agarta yazdı:arkadaşlar tekrar teşekkür ederim görüşlerinizle bana yardımcı olmaya çalıştığınız için.
siz beni bir etiket altına spkmaya çalışıyorsunuz gibi seziyorum,yani kardeşim sen ulusalcıları haksız görüp,fetocuları haklı buluyosun demeye mi getiriyorsunuz işi?
kendimi anlatmakta hiç bu kadar zorlanmamıştım...
elbette hiç bir konuyu sadece bir yazıyla irdeleyemeyiz,irdelemiyorum...
işe açıklık getiren yazılar bekliyorum ben medyadan,öyle hayal kuruyorum,empati yapıyorum die başlayıp fetoyu içeri atan değil,neden atılması gerektiğini söyleyen,milleti uyandıran,bağlantıları gözlerönüne serip suçu ülkesini sevmek olan -şu an içerde veya değil-ihanet içinde ve dışarı çalışmış gösterilen suçsuz değerli VATANDAŞlarımızın aklanması için gerekli olanların yazılmasını bekliyorum...
bu yazıyı benimle birlikte birkaç arkadaşım daha okudu,onlarda aynı yöntemle hemen suçlamalarla,kendilerini savunmaya çalıştılar-fetocular kendileri-...
haklılığımızın ispatı için elbet bunların canları yanacak,yakılacak...
ama işi millet düzeyine indirdiğimizde bu insanlar,cematteki gençlerimiz,dönen dümenin farkında değiller,önlerine gelen hazırı okumaya alışmış insanlar,ve önlerine bu şekilde kendi düşüncesine bağlılığı arttıran yazılar gelince;hem doğruları göremiyorlar,hem düşüncelerini ve savunucularını haklı sanıyorlar,araştırıp irdelemiyorlar...
ben yönteme takıldım sayın yöneticiler;birşeyler kanıtlayacaksak ötekileştirmeye ne gerek var,ihanet içindeki oluşumun kandırdığı saf çocuklarımızı da kaybetmeye ne gerek var.
mücadeleyi ince bir çizgide yürütüyoruz,öyle yürütmeliyiz,ters bir bakış bile bize düşman doğurur...
tekrar saygılar...(ayrıca yeni üye oldum,ve buradaki bilgi birikimini hayırlısıyla gerçeklerin izinde kullanacağıma inanıyorum...)
İnsanları ötekileştirmeye kalkanların kimler olduğu bellidir. Türk Milleti'ne hizmet etmiş şerefli insanları aylardır haksız bir biçimde, daha mahkeme kararları açıklmadan suçlu ilan edip, çarşaf çarşaf yayınlar yapanlar ve kendini müdaafa edemeyecek durumdaki insanlar ile ailelerine, özel hayatlarına iftiralar edecek kadar azıtanlara söylemeniz gerekir bunları...Ülkenin kurumlarını birbirine düşürenler, Türk Ordusu'na en iğrenç ve galiz küfürleri; özgürlük demokrasi adı altında bölücü terörist yardakçlılığı seviyesinde sürdürenlere karşı yapılacak her türlü müdaafa meşrudur.
Türklük, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Atatürk düşmanlarına; onlara yardım ile yataklık edenlere, kürtçü bölücüler artı sempatizanlarına, hiçbir şekilde müsamaha gösterilmemelidir ve de gösterilmeyecektir. Buradaki size göre sert; bize göre olağan gelen tepkinin asıl sebebi budur.
Siz buradaki sert söylemlere takmışsınız. Ama ya insanların şereflerini namuslarını hiçe sayıp yalan yayınlarda bulunanlar ? Basın Yayının %90'ı onların elindedir. Bu görüşlerinizi onlara da belirtin, bakalım size tepkileri nasıl olacak? Yaşayın, Görün, o zaman konu hakkında daha gerçekçi ve sağlıklı bir değerlendirme yapabilirsiniz diye düşünüyorum.