Banu AVAR F-tipi Tetikçilerin Hedefinde!

Genel & Güncel Konular

Banu AVAR F-tipi Tetikçilerin Hedefinde!

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 18, 2011 10:06

Banu AVAR F-tipi Tetikçilerin Hedefinde!

12 Mart'ta yeniden yayına giren Dünya Düzeni programı ile küresel çetenin ipliğini pazara çıkartmaya devam ediyor Banu AVAR (http://www.guncelmeydan.com/pano/banu-avar-la-dunya-duzeni-12-mart-2011-2011-kan-yili-t27762.html#p144474). Bir yandan da yurdu karış karış dolaşıyor, aydınlanma mücadelesinde ışık oluyor, meşale oluyor.

Yurtseverlerin zındanlara atıldığı şu günlerde Banu AVAR'ın mücadelesini gurur ve endişe içinde izlerken beklenen saldırı F-tipi tetikçilerden geldi.

Cihan Haber Ajansı'nın haberini hakaret ile harmanlayan Pensilvanya borozanları, Banu AVAR'ı hedef tahtasına oturtmaya kararlı görünüyor:

Resim

Devletin üniversitesinde garip konferans

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde Banu Avar'ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta Kur'an'a, gazetecilere ve devlet yönetimine dil uzatıldı. Kur'an-ı Kerim'in, Arapça okunduğu için anlaşılamadığını söyleyen Avar, Kur'an-ı Kerim'in ilk ayetinden 'söz' diye bahsetti. Gazeteci Mehmet Ali Birand'ın Avrupa Birliği temsilcisinden 20 bin dolar aldığını ileri süren Avar, Türkiye'de 2 bin köşe yazarı ve televizyoncunun satın alındığı iddiasında bulundu.

Güneş Vakfı tarafından düzenlenen konferans, Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Konferansı Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Barış Atila, Tüm Gençlik Birliği üyeleri, bazı öğretim üyeleri ve öğrenciler takip etti.

"ANLAMADAN KUR'AN OKUMAYA BAŞLADIK"

Kur'an-ı Kerim'in ilk ayetine 'söz' diyen Banu Avar, konuşmasında şunları söyledi: "Tanzimatçılık batı demek. O dönemde Amerikalısı, İngiliz nasıl içimize sızdı belgeleri var. Eğitim sistemini nasıl perişan etti, belgeleri var. Atatürk'ün kapattığı mason locaları açıldı. Kolejler açıldı, korkunç ayrımlar başladı. Batının eğitimine tepki duyanlar tarikatların, cemaatlerin, batının oyuncağı olan birilerinin kucağına attılar. Nakşiler ve Nurcular tercih edildi. Arapça tekrar Türkçe'ye girdi, hiçbirimiz hiçbir şey anlamdan Kuran'ı Kerim'i okumaya başladık. Kur'an-ı Kerim'in ilk sözü neydi 'ikra'ydı. Oku, okuduğunu da anla demek istiyor, tabi anlamadan okuma diyor o da kaldırıldı bir şeyler söylüyoruz ama ne dediğini asla anlamıyoruz."

Kolejler vasıtasıyla yabancı dilde öğretimin tekrar başladığını anlatan Avar, bunun Osmanlı devletinin yıkılmasında etkili olduğunu savundu. Batı eğitimi alan kafalarla İslam olmayan İslam'ın beyinlere sokulduğunu ileri süren Avar, eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, eski başbakan Bülent Ecevit, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın yabancı kaynaklı vakıfların eğitim kurumlarında eğitim aldığını, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ise tek Kürt araştırmaları olan bir üniversitede eğitildikten sonra Amerika'da özel bir kursa tabi tutulduğunu iddia etti.

'ABDULLAH GÜL'Ü AMERİKA YETİŞTİRDİ' İDDİASI

Avar, "Amerikan bakanlığının sitesini açtığınızda orada yazar '56 cumhurbaşkanını ben yetiştirdim' diyor. Amerika, 'bir tanesi de Abdullah Gül'dür' diyor. Önceden belirlenmiş isimlere bakın. Aydınlar alınıyor, beyinler yıkandıktan sonra kendi memleketlerine gönderiliyor ve kendi halkına 'hayvan' diyor. Sayın başbakanımız belediye başkanı olduğunda her gazeteci gibi ben de başbakanın mal beyanına baktım. Bir evi, bir arsası vardı. Şu an dünyanın en zengin 8. başbakanı. Nasıl olur 15 sene içerisinde? Buna birisi cevap vermelidir, bir de Müslümanlık kullanılıyor. Bu nedenle Eren Erdem'i okuyacaksınız." dedi.

Son günlerde Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında gerçekleşen gözaltılara da değinen Banu Avar, "İleri demokrasiye bak. Ne kadar gazeteci varsa içeride. Mükemmel bir demokrasi hayranlıkla izliyoruz." dedi.

"YAHUDİLER PALANDÖKEN'DEN İNMİYOR"

Hükümetin özelleştirme politikasını eleştiren Banu Avar, şunları söyledi: "Binali Yıldırım '20 bin dolar versin Telekom'u götürsün' diyor. O yüzden hepimiz dinleniyoruz şimdi. Kemal Unakıtan ortadan kayboldu, oğlu trilyonlarla oynuyor. Hepimizi kanser edecek GDO'lu mısırları satıyor. Bu hükümet GAP'ı da satmak istiyor. Erzurum'da Yahudiler Palandöken'den inmiyor. Şu an bütün dertleri Palandöken. Fırat ve Dicle kaynaklarını ele geçirebilirlerse, elektrikli arabaları için su lazım. Neden işsiziz anladınız mı? Her şeyimizi sattılar."

2 BİN KÖŞE YAZARININ SATIN ALINDIĞI İDDİASI

Konuşmasında gazetecilerle ilgili açıklamalarda bulunan Avar, şu iddialarda bulundu: "Bir kitap var, herkesin okumasını istiyorum kitabı. 18 yaşında bir çocuk yazdı. Çocuk hacker, oturup onun bunun e-maillerini okuyor. 2004 yılında Avrupa Birliği'nin buradaki temsilcisi Mehmet Ali Birand ile yazışıyor. Birand diyor ki; 20 bin dolarım nerede kaldı, geç kaldı. Hasan Cemal, Cengiz Çandar herkes bundan para istiyor. Bunlar önce Devlet Bahçeli'ye, Deniz Baykal'a gidiyor cevap alamıyor. Yılmaz Dikbaş'ın kitabı çıktı, belgesi ile söylüyor. Üst taraf satın alınır. Bizim 2 bin tane köşe yazarımız ve televizyonda arkadaşımız satın alınmış durumda."

Banu Avar'ın konferansını organize eden Güneş Vakfı'nın başkanlığını Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alpaslan Ceylan yapıyor.

İm (Kod): Tümünü seç
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1108799&title=devletin-universitesinde-gazetecilere-satilmis-ayete-soz-dendi





Allah'ın kelâmını/sözünü anlamaktan aciz dangalaklara:

Yılmaz DİKBAŞ: İĞFAL

Avrupa Birliği'nden doğrudan ya da dolaylı yoldan hibe almış kişi, kurum ve kuruluşlar, para karşılığı iğfal edilmeyi kabul etmişlerdir.
En az 2.000 gazeteci, köşe yazarı, TV programcısı ve editör Avrupa Birliği'nden hibe alarak iğfal edildi.
http://www.guncelmeydan.com/pano/yilmaz-dikbas-in-igfal-isimli-kitabi-cikti-t27240.html#p143104

ABD Dışişleri: GÜL'ü Biz Yetiştirdik
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html#p130928
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: Banu AVAR F-tipi Tetikçilerin Hedefinde!

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 18, 2011 10:09

Banu AVAR'dan tetikçilere yanıt:

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: Banu AVAR F-tipi Tetikçilerin Hedefinde!

İletigönderen Eren Erdem » Cum Mar 18, 2011 10:39

Onların F-Tipi medyası varsa, Bizim de Allah'ımız var..!

onlarin-f-tipi-medyasi-varsa-bizim-de-allah-imiz-var-t27821.html
Kullanıcı küçük betizi
Eren Erdem
Üye
Üye
 
İletiler: 76
Kayıt: Çrş Ara 31, 2008 11:19

Re: Banu AVAR F-tipi Tetikçilerin Hedefinde!

İletigönderen İrfan Tuna » Cum Mar 18, 2011 11:21

Bakın, 4 Eylül 1997 tarihli Zaman gazetesinde, Hocaefendi ne demiş:

''İnanmış bir insanın Batı karşısında, Batı'yla entegrasyon karşısında, Amerika'yla entegrasyon karşısında olması katiyyen düşünülemez''

Kur'an mı emrediyor bunu?

Kur'an'ın neresinde var böyle bir ayet?

Peki 12 yıldır Pensilvanya'da yaşamakta olan Hocaefendi'nin Nevval Sevindi'ye, New York'ta söylediği şu sözlere benzer bir ayet var mı Kur'an'da :

''ABD dünya gemisinin kaptanıdır. Amerika'yla iyi geçinmeden, Amerikalılar istemezlerse, kimseye dünyanın değişik yerlerinde hiçbir iş yaptırmazlar.'' (Nevval Sevindi - ''Fethullah Gülen'le New York Sohbeti'' , Sabah Kitapları Türkiye Dizisi, 3. Baskı, s.64)

Kur'an'a kimlerin saygısızlık yaptığı belli olmuyor mu?
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye
 
İletiler: 1059
Kayıt: Pzt Nis 06, 2009 12:23

Re: Banu AVAR F-tipi Tetikçilerin Hedefinde!

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 18, 2011 14:22

Diyalogcu F-tipi tetikçiklere ve Pensilvanya'ya:

    Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları veli edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları veli edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez. (Maide 51)

    Mü'minler, mü'minleri bırakıp inkarcıları dost edinmesin. Kim böyle yaparsa Allah ile bir ilişiği kalmaz. (Al-i İmran 28)

    Şüphesiz Allah katında din İslam'dır. (Al-i İmran 19)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

cron

x