Nihan yazdı:Başbakan olabilmişsem, halkın %95'inin oylarıyla iktidara gelmişsem hemen meclisi feshedip diktatörlüğümü ilan ederdim.Ondan sonra seyredin siz idamları
Memlekette ne kadar zararlı ve gereksiz adam varsa hepsini asardım (Ağzında altın diş olanları özellikle). Millette ne kadar altın varsa (alyanslarına varıncaya kadar) hepsini toplatır dış borçları öderdim. Özelleştirilen bütün devlet kuruluşlarını tekrar devletleştirir (Tekel harıç çünkü içki ve tütün yasağı koyacağımdan ötürü zarar ettirip yok pahasına geri satın alacağım) alternatif enerji santralleri kurardım. Rusya, İran ve Suriye ile anlaştıktan sonra ABD üslerini kapatır, AB macerasından vazgeçerek diğer İslam ülkelerinin liderliğine soyunurdum. Bunun için de müthiş bir istihbarat örgütü kurar bunların oyunlarını boşa çıkarırdım. Memleket nasıl yönetilirmiş herkes görürdü ama bu millet beni hakketmiyor.
Bilahare uygun adam buldukça diğer bakanları da atayacağım. Bakan olmak için dalkavukluk yapmayınız, şiddetle yasaklamış bulunuyorum
Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk