Başbakan olsan ne yapardın¿?

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Başbakan olsan ne yapardın¿?

İletigönderen Ram » Pzt Mar 12, 2007 16:55

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olsaydın ne yapardın¿? 10 madde ile icraatlarını kısa kısa sırala, ciddi ya da gayri ciddi...

Not: Patlak ampûlvari icraatlar, "gayri ciddi"ye girer. [ Satış/özelleştirme, argo kelimeler (lan, artis/artiz, ananı, racon vb.), din sömürüsü, anti-laiklik, bölücülük/bölücülüğe teşvik, yalan/dolan, dış mihraklardan icazet alma, onun bunun köpeği olma, basiretsizlik, yobazlık ve benzeri (sözde) icraatlar... ]

:arrow: ---
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Sandra » Pzt Mar 12, 2007 16:57

Ram, walla benim uzun yazmama gerek yok herhalde

sadece erdoganin yaptigi hic birseyi yapmazdim o kadar
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Sandra
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen Hasta » Pzt Mar 12, 2007 17:01

1-Anayasa değişikliği
2-Seçim Yasası değişikliği
3-Dış borçları ödemeyi red...(Sıkıyorsa alsınlar... :wink: :twisted: )
4-(ABD'den kaçış...)NATO'dan çıkış :wink:
5-Tüm ABD üstleri kapatılır. :artis:
6-Asgari ücret yükseltilir
7-Çiftçi borçları silinir
8-Medya'ya extra vergi konur,lüx tüketim vergileri artırılır-özellikle araba-
9-Çalışanlara vergi indirimi
10-Darbe olur,nurdi iktidarı devreder... :kikirik: :kikirik: :kikirik:
En son Hasta tarafından Pzt Mar 12, 2007 18:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Egeli » Pzt Mar 12, 2007 17:34

Cumhurbaşkanı adayı olurdum :twisted: Büyük ihtimalle de seçilirdim

Bu kadar.... :D
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen TheBradva » Pzt Mar 12, 2007 18:44

ülkeyi soyardım.. ( geleneğe uymak gerekir... :mrgreen: )
Kullanıcı küçük betizi
TheBradva
Üye
Üye

İletiler: 62

İletigönderen f@n@t!k » Sal Mar 13, 2007 9:45

ülkeyi soyardım.. ( geleneğe uymak gerekir... )
Hızlı Düzenle

:mrgreen: :kikirik: :kikirik: çok güzel bir cevap :mrgreen:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
f@n@t!k
Üye
Üye

İletiler: 701

İletigönderen iso » Sal Mar 13, 2007 9:53

Koltuğuma emniyet kemeri taktırırdım ve sıkıca otururdum :mrgreen:

Saka bi yana, emniyet kemeri dedigim, Halkin güveni :wink:
ResimResim
Kullanıcı küçük betizi
iso
Üye
Üye

İletiler: 434

İletigönderen Türk-Kan » Sal Mar 20, 2007 23:10

nurdi, :kikirik: :kikirik: :kikirik: karsi darbe yapardik, indirmezdik seni koltuktan :twisted: :kikirik:

yazdiklarina ekleme olarak AB ile görüsmeleri noktalar, Gümrük Birligi anlasmasini fes ederdim.

ve: idam cezasini yeniden yasalastirirdim :twisted:

durdurun beni, yoksa Büyük Türk Devleti rüyalarina girecem birazdan :mrgreen: :kikirik: (hep Israil mi Büyük Israil planlari yapacak)
Türk devletleri ile TB'yi kurardim (AB out, TB in) 8)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen HunTürK » Sal Mar 20, 2007 23:28

1-İlk önce ceza yasasında %90 değişiklik yapardım devletin bölünmez bütünlüğüne kasteden,kastedenlere maddi ve manevi destek veren herkesi ağır cezalandırırdım ibret-i alem için.
2-AB kesin bir dille Hayır diğer Türk ve dost olan müslüman ülkelerle Ticari antlaşmalar yapardım.
3-Doğudaki Kürtlerin yerleşim yerlerinde oynamalar yapardım göç vs.. çünkü akıllı durmuyolar.
4-Silahlı kuvvetleri %10 oranında arttırırdım çünkü TSK bu ülkenin tek güvenilir kurumu.
5-Birde bu diyeceğimde çok ciddiyim Afrikadan her yıl belli sayıda insanları Türkiyeye getirir Türk vatandaşı olmalarını sağlayarak o sefil hayattan kurtarmaya çalışırdım.Malum Afrikayı geliştiremeyiz orda insanları öyle gördükçe içim sızlıyo.
6-Diğer ülkelerde PKKnın büro açmasına müsade eden ülkelerden zamanla ithalat yaptırılmasını yasaklardım.Buna danimarka örnek ROJ TV!!! :evil: :evil:
7-Her alanda Türk mallarının üretimini yaptırmaya çalışırdım daha adam gibi otomobilimiz bile yok TOFAŞ nedirki :?
8-Birde diyosunuzdur şimdi nerden geliyo bu bolluk herşeyi yapıyosun :D bu kadar parayı nerden bulacaksın felan derseniz cevabım Başbakan olayımda Doğan Holding gibi bazı şirketlerin tepesine çökerdim :D Cem Uzan misali şimdiki bu kadar
"Türküz,Türkçüyüz,Atatürkçüyüz"
Kullanıcı küçük betizi
HunTürK
Üye
Üye

İletiler: 134

İletigönderen |Cansu| » Sal May 01, 2007 8:36

-İlk önce ceza yasasında %90 değişiklik yapardım devletin bölünmez bütünlüğüne kasteden,kastedenlere maddi ve manevi destek veren herkesi ağır cezalandırırdım ibret-i alem için.
2-AB kesin bir dille Hayır diğer Türk ve dost olan müslüman ülkelerle Ticari antlaşmalar yapardım.
3-Doğudaki Kürtlerin yerleşim yerlerinde oynamalar yapardım göç vs.. çünkü akıllı durmuyolar.
4-Silahlı kuvvetleri %10 oranında arttırırdım çünkü TSK bu ülkenin tek güvenilir kurumu.
5-Birde bu diyeceğimde çok ciddiyim Afrikadan her yıl belli sayıda insanları Türkiyeye getirir Türk vatandaşı olmalarını sağlayarak o sefil hayattan kurtarmaya çalışırdım.Malum Afrikayı geliştiremeyiz orda insanları öyle gördükçe içim sızlıyo.
6-Diğer ülkelerde PKKnın büro açmasına müsade eden ülkelerden zamanla ithalat yaptırılmasını yasaklardım.Buna danimarka örnek ROJ TV!!!
7-Her alanda Türk mallarının üretimini yaptırmaya çalışırdım daha adam gibi otomobilimiz bile yok TOFAŞ nedirki
8-Birde diyosunuzdur şimdi nerden geliyo bu bolluk herşeyi yapıyosun bu kadar parayı nerden bulacaksın felan derseniz cevabım Başbakan olayımda Doğan Holding gibi bazı şirketlerin tepesine çökerdim Cem Uzan misali şimdiki bu kadar

sen adaylığını koy oyum sana :D
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Aslıhan » Çrş May 02, 2007 15:32

Stratejist yazdı:Cumhurbaşkanı adayı olurdum :twisted: Büyük ihtimalle de seçilirdim

Bu kadar.... :D

Ben bi de cumhurbaşkanı olduktan sonra ABD başkanlığına da soyunurdum. nasıl olsa stratejik ortakmış ha burası ha orası ne farkeder.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Aslıhan
Üye
Üye

İletiler: 151

İletigönderen g@rg@mell » Cum Tem 13, 2007 14:34

kocaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaan bir LÜNAPARK
µZдk dµя yдkıИıмд ßu мεsдfε ﻃεИi ﻃozдя kiмsεLεя yдИдşмдsın yдLИızLık pдyLдşıLмдz, hεяkεsLε kдyИдşıLмдz

Resim
Kullanıcı küçük betizi
g@rg@mell
Üye
Üye

İletiler: 258

İletigönderen |Kuralsız| » Çrş Ağu 01, 2007 16:13

Başbakan olsam önce benden önceki üçlüyü İmralıdaki itle beraber

Taksim meydanında ASARDIM !

Sonra %46 lık kesim ya kuzuya dönerdi ya da beni Linç ederlerdi :twisted: :kikirik:
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Egeli » Çrş Ağu 01, 2007 19:47

Şu anki başbakan ne yapıyorsa,tam tersini yapardım...
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen |Cansu| » Cum Ağu 03, 2007 8:23

Shadow abiyi Türkiyeyey getirirdimm ne işi var gurbette :mrgreen:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk