Bahçeli'den AKP'ye destek!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzt Oca 26, 2009 12:50

Ah bahceli ahh
sen mhp'yi ne hallere düsürdün,
kardesim senin cizgin nedir?
hedefin varmidir?
Almanya'da ülkücüler 1000'e bölünmüs oldugunu gözlerimle gördüm
Bir isi yapamamak ayip degildir birakip gitmemek bence cok ayiptir.
Birak mhp'yi kendi kendine bence daha iyi yönetir kendini.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen MansurSah » Pzt Oca 26, 2009 13:02

bozkurtlar_diyarı; keşke dediğin gibi "yapamıyor" olsaydı, gene bağrımıza basardık. Ancak ne yazık ki, kendine bir görev biçilmiş de, o da bu görevi başarıyla yerine getiriyormuş gibi bir izlenim veriyor. Ah Bahçeli ah!
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen Ram » Pzt Oca 26, 2009 14:27

Eskilerden bir hatıra:

[img]http://img145.imageshack.us/img145/8048/devlet4x1ud6.jpg[/img]

Pek değerli ve Sevgili Oğlum Bugün, muhterem arkadaşımız ... mektubunuzu getirerek beni çok sevindirdi. Yazılarınızı okuyarak gerçek durum hakkında aydınlandım. teşekkürler ederim. Ara sıra yazmanızı ve bana bilgi vermenizi rica ederim. Malum olduğu üzere davamız Türk-İslam davasıdır. Her hareketimizin gayesi Allah'ın (c.c.) rızasını kazanmak ve asil milletimize hizmet etmektir. P., imanlı iyi bir arkadaşımızdır. A.E. de temiz ve ihlaslı bir Anadolu Türkmeni'dir. Avşardır, benim aşiretimden boyumdandır. Denenmiş fedakar bir kimsedir. Göze çarpan kusuru kendisine zarar veren içki tutkunluğudur. M.Ü. ise gayet temiz, dürüst, imanlı, aydın bir kişidir. Bunlar milliyetçilik yolunda, geçmiş yıllarda sessizce hizmet vermişlerdir. A.G., A.A. tarafından gösterilen hatalı davranışı anlamak mümkün değildir. Devlet Bahçeli'nin bunlarla aynı davranışa girişmesi mümkün şey. Devlet Bahçeli, MİT'tendir. Arkadaşlarımız MİT'ten uzak olmalı, bunlara hiç itimat etmemelidir.” (...)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen maydonos » Pzt Oca 26, 2009 15:28

su an mecliste olup bu akp duzene canak tutan herkes turk milletine ve devletine ihanet icinde bunun baska bir aciklamasi yok.mhp nin ecevit donemindeki rolunu lutfen animsayin ne yapti.abc ye gidip yalvarmadimi beni basbakan yapin diye..turk(!) milliyetcisi bir dinciyi nasil basbakan yaparlar..rte de nerede yetismis nizami alem ocaklarinda....bunlarin toru topu ayni..bunlari delige supurecek bir babayigit gerekiyor turkiyenin basina...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x