Ceviz Kabuğu - 15 / 02 / 08

Gazeteci-yazar Hûlki Cevizoğlu; birbirinden seçkin konuklarıyla soruyor, sorguluyor, anlatıyor...

İletigönderen worldinmyeyes » Pzt Nis 14, 2008 13:07

saolun saolun saolunnn
Kullanıcı küçük betizi
worldinmyeyes
Üye
Üye

İletiler: 9

İletigönderen STORM » Pzt Nis 14, 2008 16:51

çok sağol ram senin ve diğer arkadaşların sayesinde bu yayınları izleyebiliyoruz.çok samimi söylüyorum,insanımızın neler dödüğünden haberdar olmasında bilinçlenmesinde ve tehlikeri farketmesinde tedbir almasında milli bir hizmettir bu.
Kullanıcı küçük betizi
STORM
Üye
Üye

İletiler: 14

İletigönderen onurkan » Çrş Nis 30, 2008 18:31

Altı saatlik bir programı kaydetmek, reklamlardan vs temizleyip tertemiz bir ses ve görüntü kalitesiyle insanların ulaşabilecekleri bir platforma sunmak hem ardındaki yoğun emek, hem de sağladığı fayda anlamında büyük bir teşekkürü hak ediyor. Kanalturk izleyemeyen biri olarak Ceviz Kabuğu programlarını sayenizde izleyebiliyorum. Bu programı veohtv ile indirdim. Gözlerime inanamadım. Sadece 900 Mb'lık bir dosyada altı saatlik bir yayın; otur izle, tekrar izle, arşivine ekle, isteyene CD'ye çekip ver o da izlesin... Sizleri alkışlıyorum, bundan önceki ve sonraki paylaşımlarınız için elinize sağlık, elinize kuvvet diliyorum.
Kullanıcı küçük betizi
onurkan
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen receylan » Cum Haz 13, 2008 21:40

teşekkürler dostlar...saygılar...
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye

İletiler: 398

Re: Ceviz Kabuğu - 15 / 02 / 08

İletigönderen bezgin » Pzt Kas 09, 2009 18:22

"Bu gemi batarsa, sakin hic kimse düsünmesin ki, ben kendimi kurtaririm, öteki taraf batsin. Ayni gemiyle beraber herkes batar."

Tesekkür ederim.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

Önceki

Şu dizine dön: Ceviz Kabuğu

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x