böle konusmazdiniz. size bisey söliyimmi sizin bu VATANSEVER ATATÜRK MILLIYETCILIGINIZ neredeydi ASALA yikilirken. Birkere Ülkücüler olmasaydi coktan Kürdistan diye bir ülke olurdu Türkiye Topraklarinda. Sizin bu vatan haini diye nitelendirdiginiz insanlar basardi bu ASALA Terörünü cökertmeye....
ASLANLARIMMMMMM
:arrow:

"Ülkücüler" olarak kendilerini tanıtan ve adlandırılan kimselerin "Ülkücülük" olarak tanımlanan öğretilerinin "Ü"sünü bize öğretir misin¿?

ASALA'yı "Ülkücü" kimseler mi çökertmiştir¿?

Kimilerince "Kürdistan" olarak adlandırılan ve bugün yalnızca Türkiye'de "bölgesel yönetim" olarak adlandırılırken dışarıda bir devlet olarak itibar gören, Irak'ın kuzeyinde bulunan yer, ne anlama gelmektedir¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen hirbo06 » Çrş Oca 14, 2009 21:25

Cetin-Tas arkadasimiz olayi cok guzel aciklamissin, tesekkur ederim. Ozellikle asagidaki kisim herkesin farkedip gereken onlemi almasini gerektiren bir mesele.
Saygilar

"Ortalık durulmaya başlanınca görüldü ki Amerikalı ağabey planlarını çoktan netleştirmiş.Zaten Son 50 senedir pompalanan YAVŞAK DİNCİ YETİŞTİRME PROJESİ-ki buna YEŞİL KUŞAK PROJESİ diyorlardı-Deli Kürt Sait ve devlet içindeki Amerikancıların elinden tutup sivrilttiği onun takipçisi Ağlakzade Fetullah aracılığıyla çok önemli mesafe kaydetmişti.
"
ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! Terbiyesiz (insan), yalnız kendine kötülük etmez, bütün utanç ve erdem ufuklarını ateşler (Mevlana). Ahlak mukaddestir; çünkü aynı kıymette eşi yoktur... Bir millet, zenginliğiyle değil, ahlak değeriyle ölçülür…Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir(K.Ataturk)
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen OGThug03 » Prş Oca 15, 2009 15:12

Ram yazdı:"Ülkücüler" olarak kendilerini tanıtan ve adlandırılan kimselerin "Ülkücülük" olarak tanımlanan öğretilerinin "Ü"sünü bize öğretir misin¿?

ASALA'yı "Ülkücü" kimseler mi çökertmiştir¿?

Kimilerince "Kürdistan" olarak adlandırılan ve bugün yalnızca Türkiye'de "bölgesel yönetim" olarak adlandırılırken dışarıda bir devlet olarak itibar gören, Irak'ın kuzeyinde bulunan yer, ne anlama gelmektedir¿?

Düzenleme: Ülkücüden çok, sorulara adam gibi cevap veremeyen bir çapulcusun.
Ya Sev Ya Terket
Kullanıcı küçük betizi
OGThug03
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Prş Oca 15, 2009 15:33

burayi dayilar basmis...kelebeklerden daha kilolu bunlar...
ogthug03, bize fasistleri ovmene gerk yok biliyoruz acayip vatansever ve olu sever oluyorlar.halkina zulmetmeyi cok severler..abc ve ab ile ve emperyalistlerle cok iyi kanka olurlar onlara cok iyi servisler verirler....sizin turkiye cumhuriyetini cokerttiginiz kesin gerici yobaz isbirlikci...turkesi arastir bakalim nerenin adami...binbir suratli adamlari bize ovmene gerek...iyi bir provakatorsun devamini getirde acikla kimin nesisin boyle evrak mevrakta bol olduguna gore..sen bizler gibi sade vatandas degilsin...bol keseden attigina gore...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen OGThug03 » Prş Oca 15, 2009 15:38

maydonos yazdı:burayi dayilar basmis...kelebeklerden daha kilolu bunlar...
ogthug03, bize fasistleri ovmene gerk yok biliyoruz acayip vatansever ve olu sever oluyorlar.halkina zulmetmeyi cok severler..abc ve ab ile ve emperyalistlerle cok iyi kanka olurlar onlara cok iyi servisler verirler....sizin turkiye cumhuriyetini cokerttiginiz kesin gerici yobaz isbirlikci...turkesi arastir bakalim nerenin adami...binbir suratli adamlari bize ovmene gerek...iyi bir provakatorsun devamini getirde acikla kimin nesisin boyle evrak mevrakta bol olduguna gore..sen bizler gibi sade vatandas degilsin...bol keseden attigina gore...

söle bakalim türkes nerenin adamiydi. gene biboktan anladigin yok. gidiyo serefsizlerin lafina kaniyon onlardan oluyon hadi ben fazla sizinle tartismak istemiyom. Ben kimsenin biseyi degilim - türküm müslümanim - öyle oldugum yetiyo olup bitenlerden. Kocum bol keseden attigim yok benim bunlar gercekler. Diyarbakirda ASALA'ya full destek veren is adamini kim Öldürdü??? bilmiyon görmüyon.. vesayre bunun gibi seyler iste bol keseden attigim yok benim...
anlasilan sizin beyniniz okadar pisletilmiski artik temizlenmesi cok zor. artik bitek Allah yardim edebilir. Kalin saglicakla saygilar selamlar
Ya Sev Ya Terket
Kullanıcı küçük betizi
OGThug03
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Prş Oca 15, 2009 15:53

senin kafanin ici cok guzel seylerle dolmus mis gibi koktun burnuma ibibik kusu...onun icinmi simdi bu kadar guclendi bu pikeykiy.. belli oluyor yaptiginiz temizlik...sen biraz ogrende gel buraya oyle yaz....provakator...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 15, 2009 17:39

Bir günde dogru Türkce konusup yazabilen, seviyeyi koruyarak karsi tezleri cürütmeye calisan, mafya bozuntularina vatansever muamelesi yapmayan bir "ülkücü" görsem disimi kiracagim.

Biliyorum, cogunuz gencsiniz, kaniniz deli akiyor, vatan sevginizden de süphem yok.

Gün birlik vakti iken hala partizanlik yapmayin, aklinizi kullanin.

Dogrulara dogru, yanlislara yanlis diyemeyenin ne kendine ne de vatanina bir faydasi olur.

ABDullah Gül'ü Cankaya'ya cikartan, o koltugu kirletmesine önayak olan Bahceli'yi Türk tarihi affetmeyecektir.

Ayni sekilde Ergenekon Tertibi'nin Türkiye Cumhuriyeti'ne karsi yürütülen ABD/NATO güdümlü bir savas oldugunu görememek, "siyasi iktidarın demokrasiye karşı bütün yasadışı oluşumları ortaya çıkarması ve hukuk içinde çözerek sonuçlandırması doğal ve doğru bir yaklaşım ve olması gereken bir anlayışın takdir edilecek tezahürüdür" gibi cümleler kurmak acizliktir, suca ortakliktir.

"Türkiye Sevdalisi" olmak MHP'ye laf söylendiginde aslan kesilmek degil, Türkiye Cumhuriyeti cikarlarini korumak, kollamaktir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Prş Oca 15, 2009 19:37

Veledlerle, ağzı bozuklarla muhatap olmamak gerektiğini bir daha anladık. Gereksizliklerle uğraşmayalım...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x