Bakü'ye NOTA!

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Bakü'ye NOTA!

İletigönderen özgürtürk » Çrş Eki 21, 2009 13:13

11 Askerimize çuval geçiren ABD'ye;
“Bu müzik notası değil, aklınıza her estiğinde verilmez!”
Deyip bırakın nota vermeyi, eleştirilmesini bile hazmedemeyen AKP hükümeti sonunda bunu da yaptı ve aynı millete aynı soya-sopa aynı boya ait olduğumuz Azerbaycan'a "bayrak krizi" yüzünden nota verdi...
Demek neymiş?
Nota verilecek olan ABD li efendiler olunca müzik notası ama Türk olunca kızılcık sopası!
Buyrun burdan yakın...
Kullanıcı küçük betizi
özgürtürk
Üye
Üye

İletiler: 84

Re: Bakü'ye NOTA!

İletigönderen bozkurtlar diyari » Çrş Eki 21, 2009 13:30

tayip'i ben iplemiyorum artik.
Onun notasinada onada ben...
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen türkpaşaoğlu » Çrş Eki 21, 2009 13:30

yüce allah tan her zaman diliyorum, akepeye de bezbol sopası ..
Kullanıcı küçük betizi
türkpaşaoğlu
Üye
Üye

İletiler: 96

İletigönderen türkpaşaoğlu » Çrş Eki 21, 2009 13:34

söylemeye unutttum yüksek atlama sopası varya o daha ideal olur akepe için nede olsa kolay kolay kırılmaz...
Kullanıcı küçük betizi
türkpaşaoğlu
Üye
Üye

İletiler: 96

İletigönderen mavi ışık » Çrş Eki 21, 2009 14:30

Bakü ye nota verilmesi başlıbaşına bir rezalet, ondan da rezaleti veriliş sebebi. Şehitlikteki bayrakların indirilmesi hükümeti teğet geçti, ne şehidi olursa olsun ŞEHİT alerjisi gün yüzüne iyice çıktı, vatan-bayrak-vatandaş-BİREY olmasını bilmeyen halk üzerinde gene DİN kullanıldı, DİN İŞLERİ MÜŞAVİRLİĞİ önündeki bayrak indirilince ANINDA nota verildi.
AKP POLİTİKASI: SALDIR-HAKARET ET-DEĞERLERİ ÇÖPE ÇEVİR ondan sonra TEPKİ GELİNCE TEPKİYİ MEYDANLARDA (KENDİ YAPTIĞINI UNUTTURARAK ) HALKA ŞİKAYET ET
TAM KOYUNLARA GÖRE POLİTİKA
Kullanıcı küçük betizi
mavi ışık
Üye
Üye

İletiler: 34

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Eki 21, 2009 15:21

Konu burada tartisiliyor: :arrow: baku-deki-anitta-turk-bayraklari-indirildi-t22804-45.html

Yeni baslik acmadan konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol ediniz. Actiginiz konularda kaynak belirtiniz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Türk-Kan » Prş Eki 22, 2009 2:17

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x